bu duyumlar bir çocuktan dolayı kaynaklanıyor dikkat edelim. kaynaksız bir haber sonuç olarak ve bu yönde en ufak bir söylenti gelmedi ne haber sitelerinden ne başka bir yerden. senide yanıltmış galiba o kişi
benim internet ortamından değil de farklı yerlerden kulağıma geldi ama kesinliği yok tabi....dediğiniz gibi bir durum da olabilir...
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...
Grosicki yi bu sene bu takım elinde tutamaz .. yönetimde buradan gelecek yada gelebilecek parayı da hesaba katarak transferi ağırdan alıyor olabilir.
sonuçta 1 temmuz da kamp ...
__________________ NE MUTLU ŞEHRİNE İHANET ETMEYENE
Ama sonucta bir sürü takim Grosicki'nin takibinde ve kendisi bize cok önemli paralar kazandirabilir. En önemlisi Polonya'nin ceyrek, veya yari final oynamasi.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı münihliyigido58'a Teşekkür Ediyor...
Kaçan balık büyük olurmuş. Eneromo da kaçtı, bize düşen gidenin arkasında ah vah etmek değil, yeni geleceklerin heyecanını yaşamak onları konuşmak. Kimse Sivasspordan büyük değil. Kaldı ki, sözleşmesi biten futbolcu istediği takıma gider bunu içimize sindirmemiz lazım. Bizden kimse gitmesin düşüncesi mantıklı değil. Sonra dünya piyasası küçüldü herkesin herkesten haberi var. Karabükspor nasıl gidip emenikeyi bulduysa bizimkilerde bulsun Allah bizimkilere akıl-fikir vermemiş mi? Kafasına gitmeyi koyan futbolcu gitsin bize zarar verir bu gözümün bebeği dahi olsa böyle. Bakın Mehmet Yıldız gitmeyi kafasına koymuştu gitti. Allah işini rast getirsin. Biz yine onu seviyoruz. Bizden giden kötüdür mantığını kabul etmiyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.Demirci'a Teşekkür Ediyor...
bu yonetim'de, tek istedigimiz en az 5 saglam transfer oda kamp oncesinden yapilsin
Kaçan balık büyük olurmuş. Eneromo da kaçtı, bize düşen gidenin arkasında ah vah etmek değil, yeni geleceklerin heyecanını yaşamak onları konuşmak. Kimse Sivasspordan büyük değil. Kaldı ki, sözleşmesi biten futbolcu istediği takıma gider bunu içimize sindirmemiz lazım. Bizden kimse gitmesin düşüncesi mantıklı değil. Sonra dünya piyasası küçüldü herkesin herkesten haberi var. Karabükspor nasıl gidip emenikeyi bulduysa bizimkilerde bulsun Allah bizimkilere akıl-fikir vermemiş mi? Kafasına gitmeyi koyan futbolcu gitsin bize zarar verir bu gözümün bebeği dahi olsa böyle. Bakın Mehmet Yıldız gitmeyi kafasına koymuştu gitti. Allah işini rast getirsin. Biz yine onu seviyoruz. Bizden giden kötüdür mantığını kabul etmiyorum.
Sana Katılıyorum Kardeş.Gerçekten Kaçan Balık Büyük Olurmuş.Bizimde Şöyle Yırtıcı Bi Oyuncu Lazım Eneramo Gibi Ama Son Vuruşları Daha İyi Olan