GARDAŞ KÜMBETTEN BİR TAKIM ÇIKAR VAR YA... BU PARA ALIPTA GÖBEĞİNİ ERİTMEYE ÇALIŞAN KADINLAR GİBİ SAHANIN İÇİNDE YÜRÜYEN KIL DÖNMELERİNDEN DAHA İYİ OYNAMAZSA ADAM DEĞİLİM. MADARA ETMEKTEN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYORLAR.
Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.
Bu Konuda nefhret_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
SİVAS MAÇINA ÇIKMADAN 16 PUANI OLAN MERSİN STADININ O COŞKUSUNU STADININ DOLULUĞUNU GÖRÜNCE SİVASSPORLUYUM DEYİP STADA GELMEYEN SÖZDE SİVASLILARDAN UTANIYORUM DAHA İKİNCİ YARI YENİ BAŞLADI TAKIMI KÜME DÜŞÜRDÜK BU TAKIM BURALARA BÖYLE KOLAY GELMEDİ ÜÇ BEŞ KENDİNİ BİLMEZİN LAFIYLA SÖZÜYLE BİZ SİVASPORUMUZDAN VAZGEÇMEYİZ BU TAKIMIN AZDA OLSA ARKASINDA DURAN ARMAYI O RENKLERİN AŞIĞI BİZLER VARIZ BİZLER BU MEMLEKTİN BU TAKIMIN AŞIĞIYIZ ŞİMDİ HERZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHİTYACI VAR BU TAKIMIN BİZLERE ASFALTTA OYNASAN KALDIRIMDA DESTEKLERİM SENİ SİVASSPORUM.....
Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.
Yüzün üzerinde yorum var herkes ağız birliği etmişcesine futbolculara hocaya yükleniyor. Hiç kimse kalkıp da maça damga vuran hakem hatalarına bakmıyor. Tamam takımımız hiç iyi bir oyun ortaya koymadı ama resmen hakem tarafından kurban edildik. Bülent Yıldırım faul olmayan pozisyona faul çaldı penaltı olmayan pozisyona penaltı verdi. Mersin'in kazanması için elinden geleni yaptı. Bi topu alıp kaleye atmadığı kaldı. Helal olsun adamlara iyi lobi kurmuşlar iyi bir hakem atamışlar kendilerince. Biz kaç senedir süper ligdeyiz bizim onlar gibi lobimiz olmadı. Bizim siyasetçierlimiz bakanlarımız onlar gibi yapamadılar adamlara helal olsun. Hakemin bariz bilerek aleyhimize çalarak maça bir türlü ortak olmamızı engellemiştir. Bu gerçeği lütfen göün arkadaşlar.
Maça gelecek olursak inanılmaz derece de kötü oynadık. Rıza hocanın geldiğinden bu yana en kötü oynadığımız oyundu. Ziyanın kaçırdığı gol dışından elle tutulur tek pozisyonumuz dahi yokdu. Oyuncularımız sorumluluk almakdan kaçındılar. Hiçbir oyuncumuz sorumluluk almadı. Takımda inanılmaz bir düşüş var. Bu düşüşün sebebine gelince ya kendilerine aşırı derece de güvenleri var yada şehrin yapısı itibari ile hiçbir baskı faktörünün olmaması diye düşünüyorum. Nasıl olsa Sivas sakin şehir bize birşey diyen olmaz derler diye düşünüyorum.
Rıza hocamıza herkes yükleniyor ama kalkıp da kimse demiyor yapılan transferler hazırlık kampına yetişmedi diye. Sezon öncesi kamp geçirmeyen futbolcular ne halde olur derseniz bizim Eneramo gibi çok güçsüz olurlar derim. Takıma adepte olamazlar derim yaptığımız transferler dışında bir tek Ümit uyum sağladı diğer transferlerden bir türlü uyum sağlayamadık.
Rıza hocam artık elini taşın altına fazlası ile sokman gerekiyor. Takıma bir tülü istediğin katkıyı veremiyorsun elinde olmayan nedenlerden dolayı. Takım olarak zoru severiz. Önümüzde bizi bekleyen çok zorlu fikstür var. Bu fikstürden alacağımız puanlar bizim ligdeki geleceğimizi belirleyecek. Önümüzde çok uzun bir maraton var. Herkesin sorumluluk alma zamanı geldiğini düşünüyorum. Ben takımımızdan ümitsiz değilim. Evet çok kötü oynuyoruz ama bizler sizlerin kapasitesini çok çok iyi biliyoruz. Bunu başaracak güçtesiniz. Ben sizlere güveniyorum.
Site de belli bir gurup var yense de yenilse de her zaman art niyetli düşünen gurup onların amaçları belli. Sağ duyulu olun yiğidolar art niyetli olanların galyanına gelmeyelim...
degerlendirecek ne varki pedriel ne ise yarar ugur kadir bunlar ne yapar bunlar devam ederse boyle her haafta ayni senaryoooo oooff offf..riza hoca sana saygimiz sonsuz ama artik sende su ise el koy yaaaa
gardaş sistem yanlış puana ihtiyacı olan mersin ama saldıran biziz.kontra atak oynasak bole olmazdı. ama onlar kontra atak oynadı ve kazandı.elindeki oyuncular zaten hızlı kontra atak adamları ama biz buyuk takım gibi saldırıyoruz ne hıkmetse..
Ben macı seyretmedim.Özetlere baktım.Hakem falan diyorlar ama maç özetlere göre 8-0 lık macmış.Onu gördüm.Bizim takım 5 forvetle oynamış yine.Tek atak yapamamış.Merak edenler acsın baksınlar yorumlarıma.Bugünkü 3-0 ın benim için hiç süpriz olmadığını görürler.Şimdi bazı yorumcular diyorki,Rıza hoca bilmiyorda siz mi biliyorsunuz futbolu.Evet artık kesin diyebilirim ki ben futboldan ondan çok anlıyorum.Ben yönetsem takımı en azından futbolcularla daha iyi dialog kurarım.5 haftadır diyoruz ki ya presli hücum oynat yada yapamıyorsan derli toplu defansif oynat şu takımı.Yok onun bildiği Grociskiyi 70 de çıkarıp Pedrieli oyuna almak.Gerci bu macta neyseki 6 forvetle oynamadığı için böyle bir değisikliğe luzum görmedi.Uğuru çıkarttı Mehmeti bek oynattı.Erhan bize gelirken bekti.Bizde ihtiyac halinde bile bek oynamadı bir mac hariç.Gecen hafta daha dedik ki bu Uğur iyiniyetli ama kasları gitmiyor artık.Gördünüz golleri.Reinoch u bugün her takım istiyor.Bi bizim teknik olmayan direktör istemiyor onu.Yorumunu dinledim.Gülerek Antalyadaki hakem seminerini anlattı bize mactan sonra.Kopmuş artık oda.Psikolojisi bozulmuş yani.Böyle durumlarda insanlara tıbben hava değişimi önerilir.Ben kemdisine hem kendisi hem de takım için aynısını öneriyorum.Alternatif arayanlar dünyada hiç teknik direktör kalmadığını düşünüyorlarsa bence çok yanılıyorlar.
Şenol güneşin göstermiş olduğu erdemliliği sayın RIZA ÇALIMBAY dan bekliyorum.
aynen katılıyorum. Bu yönetim nezaketinden, edebinden Rıza hocaya git diyemez. Ama rıza hoca yine nezaketinden ve edebinden dolayı istifa ediyorum diyebilir..