herkese merhabalar forumun uzun suredır takıpcısıyım. oncelıkle macdan bahsedecek olursam o takım sıvasspor degıldı gercekten cok kotu bır performanstı ama bu futbollda var allah bı daha tekrar ettırmesın hem euroleage bence daha da avantajlı şl de en fazla bu turu gecebılrıdık sonrası cok zordu euroleage daha kolay basaerılı olabılecegımız bır alan. tabı sonuc bu selkılde olmasaydı ama ıste olabılıyor boyle seyler.
tum bunlardan baska ayrıcada degınmek oıstedıgım bır konuda var aslında ben de bir hamsi beyinliyim ama bıraZ farklıyım yarı yarıyada yigido yum yani hamsi beyinli bir yiğido oluyom tabiri caizse.
evet yarım trabzonlu yarım sıvaslı ama ben de fanatık bır trabzonsporlıyum ama bu da gayet dogal dıye dusnuyorum benım cocuklugum da malesef sadece trabzonspor fırtınası vardı o zmanlar bıldıgınız gıbı sıvasspor yoktu. dolayısyla bızı pesınden surukleyen de trabzonspor oldu, saolsun her zamanda gogsumu kabarttırdı. ha sonra da sıvasspor gurulandırdı benı ne de olsa o da memleketım
![Smile](images/smilies/smile.gif)
.
ama bu kavganın cıkmasına anlam veremıyorum ben hatırlarım sıvasspor daha ıkıncı lıgteyken ve bırıncı lıge cıktıgı ılk sene trabzonspor sıvassporu her zaman desteklıyordu gerek transferlerde kı kolaylık la gerekse federasyonda hatta bunlardan oturu sıvasspor her trabzonspor acılıs macında tebrık mesajı yayınlardı ve taraftarda cok sıkı sekılde alkıslardı. nede olsa bıldıgınız uzere hem gorus olsun hem yasayıs tarzı olsun sıvas trabzon ınsanı bırbırıne cok yakınlar. ha sonra olaylı mac meydana geldı sonra ıpler yavas yavas gerılmeye basladı sbulent uygunun trabzonspordan buyuguz ımaları, artık bızız buralrın agası havası ve buna benzer gereksız fatıh terım cıkısları sadece trabzonspor tarafarının degıl tum takım taraftarlarının tepkısını cektı girin bi bakın sozlulere forunmlara jhep bulent uygundan oturu bı antıpatı var sıvasa karsı. oysa bu ıkı takım cok ıyı ılıskıler ıcındeydı ama o mac ıle baslayan olaylar buraya kadar geldı. bundan en cok olumsuz etkılenen benım gıbı her ıkı yer ıle bagı olanlar etkılendı tabı
![Smile](images/smilies/smile.gif)
neyse demem o kı keske boyle olmasaydı ama sunuda kabul etmek gerekır kı trabzonsporun yerı baska bızım kı baska bız daha yenı yenı o kulavra gırdık ınsallah bızde yavas yavas o sevıyeye gelır ve daha ıyı oluruz. ama goruyorsunuz bır anderlecht kazasında nerdeyse takımın karsısına gectık boyle seyler mutlaka olacaktır. kolay degıl avrupa kupalarında basarılı olmak, trabzonspor ıle dalga gecılmesı gercekten hos degıl ama gercektende o taraftanda hadsızce tahrık gelıyor, gercı tek ts taraftarından degıl herkesımden gelıyor bu tepkıler malesef bulent uygunun sıvrı cıkıslarındanda kaynaklanıyor bu evet ıyı bır teknık dırektor ama bırazdaha dıkkatlı olması lazımdı. ben ts forumlarındada bunu savunuyorum ama ıste ıpler ıyıce gerılmıs gıbı herkes agzına gelenı soyluyor yoksa her ıkı takımında ortak paydası anadolu bırlıgı ve istanbul karsıtlıgıydı. neyse herkese ıyı geceler ama bıraz daha sagduyulu olmaktada fayda var.