Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 28.03.2013, 17:59   #251
bigacti0n58
Yiğido

bigacti0n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 519 bigacti0n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Sivas Belediyeside 2-3 kamera koyarak gurbetçi yiğidolarımızın inşaat görmesini sağlaması gerekir. UYUMA BELEDİYEE !..
bigacti0n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2013, 22:18   #252
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
recep cevik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar proje hazır. Bugün gördüm projeyi. Biraz belediyeyle ilgili problemler var diye biliyorum. 1 ay içinde temel atma töreni gerçekleşecek. Buda benden bi haber olsun
..Gardaş kusura bakmayın ama Fuar Alanı Belediyeye ait bir alan değil;Özel İdareye ait bir alan..Bunu nerden çıkardın anlamış değilim...Belediye ait bir yer olsa dediğini anlarım ama bu konuda biraz daha bilgi rica ediyorum..Ayrıca yeni projeyi gördüm demişsin;şu proje ile ilgili en azından yüzeysel de olsa biraz bilgi verir misin?Belediye ile ilgili sorun demissiniz;acaba eski stadın yerine Toki nin bir AVM projesi var diye duydum ;Belediye nin de burada AVM istemediğine dair bir sorun vardı ;sizin bahsettiğiniz olay bu sorunla ilgili olmasın...Sizden biraz daha tatminkar açıklama bekliyoruz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2013, 23:05   #253
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

acaba belediye stad yüksek diye mi karşı çıkıyor ben belediyeden birşey beklemiyorum açıkçası. kamerayla kim uğraşır ki. stad kpasitesinin artması için tek cümle duydunuz mu belediye yetkililerinden.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2013, 23:31   #254
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

stad gözle görülür inşaat seviyesine gelene kadar stadyum konusunda yazmamaya karar vermiştim, fakat gördüğüm lüzum üzerine yazmak icap etti öncelikle bazı arkadaşlar hafıza kaybı yaşamış galiba, bu stadyum diğer projelerin içinde en dandiği ,en kazması, en kapasitesi düşük olanı 2.ligin 2.ligindeki malatya stadından, 3.ligden düşecek olan sakaryadan ,daha kazzıık stad ,hal böyleyken tüm bu rezilliklere sesini çıkartmayan arkadaşlar nedense kafayı belediyeye takmış ,böyle bir stad belediyenin bütçesiyle yapılmaz bu stadyum sözü verileli 5 yıl olmuş sözveren 33 binkişilik söz vermiş 25 bin olarak ihale etmiş 5 yıldır tek 1 çivi çakılmamış bu stadı zamanında yapmıyanları yaptıramayanları, bu stad bize yeter diyen vekilleri, kulup yöneticilerini eleştirmeyenler nedense ortada olmayan inşaat görüntülerini niye kamerayla göstermiyor yok bilmemne diye eleştirmek hangi akla hizmettir ?adamlar kapasiteyi belirlemiş ihaleye vermiş belediye 50 bin kişilik olsun dese ne yazar 100 bin kişilik olsun dese neyazar diyeceğiniz birlaf varsa diğer illerle kıyaslandığında sivasa üvey evlat muamelesi yapan zihniyetin vekillerine ,yalaka yöneticilere deyin , elsaf yalakçılığın bu kadarınada pes başınıza taş düşşe belediyeden bileceksiniz
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.03.2013, 01:21   #255
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasa verilen sozler tutulmadi. Bizim vekillerde sesini cikartmayinca egmeye yag bal suruluyor. Ulkenin 27. Adami sivasli arkadas. Agzindan tek sivasspor duymadim ben.bu arada siyasetle isim olmaz benim gercek olan sivasspordur
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2013, 00:32   #256
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

