Cevap: Maçı Değerlendirelim

birileri sürekli seyirciye yükleniyor. efendim stat dolmuyormuş. yahu kardeşim bu seyirci statta doldurdu. yer kalmadı her yer ana baba günü oldu zamanında. şimdi bakıyorsunuz takımda istikrar yok.olmadık takımlara olmadık şekilde yeniliyorsunuz. takım yürüyor koşmuyor. takımda ruh yok heyecan yok istek yok. sivas halkını futboldan soğuttular. yani biz neden şampiyonluğa oynayan bir takım olmayalım. biz neden sürekli yenilen bir tAKIM olalım. bu bizlere revamı. seyirciyi suçlayarak hoca pohpohlamak işin kolayı. sağ kanat yol geçen hanı. kötü 1461 maçında utandım uğur nal topladı. neden bir önlem alınmıyor.hoca takıma yenimi geldi. futbolcu aldı aldıklARI eski öğrencisiydi takıma zarar verdi. takım iyi top oynamıyor koşmuyor çıkıp benmi oynayayım. hoca değilmi sorumlusu. bir öğrenci bişey bilmiyosa yanlışları çoksa sorumlusu kimdir öğretmeni değilmidir. teknil direktörlük hocalık öğretmenlik değilmidir. bu takım kaç tane penaltı atamadı. boş kaleye vuramadı bu antremanlarda neler yapılıyor acaba. ancak paralarını alsınlar başka bişey düşünmesinler. ben başkanı eleştiremiyorum. ona çok şey borçluyuz. ancak rıza hoca ya bu işi doğru yapıyorsa yapsın yada onurlu bir şekilde gereiğini yapsın. biz sürekli yenilen aşağılanan bir takımı istemiyoruz. tff sitesinde ne yazıyordu biliyormusunuz mersin attı sivas baktı. revamı bu bize. son sözüm şu ya sev işini iyi yap ya terket... 

|