Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: KİMLER GELMELİ ?
Alt 26.12.2009, 11:18   #261
yurtsall
Acemi Yiğido

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 yurtsall FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: KİMLER GELMELİ ?

aslında gervinho son zamanlarda çok iyi performans sergiliyor.o oyuncuya parayı saçıp almak lazım.
yurtsall isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2009, 11:47   #262
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivassporumuza kaliteli üst düzey futbol oynayan adamlar gelmeli
özellikle iki tane çok kaliteli yerli oyuncu ve afrikadan yine çok kaliteli 1 defans 2 ortasaha
1de forvet oyuncusu gelmeli
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2009, 13:20   #263
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bakiyorum kimse bize ve bizim takima uygun oyuncularla ilgili biseyler yazmiyor sadece dolma bilgilerle transfer önerileri yaziyor ediyor. bizim takima uygun olan oyuncu tipi cok kaliteli olmasina gerek ama sahada %100 nü vererek oynayacak mücadele edecek oyuncular lazim tabi bunlarin teknik birde cok kaliteli olanlarini bulabilrsek kaymakli kadayif olur
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2009, 13:48   #264
yasar580
Yeni Yiğido

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yasar580 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Erhan küçük --> Kasımpaşa çok etkili , hırslı bi oyuncu tam bize göre çok işimize yarar bence .

İbrahim Akın --> İBB çok çok faydası olur ama alınmasını biraz zor görüyorum gelse gerçekten harika olur.

Bruno --> Brezilya Geçen sezon orduspor da kiralık oynuyup çok sayıda gol attı. Sorun yaşadığımız forvet hattı için mütfiş olur . Brezilya genç milli takımında da oyunuyo kiralık olarak alınsa keşke

Sezer Öztürk --> Manisa almamız gerçekten çok zor büyük takımlar var peşinde ayrıca transfer söylentileriyle çok yıprandı . ama gerçekten çok yetenekli bi oyuncu sivas ta kendini bulabilir.

Mehmet BAttal --> Bucaspor bu yaşta ve yetenekte ki bi futbolcuyu hemen kapmalıyız bence sivasta büyük işler çıkarabilir ve daha sonradan da büyük gelir kaynağı sağlayabilir sivasa

Youla --> Eskişehirspor es es ten ayrıldı boşta su anda . Youla süper bir transfer olur tam bize göre bence .

Bilal kısa --> Ankaragücü fazla forma sansı bulamıyor . fazla yetenekli bi oyuncu olmayabilir ama ligin en çok çalışan en hırslı oyuncularından biri çalışkan bi oyuncu sivasa katkı sağlar die düşünüyorum

Ze Kalanga --> Dinamo Bükreş angolalı oyuncu sağ ve sol kanatta oynuyabiliyo süper bi yetenek sivasspor için harika bi transfer olacağını düşünüyorum ben.

Taner TakTak --> Avustralya gurbetçi 19 yaşında bi oyuncu sol bek ve kanatta oynuyo . yaşına rağmen hayrettinden ii olduğundan eminim . ayrıca gençç

Marjel De Jong --> Hollanda hollanda 1. lig takımlarından birinde oynuyo ma tam hatırlayamadım . kanadalı sol kanat oyuncusu milli takımda da oynuyo çok teknik ve yetenekli

Kome--> Tenerife kamerunlu sağ sol kanat ve santfor oynuyabiiyo yine çok ii bir yabancı transfer olur bence
yasar580 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yasar580'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.12.2009, 14:07   #265
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yasar580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Erhan küçük --> Kasımpaşa çok etkili , hırslı bi oyuncu tam bize göre çok işimize yarar bence .

İbrahim Akın --> İBB çok çok faydası olur ama alınmasını biraz zor görüyorum gelse gerçekten harika olur.

Bruno --> Brezilya Geçen sezon orduspor da kiralık oynuyup çok sayıda gol attı. Sorun yaşadığımız forvet hattı için mütfiş olur . Brezilya genç milli takımında da oyunuyo kiralık olarak alınsa keşke

Sezer Öztürk --> Manisa almamız gerçekten çok zor büyük takımlar var peşinde ayrıca transfer söylentileriyle çok yıprandı . ama gerçekten çok yetenekli bi oyuncu sivas ta kendini bulabilir.

Mehmet BAttal --> Bucaspor bu yaşta ve yetenekte ki bi futbolcuyu hemen kapmalıyız bence sivasta büyük işler çıkarabilir ve daha sonradan da büyük gelir kaynağı sağlayabilir sivasa

Youla --> Eskişehirspor es es ten ayrıldı boşta su anda . Youla süper bir transfer olur tam bize göre bence .

Bilal kısa --> Ankaragücü fazla forma sansı bulamıyor . fazla yetenekli bi oyuncu olmayabilir ama ligin en çok çalışan en hırslı oyuncularından biri çalışkan bi oyuncu sivasa katkı sağlar die düşünüyorum

Ze Kalanga --> Dinamo Bükreş angolalı oyuncu sağ ve sol kanatta oynuyabiliyo süper bi yetenek sivasspor için harika bi transfer olacağını düşünüyorum ben.

Taner TakTak --> Avustralya gurbetçi 19 yaşında bi oyuncu sol bek ve kanatta oynuyo . yaşına rağmen hayrettinden ii olduğundan eminim . ayrıca gençç

Marjel De Jong --> Hollanda hollanda 1. lig takımlarından birinde oynuyo ma tam hatırlayamadım . kanadalı sol kanat oyuncusu milli takımda da oynuyo çok teknik ve yetenekli

Kome--> Tenerife kamerunlu sağ sol kanat ve santfor oynuyabiiyo yine çok ii bir yabancı transfer olur bence
cok detayli bir arastirma yapmissin yerli oyunculardan bunlardan alabilecegimiz oyuncular oldugunu düsünmüyorum bu saydigin oyuncular suan icin transferin top isimleri hele mehmet batal ibrahim akin bunlara kesinlikle gücümüz yetmez eger ankaragücü bize gene yardimci olurda bizim istedigmiz oyunculari bize vermede yardmci olabilirse aliriz.
yabanci konusu cok cok daha cok incelenmesi izlenmesi oyuncu karakteri arastirilmasi cok önemli su zamanda transfer yaparken oyuncunun aliskanliklarindan tutda duygusalmi cok gezen birsimi hele afrikalilarda tam profösyenelmi bunlarin ögrenilmesi cok önemli insallah transferlerde yanilmayiz
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2009, 14:41   #266
cayirazili
Yeni Yiğido

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cayirazili Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
yigidokentli58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ankaragücü: Baki mercimek Barbaros barut Bilal Kisa Aydin karabulut
Gaziantepsor:Olcan aydin Mehmet yozgatli
İst Bld: İbrahim Akın Can arat
Gençlerbirliği: Burhan Eser
Antalyaspor: Kerim zengin Gürkan gürsoy Necati Ateş
Boluspor: Adem dursun
Denizlispor: Fahri tatan
Gençlerbirligi: Burhan Eser
Orduspor: Erol Yükseker
Manisaspor: Sezer Öztürk,Nizamatin çalişkan kaşimpaşa : Ergün teber bU folculardan bir kaçtanesi gelse cok başali olurlar bizde
yigidokentli kardesim futbolu bilen insansin yazmiş olduklarin futbolcular gercekten güzel futbolcular
cayirazili isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2009, 14:54   #267
TRAPER
Yiğido

TRAPER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 TRAPER Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Denizlispordan =========> Emıl Angelov,Engin Memişler 2 si
Alt 26.12.2009, 15:34   #268
veysel
Usta Yiğido

veysel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 951 veysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
jaba ve ibrahim akın güzel bir transfer olur bence
iyi fikir......................... .
veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2009, 16:41   #269
burakpaşa
Yiğido

burakpaşa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 burakpaşa COK SEVILEN BIR KISIburakpaşa COK SEVILEN BIR KISIburakpaşa COK SEVILEN BIR KISI

arkadaşlar ben hep ilhan parlak'ı takımımızda görmek istemişimdir.. başkanımız keşke onu getirse..forvette çok yararlı olur bence
burakpaşa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2009, 17:07   #270
58 SİVASSPOR FC
Yeni Yiğido

58 SİVASSPOR FC - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SİVASSPOR FC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence diyarbakırdan TAZEMETA, manisadan KALABANE ,
kayseriden SAİDOU,gsden AYDIN kiralık, denizliden ANGELOV gelmeli
58 SİVASSPOR FC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gelmelİ, kİmler