--->: SIVASSPOR PAF 2007/2008
Açık konuşalım;takım 1 puana razı olursa yenilir .paf takımı bu sezon 4-5 defa statta canlı izledim.takımı sürükleyen 5-6 tane oyuncu var.diğerleri vasat oyuncular.takım geriye yaslandığı;çekildiği bütün maçlarda panik yapıp gol yiyor.her zaman oynadığı futbolü oynarsa maçtan en az 1 puan alır.g.s takımının birçok maçını da bizim pafların rakibi olduğu için g.s.tv.denizledim.gerçekten altyapısı çok sağlam,disiplinli bir takım.son 2 maçını alıcı gözle izledim.trabzonspor maçında 2-0 geriye düşmelerine rağmen maçı bırakmadılaı.önce 2-2 yaptılar.90.dak.da attıkları golle maçı 3-2 kazandılar.takımıda enaz 7-8 tane genç mili takımın değişik yaş gruplarında oynayan oyuncuları var.f.b maçında da 90 dak.iyi oynadılar ama gol bulamadılar.Semih,Cem Sultan,Wrhan takımın en iyi oyuncuları.kale-cileri de çok iyi.bizim lehimize bol gollü bir maç bekliyorum.umarım mutlu sona ulaşırız.bu maçtan mutlaka puan almalıyız.Alamazsak işimiz çok zor.Çünkü son maç gençlerbirliği ile deplasmanda.gençlerbirliği kendi sahasında çok iyi oynayan bir takım.paf takımına başarılar diliyorum.
|