[QUOTE=YassiStyLe;271448]Merhaba Arkadaşlar Ben yasin Bu sitede Olduğumdan ve Sivaslı Olduğumdan Dolayı Kendimi Ayrıcalıklı Hissediyorum..
Tanışmak İstiyen Bütün Hemşerilerim Msn Adresimi Ekliyebilir...[/QUOTE]
[QUOTE=wauw;271942][B]ben kocaeli'den Burak.
inşallah benide aranıza kabul edersiniz
aslında benimkide soru yani bi yigidoya bu soru sorulurmu dimi ;
önceden üyeligim vardı ama pek giremedim o yüzden nicki falan unutmusum yeni üyelik açtım insallah bundan sonra her gün beraberiz..
sevgiler , saygılar[/B][/QUOTE]
[QUOTE=hursit0658;272588]s.a sivasspor aşkımızı inş bundan sonra buradan devam ettiriz.ankaradan hurşit.. şampiyon sivasss 1haftasonra inş ankaraspor maçında destekiçin stadda olaçam[/QUOTE]
[QUOTE=eyupk;272693]SELAMUNALEYKÜM BENİM ADIM EYÜP SİVASLIYIM SİVASIN HAFİK İLÇESİ TAVSANLI KÖYÜNDENİM 16 YAŞINDAYIM İSTANBULDA OTURUYORUM LİSE 2YE GİDİYORUM FANATİK SİVASSPORLUYUM ŞAMPİYON SİVASSPOR BAŞARILAR SİVASSPORA ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM[/QUOTE]
[QUOTE=hülya_1907;273204]slm ben istdan hülya bende tam bir futbol hastasıyım fanatik fenerbahçe taraftarıyım ama bi sivaslı olarak sivassporuda sonuna kadar destekliyoruum(fb maçları hariç)

)) dilerim şimdiki başarısından hiçnirşey kaybetmez[/QUOTE]
Sitemize yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz ne iyi ettinizde geldiniz umarım sitemizde hoş vakit gecirirsiniz yeni gelen arkadaşlar bir şey hatırlatmadan gecemeyeceğim bu site tiryakilik yapıyor bir giren bir daha cıkamıyor aynı zamanda SİVASSPOR haricindeki takımları tutan kardeşlerimden bir çokları burda FANATİK SİVASSPORLU olma şerefine nail oldu dileğim odurki sivaslı olupta SİVASPORU tutmayan kalmaz Allahın izniyle.Tekrar hoş geldiniz