Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 30.07.2009, 14:13   #271
vanminit
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vanminit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

bülent hocam affınıza magduren haddimiz olmayarak size sivasta sahaya süreceginiz ilk 11 i yazmak istedim , takdir sizin tabi , ama takip ettigimiz kadarı ile başaralı olabilirler bu maçta , sivastaki maçı 2 - 0 alırız diye düşünüyorum bu kadro ile

bülent hoca iyi günde nasıl sevincinizi paylaşıyorsak bugun bu kötü gündede yanınızdayız her iki durumdada sivasımızla futbolcularımızla yönetim ve teknik heyetle her zaman gurur duyuyoruz iyiki varsınız ve iyi ki bizlere bu sevinçleri yaşattınız bundan sonrada yaşatacagınıza gönülden inanıyoruz her türlü aksi durumdada yanınızda sizleri gönülden desteklemeye devam edecegiz

ilk 11 e gelince

akın vardar - murat sözgelmez - sedat bayrak - hayrettin - ebemba( yasin ) - ibrahim - murat erdogan - onur - agbetu - ersan martin - kamanan
vanminit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 14:15   #272
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ya bizim sorumlulugumuz.??????????????

Bu yazida Bilinci düsmanlik ve taraftari kendi cikarlarina göre kullanmaya calisan kesimleri disinda tutuyorum.
Sonucda onlar yapmasi gerekeni yapiyor.Bizler Camiamiz icerisinde ne kadar dikkate aliniyoruz Camiamizin icinde
görev ve sorumluluk yürütenler bir takim kararlar alirken bu kararlarda ne kadar bizi taraftar olarak görüp
bu kararlardan hosnut olup olmayacagimizi hesap ediyorlar. etmiyorlarsa iste burada bizdede sorun
var demektir. ya biz dogru taraftarlik yapmiyoruz. yada birileri bizi adam yerine koymuyor.taraftarlik gercegimizden yola cikarak bu soruya cevap bulmamiz sart.

Gözlemledigim kadari ile Taraftar porofilimiz 3 ana grup a ayriliyor

1.Anti Bülent Uyguncular

Bu kesim Tahammülsüz.her olumsuzlukta herseyin bittigini ve artik bu kisiler ve sahislarla basari imkansiz fikrine sahip olduklari icin her olumsuz durumdan bir firsat ve sonuc yaratirlir.Istem, talep ve öneriden ziyade sadece yok sayma ve inkar etme dili hakimdir.
Bu kesimi cogunlukla Eski Gs li BJK li ve TS liler ve Bülent Uygun dan Rahatsiz olan kesim olusturuyor.

2.Hür düsünce sahibi olmayan Resmiyetciler ve Yandas mantigina sahip kesim

Bu kesimde kredi sinirsiz.Yanlisda olsa eksikliklerin söylenmesine Tahammülsüzlük var Ekisiliklerin ifade edilmesi bu cevre tarafindan
dönem dönem hayinlik,vefasizlik ve Sivas ve SivasSporlu olmamakla itham altina alinir.Karsidakinin taraftar olup olmadigi sorgulanir.Eksik ve yanlislari
Söyleyenler aslinda bu takima düsmanlik edenlerdir diye düsünürler.
Cünki Yönetim ve teknik heyet ne yapsa dogrudur onlar icin eksik yoktur.
Bu kesimi cogunlukla Eski FB ler.Yönetici,yönetici ve onlara yakin olan kesimler.Teknik heyet ve yakinlari ve onlara yakin olan cevre.Futbolcu ve onlara yakin olan cevre.

3.Taraftar Olmayi Basaranlar.
Bu kesim dengelidir Eksiklikleri uyari mahiyetinde takimlarinin iyiligi icin ortaya koyar.Bu eksikliklerin ortadan kalkmasi icin baski kurmaya calisirlar. Eksiklikleri gördügü gibi basariyi ve verilen emegide görmemezlikden gelmez. yanlisida görür dogruyuda. dogru olani yapilmasini sürekli dile getirir.ayrica bu kesim diger iki kesimin arasinda cogunlukla güme gider 1. kesim asiri sabir gösterme ile suclar 2. kesim her elestriyi kursun gibi gördügü ve gögsünü siper yaptigi icin bu kesimi vefasizlikla sulcar.

Sonuc olarak Kötü gidis Sadece Takimin gidisi ile sinirli olmadigini anlatmak icin yazma geregi hisettim. Taraftar kesimide daginiklik ve farkli sesler cikardigi ve ne istedigini ifade etmede ortak dili olmadigi icin yada yetersiz kaldigi icin.Bu durum Takimin basindakilerinde isine gelmektedir.Her olumlu elestiri öneri sorumluluk sahipleri tarafindan da farkli algilanir. bazen yanlisda yapsalar bunda israrci bu yanlisda israrci olurlar.Cünkü dikkate alacaklari bir tarafdar niteligi olmadigini düsünüyorlar.yoksa yapilanlarin baska izahini taraftara ragmen yapmak mümkün degil.Onun icin Tüm bu olumsuz sürecin taraftar acisindanda bir olumsuzluk oldugunu bilmek gerekir. Ne istedigini bilmeyen Kendini Dikkate alinir hale getirmeyen Taraftarda olumsuzluk icindeki Sorumlulugu görmeli ve unutulmamalidir
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 15:00   #273
stutgart58
Yiğido

140 Mesajına 238 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 stutgart58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

beyler bülent hocanın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.sivasporu onlar bu hale gtirdi...5-0 lık maçta bülent hocanın eğil futbolcuların suçu var.adamlar amatörce goller yerse bülent hocam napsın bu işe
Alt 30.07.2009, 15:03   #274
ogz58
Yiğido

ogz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 ogz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

suç sendeyse sivasspordan git taraftarlarıda boşa ümitlendirme
ogz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 15:04   #275
ertugrulss
Yiğido

ertugrulss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ertugrulss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bu ne yaw 5 tanede yenmezki yuh yani rezil herifler bu futbolla bu kadroyla bank asya bize gel der yuh bee
ertugrulss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 15:16   #276
maiuslee
YASAKLI ÜYE

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 maiuslee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hoca senin gereksiz ve saçma sapan açıklamaların yüzünden türkiyede herkeste aşırı bi şekilde varolan sivasspor sevgisi maalesef tamamen nefrete dönüştü...buna bizzat şahit oluyorum.. yok efendim 5 yeriz 8 yemeyiz 9 yemeyiz falan filan....bence sen ertugrul saglam ı örnek almalısın bulent hoca...yaptıgın açıklamalrla fb nin gözüne girmeye calışıosun sanırım ama bu şekilde de en başta kendine ve sonra sivasspor camıasına nefretle yaklaşılmasına neden oluyosun....lütfen işine bak hoca...çünki artık bizde bıktık !!!!!!!!!!!!!!
maiuslee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 15:48   #277
stutgart58
Yiğido

140 Mesajına 238 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 stutgart58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
maiuslee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hoca senin gereksiz ve saçma sapan açıklamaların yüzünden türkiyede herkeste aşırı bi şekilde varolan sivasspor sevgisi maalesef tamamen nefrete dönüştü...buna bizzat şahit oluyorum.. yok efendim 5 yeriz 8 yemeyiz 9 yemeyiz falan filan....bence sen ertugrul saglam ı örnek almalısın bulent hoca...yaptıgın açıklamalrla fb nin gözüne girmeye calışıosun sanırım ama bu şekilde de en başta kendine ve sonra sivasspor camıasına nefretle yaklaşılmasına neden oluyosun....lütfen işine bak hoca...çünki artık bizde bıktık !!!!!!!!!!!!!!
evt..bencede fenerbahçe ye şirin gözükmeye çalşıyor gibi geldi bana..ama ço yanlış bir düşünce..sen sivasta başarılı olsan zaten fener seni kapar
Alt 30.07.2009, 16:22   #278
sergio1989sivas
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sergio1989sivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya bülent uyguna ne kadar nefret varmış adamın tek suçu sivası savunmak
verdiği demeçlerle fenerbahce diyorsunuzda be allah aşkına
fenerbahceyi kim yenmiş ?? galatasarayı 2 maçtada yendiler
beşiktaşı 2 maçtada yendiler trabzonu yendiler berabere kaldılar
fenerbahceyi tek yüce sivassporum yenmiş yazıki yazık
bülent hoca demedi deme 2 maç daha kaybedelim
vefasız sivas taraftarımız senin kellenide ister istifa diye bağırır
bu futbolla ilgilenmezdim ama sivas benim içimdeki futbol sevgisini dışarı vurdu
sergio1989sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 19:39   #279
birolsvs58
Yiğido

47 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 birolsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya hocam nasıl bole syrılıyosunuz ya ama bu gerçekten yıkım oldu bızım için inş doneriz eski gunlermze
birolsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 19:42   #280
furkanyamak58
Acemi Yiğido

furkanyamak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 furkanyamak58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ne vardı da sattınız billica yı fenere yaranıcaz diye nedir bu peşkeş anlamadım günah bunca adama yazık 5 gol yemek özürle falan telafi olmaz yok işte takım hazır transfere gerek yok anderlecti yencek güçteyiz biz bu oyunla o takımın pafını bile yenemeyiz..mahmettin takımı bravo başkan sanada sana güveniyorduk sen ne yaptın gördük takımı dağıtıp mahmvettiniz 5 tane mükemmel oyuncu gitti geri kalanlarlada hiç bir halt olmaz

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen