Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: SİVASSPOR:1 BEŞİKTAŞ:2
Alt 07.04.2008, 14:05   #271
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1168 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: SİVASSPOR:1 BEŞİKTAŞ:2

şöyle yapsaydık böyle oynasadık gibi boş lafları bırakalım..sivas bzim sivsspor bizim,mecnun bzim bülnt bizim ,mehmet bizim diallo bzim..

"sivaslı kartallara başarılar"
Alt 07.04.2008, 14:08   #272
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 873 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: SİVASSPOR:1 BEŞİKTAŞ:2

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu hafta iyi futbol oynayamadık ama olsun canımız sağolsun felaket tellalları yine ortaya düştüler acımasızca eleştirmeye başladılar artık oyunculara bülent hocaya kusurlar bulmaya başlarlar takım yenince bu felaket tellalları niye ortalarda olmuyorda yenilince sacma sapan cümleler kullanıyorlar ben sivassporumu bu seviyeye gelmesini bile büyük başarı olarak görüyorum hangi takım cıktığının 3 senesinde kafaya oynamıştır helal olsun Sivassporuma seninle gurur duyuyorum

Yorumlarina katilmiyorum !!!!! ilk önce Elestiri nedir? nicin yapilir. Elestirinin Dozajini kacirmadan yapilan Mantikli elestiri basariyi getirecegini de unutmayalim !!!!! Nicin Tv lerde spor programlari vardir? Spor programlarindaki yorumcular Nicin elestiri yaparlar. Peki biz taraftar nicin Stadta veya Tv de maci 90 dakika izledigimiz halde onlarin yorumlarini dinleriz. takimin nerde hata yaptigini ve nasil yenildigini mac esnasinda Dikkatlice izlemedigimizden gözden kacan ufak hatalar macin sonucunu belirliyor. Futbolda artik bir ilim degilmi Bunlarinda okullari üniversiteleri yokmu.Her elestiri yapan feleket Tellagi ise yorum yazmanin ne anlami var Spor programlarini ve yazarlarin yorumlarina ne gerek var. Her Galibiyette ve Maglubiyette hatalar olmus ise Elestiri olmaliki Hata Minimuma insin. Bu Elestiriler normal hayatta Bizler icinde gecerli degilmi Düsününki isyerinde bir hata yaptim is arkadasim ve ya ustam Beni ikaz etmezse o hatayi devamli tekrar lar dururum ve bir karis ileri gidemem .....

Elestirinin olmadigi yerde Basari olmaz..............
Alt 07.04.2008, 14:19   #273
altan54&58
Yiğido

altan54&58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 altan54&58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SİVASSPOR:1 BEŞİKTAŞ:2

Bu zihniyetle bu ülkede hiç bir şey değişmez 100 yıl geçsede 5.şampiyon zor çıkar.gs canı yanınca "kelle isteriz"diye açıklama yapıyor.peki kendi saçma sapan kavgaları yüzünden doğranan Gençlerbiliği ne olacak.Hiç suçu olmadığı halde bu uğurda bedel ödeyen Gençlerbiliği ne olacak.Kayserispor ne olcak.Sayın Haldun Üstünel hani açıklama sizin rahatmı vicdanınız rahattır tabi.Bugün Gençlerbirliği yarın başka Anadolu takımları zaten çok çok büyük takımlarımıza göre Anadolu takımlarımızın var oluş sebebi 4büyüklere(!)hizmet ayıp ya ayıppppp gidin başka yerde yiyin birbirinizi.
Bülent Hocamın dediği gibi "Söz konusu 4 büyüklerse(!)gerisi detaydır"
altan54&58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SİVASSPOR:1 BEŞİKTAŞ:2
Alt 07.04.2008, 14:24   #274
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sözde sivaslılara bakın
http://www.bjksivas.com/forum/index.php
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2008, 14:31   #275
altan54&58
Yiğido

Alıntı:
astaravisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sözde sivaslılara bakın
http://www.bjksivas.com/forum/index.php
Haklısın.O san dakika golü iddia ediyorum takımı Avrupa'ya gs'yide yeneresek Şampiyonlar Ligi bile olur kaldıki yeneriz bence.gece yarıları yeniçeriler gibi kazan kaldıran gs veya bjkden biri de intertotoya gider
Alt 07.04.2008, 14:31   #276
NETLOG
Yiğido

NETLOG - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

56 Mesajına 84 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 NETLOG FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KARDEŞİM 1 maglubit aldıysak ne olduki ,,, bülent hoca türkiyenin 1 numaralı hocası okeymi bu sene avrupaya gideriz öteki sene daha ii imkanlarla kafaya oynarız ve sonunda rüyamız ve hayalimiz gerçekleşir BÜLENT HOCA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!!!!!!!!!! ELEŞTİRENLERE KAPAK OLSUN!! üstüne alıncaklar biliyoo kendini
NETLOG isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2008, 14:35   #277
altan54&58
Yiğido

Alıntı:
NETLOG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KARDEŞİM 1 maglubit aldıysak ne olduki ,,, bülent hoca türkiyenin 1 numaralı hocası okeymi bu sene avrupaya gideriz öteki sene daha ii imkanlarla kafaya oynarız ve sonunda rüyamız ve hayalimiz gerçekleşir BÜLENT HOCA SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!!!!!!!!!! ELEŞTİRENLERE KAPAK OLSUN!! üstüne alıncaklar biliyoo kendini
Söylediklerinin hepsine harfi harfine imzamı atarım kardeşim...
Alt 07.04.2008, 14:35   #278
bozkurt187
Tecrübeli Yiğido

bozkurt187 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 bozkurt187 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya bu maglubiyet takimi bence cok etkiler
bozkurt187 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2008, 15:10   #279
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
AhMeTTuRaN90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ŞİMDİ MACTAN GELDIM BÖYLE BIR SEY OLMAZ ADAMLAR MACA GIRMEK ICIN NELER YAPIYORLAR TAMAM GIRIYORLAR SONRA HEPSI KAYIP OLUYOO BEN GIRTLAGIMI PATLATTIM AMA TIK YOQ olmaz BOLE SEY
dünkü maç için bende istanbuldan geldim maratonda idim bugüne kadar çok stadlara gittim yüzlerce maçlar izledm çok çeşitli en basit bir örnek vereyim küme düşmesi kesinleşmiş neredeyse artık kasımpaşa -sivas maçındayım kasımpaşalalılar o biçim destek oluyor bizim sivaslılar da 1000 kişi olmasına rağmen iyi desteklerde bulundular ki maç sonu görüntülerinden de bellidir zaten ama dünkü sivas-bjk maçı gibi rezillik görmedim stad 15000 kişilik ise fuul dolu idi destek kısmı ise sadece maratonun hemen yanı açık trübün gar tarafı oluyor herhalde arkadaşlar gerçekten hiç susmadı 90 dak öncesi we sonrası gayet güzel destek werdiler ama sadece o arkadaşların desteği yetmiyor işte orda ki bir awuç bjk li organize şekilde bizim sivaslı ları güzelce susturdular bizimkiler nemi yaptı sadece ıslık
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2008, 15:14   #280
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick

maç için de şunları söyleyebilirim bizimkiler mücadele etti ama bi acayiplik wardı ilk yarı sonucuda 2 golle belli etti zaten 2.yarı yapılanlarda malesef yetmedi ama sonuçta bizleri buralara kadar bu takım getirdi arkadaşlar desteğimizi esirgemeyelim lütfen
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla