Bende bu arkadaşımıza başından beri sahip çıktım, Trabzonspor maçında da çok başarılıydı, canını dişine taktı, böyle devam et Yasir, biz sana her zaman güveniyoruzz....
Ben o mevkide hep Hakan Bayraktar'ın oynaması gerektiğini düşünüyorum. ama yiğidin hakkı yiğide. Yasir Bjk maçında çok çalıştı. Trabzon maçında bu çalışkanlığına topu kullanmasını da ekledi. Yasir böyle devam ederse sorun yok. Aynı şey İlhan için de geçerli.
yasir ilk zamanlarda çok kötü bir performansı vardı.ama bjk maçındaki performansı gerçekden bizi büyüledi.trb maçındada harikaydı.inşallah devam eder.ben en çok yasirle ilhanı istemeyenlerden biriydim ama şimdi artık ikiside takımın en iyilerinden bana göre.inşallah daha da iyi yerlere gelirler.
SENİ SEVİYORUZ YASİR.............
bildiğiniz gibi cumartesi günü galatasarayla ali samiyende oynayacağız...
geçen beşiktaş maçındaki gibi 100 kişi değilde oranın tam dolu olması tek dileğimiz..
koca istanbuldan 900 tane sivaslı istiyoruz(18.000 stad kapasıtesı %5 i)
çok mu ıstıyoruz...
takımımız iyi Allah'a şükür herşey son derece güzel.lütfen samıyende 900 kişi olsun...
butun ama butun!!!
IMKANI OLANN,,
ZAMANI OLANN,,
SIVASSPOR SEVDASI OLAN ,,
HERKESII ISTANBULA MACA BEKLIYORUZ..
ANKARADAN GELECEM VE ORDA OLACAM ALLAHTAN BI ZIYAN OLMAZSAA...
VALLA İSTANBULDAKİ SİVASSPORLU TARAFTARLARA SESLENİYORUM.LÜTFEN TAKIMIMIZIN YANINDA OLUN.ARTIK BU TAKIM DAHA NAPSIN.HEMEN HEMEN TÜM 4 BÜYÜKLERDEN PUAN ALDIK,AMA BİR TEK GALATASARAY KALDI.İNŞALLAH ONLARIDA ORDA YENEREK İYİ BİRSERİ YAKALAMIŞTIK ZATEN,DAHA DA İYİ OLACAĞIMIZA İNANIYORUM.
HAYDİ İSTANBULDAKİ YİĞİDOLAR VE İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ HAYDİ EN AZ 300 KİŞİ OLSUN.LÜTFEN DOLDURALIM ORAYI.
HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM...................... .............................. .......................
bildiğiniz gibi cumartesi günü galatasarayla ali samiyende oynayacağız...
geçen beşiktaş maçındaki gibi 100 kişi değilde oranın tam dolu olması tek dileğimiz..
koca istanbuldan 900 tane sivaslı istiyoruz(18.000 stad kapasıtesı %5 i)
çok mu ıstıyoruz...
takımımız iyi Allah'a şükür herşey son derece güzel.lütfen samıyende 900 kişi olsun...
takım iyi yolda artık bu maça herkes gelir.iyi gün dostları aranıyor desek daha doğru olur .bize kötü gün dostu lazım