.Bugün Fuar alanına yolum düştü..Gitmişken Stat inşaatının ne aşamada olduğunu da bir görelim dedik...Bugün ayın 29 u;kazık çakma işi için önceleri 1 tane iş makinesi(vinç) görevliyken bugün itibariyle 2 tane iş makinasına (vince)çıkarmışlar...Kaç aydır beton kazıklar,demir kazıklar çakılıyor hala da çakılmaya devam ediyor...Bu durum inşaat alanındaki yumuşak zemin sorununu iyice açığa çıkarıyor..Bugün fuar alanında zemin kazma çalışmaları devam eden Gençlik Merkezi İnşaatını da görme fırsatım oldu...Gençlik Merkezi içine çok amaçlı spor salonları(4 tane salon diye biliyorum) yapılacakmış diye duydum..Orada çalışan bir görevli zeminin bozuk ve yumuşaklığından şikayet edip buraya da zeminin sağlam olması için beton ve demir kazıkların çakılacağını söyledi...Ayrıca inşaat alanında çalışmaya başlayan iş makinesini(büyük vinci) işaret ederek;vincin uzun kolunun 35 m.-40m. civarında olduğunu;kazık çakarken bu 35-40 m. nin tamamının toprağın içine girdiğini söyledi...Aynı durumun stat inşaatı için de geçerli olduğunu;yani stat inşaatında kazık çakan vinçlerin de yumuşak zeminden dolayı yeraltında büyük delikler açıp kazık çakıldığını söyledi...İşte son durum bu;2 tane vinç ve etrafı aletlerle gözetleyen mühendis ve görevlilerin çalıştığı bir alan...Ayrıca bugünkü gezimde görevlilerin sahanın kenarlarının tamamını kazdıklarını ve buralara borular yerleştirdiklerini gördüm..Çalışmalar devam ediyor;İnşallah Nisan Ayı içerisinde bu çalışmalar biter ve temel atma işlemine geçilir..Bölge Hastanesi için 1000 in üzerinde kazık çakıldığı açıklanmıştı;burası daha da yumuşak bir zemin olduğu için kazık çakma işi bakalım daha ne kadar sürecek..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.03.2013, 00:50   #257
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasa atılan gazıkların sayısını kimse sayamaz
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ankastre'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.03.2013, 00:53   #258
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
[b]stad gözle görülür inşaat seviyesine gelene kadar stadyum konusunda yazmamaya karar vermiştim, fakat gördüğüm lüzum üzerine yazmak icap etti öncelikle bazı arkadaşlar hafıza kaybı yaşamış galiba, bu stadyum diğer projelerin içinde en dandiği ,en kazması, en kapasitesi düşük olanı 2.ligin 2.ligindeki malatya stadından, 3.ligden düşecek olan sakaryadan ,daha kazzıık stad...
mimari anlayisin sifir. bursa stadi gibi catisiyla cin mali oyuncaga benzeyen stad istediysen, malesef hayalerine kavusamadin. sivas arenasi agir iklimimize göre tasarlanmis, kendi elektrigini üreten, kar ve yagmur suyu toplayan, rüzgar manipulasyonu yapan, mimarisi, cephesi kaliteli bir stad.
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı münihliyigido58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.03.2013, 01:10   #259
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
stad gözle görülür inşaat seviyesine gelene kadar stadyum konusunda yazmamaya karar vermiştim, fakat gördüğüm lüzum üzerine yazmak icap etti öncelikle bazı arkadaşlar hafıza kaybı yaşamış galiba, bu stadyum diğer projelerin içinde en dandiği ,en kazması, en kapasitesi düşük olanı 2.ligin 2.ligindeki malatya stadından, 3.ligden düşecek olan sakaryadan ,daha kazzıık stad ,hal böyleyken tüm bu rezilliklere sesini çıkartmayan arkadaşlar nedense kafayı belediyeye takmış ,böyle bir stad belediyenin bütçesiyle yapılmaz bu stadyum sözü verileli 5 yıl olmuş sözveren 33 binkişilik söz vermiş 25 bin olarak ihale etmiş 5 yıldır tek 1 çivi çakılmamış bu stadı zamanında yapmıyanları yaptıramayanları, bu stad bize yeter diyen vekilleri, kulup yöneticilerini eleştirmeyenler nedense ortada olmayan inşaat görüntülerini niye kamerayla göstermiyor yok bilmemne diye eleştirmek hangi akla hizmettir ?adamlar kapasiteyi belirlemiş ihaleye vermiş belediye 50 bin kişilik olsun dese ne yazar 100 bin kişilik olsun dese neyazar diyeceğiniz birlaf varsa diğer illerle kıyaslandığında sivasa üvey evlat muamelesi yapan zihniyetin vekillerine ,yalaka yöneticilere deyin , elsaf yalakçılığın bu kadarınada pes başınıza taş düşşe belediyeden bileceksiniz
Bursanın oyuncak stadı gibi olucağına, o kötülediğin projeden olsun daha iyi.
Alt 30.03.2013, 01:17   #260
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

_____________SEVINSEKMI ________________UZULSEKMI_____ ______?

Biz Millet olarak ileriyi gelecegi göremiyoruz , su durumda Stad yeterli ama , 20 yil sonra yetecekmi? sivassporumuz her gecen yil büyüyor belki bi 10 yil sonra bu Stad bize yetmeyecek , aslinda bunu biz Sivaslilar olarak önleyebiliriz , henuz yol yakinken is isten gecmeden bunun önünü gecebiliriz, planlarini bozabiliriz , planlarina bir 8000 kisilik ekleyebiliriz
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni