Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza ÇALIMBAY
Alt 06.05.2013, 23:00   #261
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Rıza ÇALIMBAY

Dün akşamdan beri o pozisyonu söyleyen herkese Rıza Hoca'nın kalecinin ve barajın rezilliğini alkışladığı söylüyorum,çünkü hareketlerin anlaşılıyor bu durum ama kimse benim gibi düşünmüyor.
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58_SEMİH_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.05.2013, 23:02   #262
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1057 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dün akşamdan beri o pozisyonu söyleyen herkese Rıza Hoca'nın kalecinin ve barajın rezilliğini alkışladığı söylüyorum,çünkü hareketlerin anlaşılıyor bu durum ama kimse benim gibi düşünmüyor.
kardeş eğer dediğin gibiyse lafım yok, çünkü maçı izlerken o kalabalıkta tam sezemedim ben, sonrasında da izlemedim maçı...inşallah dediğin gibidir yok tam tersiyse vay halimize!
Alt 06.05.2013, 23:10   #263
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben de senin gibi anladım,hocanın alkışını.Yoksa çok harikulade bir vuruş değildi.Eneramonun belediyeye attığı frikik çok klas bir vuruştu.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2013, 23:19   #264
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

bence hoca yapılan baraj hatasını ve öncesindeki hakemin yanlış kararını alkışladı. golü attırdın gibisinden
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2013, 17:25   #265
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 964 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Cevap: Rıza ÇALIMBAY

İLHAN CAVCAV : ÇAPA İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK !

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Dün Fuat Hoca'yla işi bitirdik, kendisiyle resmen çalışmayacağız" dedi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu'nda Üniversiteli Gençlerbirliği taraftarları ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, bir öğrencinin "Teknik direktör Fuat Çapa ile sözleşme yenileyecek misiniz?" şeklindeki sorusu üzerine, "Dün Fuat Hoca'yla işi bitirdik. Kendisiyle resmen çalışmayacağız. Ancak Bülent Uygun, Rıza Çalımbay ve bir sürü arkadaşın isimleri geçiyor. Dün Fuat Hoca'ya son olarak mutabık kaldık. Çünkü geçen sene verdiğimiz paranın bir buçuk misli parayı verdiğimiz halde haklı olarak, çok karakterli, iyi bir çocuk, çok sevdiğimiz bir hoca, istedik ki beraber çalışalım, yaşı da çok genç.

Dün kulağıma geldiği üzere Ertuğrul Sağlam'a Kasımpaşa'nın verdiği paranın 2 milyon euro olduğunu duydum. 2 milyon euro 5 trilyon yapar. Eğer bir teknik adam 5 trilyon para verirsek kulübün yolunu şaşırırız, o zaman ben kendim yaparım teknik direktörlüğü. O bakımdan Fuat Hoca'yla böyle bir anlaşmalık içerisine girdik, dün akşam da kendisi bana telefon etti. Ben de kendisine 'Hoca Allah yolunu açık etsin, istediğin yerle anlaşabilirsin' dedim.

Şu 3-5 gün içerisinde temas kurduğumuz arkadaşlar var. Belki bir yabancı teknik direktör olabilir, görüşmelerimiz var. Temennimiz yerli evlatlarımızdan yana ama futbol oynamış, kendini geliştirmemiş, 'antrenörüm' diye çıkmış, tesadüfen başarılı olursa çok iyi, başarısız olursa örneğin Kardemir D.Ç. Karabükspor'un başında olan ve Gençlerbirliği'nde de çalıştı, hocasının iki maç kala sözleşmesine son verilmesi de bir takım için avantajlı bir olay olmadığı gibi bir hoca için de bunlar hoş şeyler değil" cevabını verdi.

(Milliyet Gazetesi)
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2013, 17:45   #266
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 515 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İLHAN CAVCAV : ÇAPA İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK !

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Dün Fuat Hoca'yla işi bitirdik, kendisiyle resmen çalışmayacağız" dedi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Konferans Salonu'nda Üniversiteli Gençlerbirliği taraftarları ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, bir öğrencinin "Teknik direktör Fuat Çapa ile sözleşme yenileyecek misiniz?" şeklindeki sorusu üzerine, "Dün Fuat Hoca'yla işi bitirdik. Kendisiyle resmen çalışmayacağız. Ancak Bülent Uygun, Rıza Çalımbay ve bir sürü arkadaşın isimleri geçiyor. Dün Fuat Hoca'ya son olarak mutabık kaldık. Çünkü geçen sene verdiğimiz paranın bir buçuk misli parayı verdiğimiz halde haklı olarak, çok karakterli, iyi bir çocuk, çok sevdiğimiz bir hoca, istedik ki beraber çalışalım, yaşı da çok genç.

Dün kulağıma geldiği üzere Ertuğrul Sağlam'a Kasımpaşa'nın verdiği paranın 2 milyon euro olduğunu duydum. 2 milyon euro 5 trilyon yapar. Eğer bir teknik adam 5 trilyon para verirsek kulübün yolunu şaşırırız, o zaman ben kendim yaparım teknik direktörlüğü. O bakımdan Fuat Hoca'yla böyle bir anlaşmalık içerisine girdik, dün akşam da kendisi bana telefon etti. Ben de kendisine 'Hoca Allah yolunu açık etsin, istediğin yerle anlaşabilirsin' dedim.

Şu 3-5 gün içerisinde temas kurduğumuz arkadaşlar var. Belki bir yabancı teknik direktör olabilir, görüşmelerimiz var. Temennimiz yerli evlatlarımızdan yana ama futbol oynamış, kendini geliştirmemiş, 'antrenörüm' diye çıkmış, tesadüfen başarılı olursa çok iyi, başarısız olursa örneğin Kardemir D.Ç. Karabükspor'un başında olan ve Gençlerbirliği'nde de çalıştı, hocasının iki maç kala sözleşmesine son verilmesi de bir takım için avantajlı bir olay olmadığı gibi bir hoca için de bunlar hoş şeyler değil" cevabını verdi.

(Milliyet Gazetesi)

Rıza Hoca Gençlere giderse eğer, 8 hafta olan kovulma rekorunu geliştirebilir... Cavcav, Mecnun başkan kadar sabırlı değildir. Gençlerbirliği taraftarı da Sivasspor taraftarı gibi, kolunu sallayınca susacak kadar sakin değildir. Şimdi hocacılar çıkar derki Hoca sadece kolunu Sivasspor'da salladı başka yerde de sallamaz. Adamlar haklı. Bulmuş bizim gibi koyun sürüsünü. İnşallah akşam finale kalacağız nasıl yalakalıklar yapacağız Hocam gitme diye... Kazanılan Hiçbir başarı yapılan terbiyesizliği örtmez...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.05.2013, 17:59   #267
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Rıza Hoca bugün hala Sivasspor'u çalıştırıyorsa bunun sebebi Sivas'lı olmasından kaynaklanan kredisidir.Başka biri olsaydı çoktan elveda demişti.
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.05.2013, 20:46   #268
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1057 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

kayseriden sonra tsden de 6 yedirdin bize eğer biraz utanman varsa sivasa hiç gelmeden istifa eder ve istanbula gidersin... böylesine önemli bir maça takımı böyle mi hazırladın, rezil kepaze ettin!!! İSTİFA ET VE SİVASA HİÇ DÖNMEDEN ÇEK GİT!!!
Alt 08.05.2013, 21:44   #269
poyrazer5858
Acemi Yiğido

99 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 463 poyrazer5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu yaşananlardan sonra rıza hocanın bu takıma fazla birşey verebileceğini düşünmüyorum. yalnız önümüzde iki kritik maç var. bu yüzden taraftarımız fevri tepkilerden kaçınmalı. özellikle futbolculara sahip çıkmalı.
poyrazer5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poyrazer5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.05.2013, 22:30   #270
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivas kendini yenilemeden daha toparlanamaz. Bu kadro ve td ile düzelme olmaz. Elbet birilerinin gitmesi lazım
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
açalım, açık, anlaşmıştım, beni, beşiktaşla, Çalimbay, Çalımbaya, Çalımbay’ın, canlı, heyecanladıran, hoca, hocaya, karnesi, kİmdİr, mektup, parantez, riza, rıza, sivasspor, stad, var, yayında