Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bülent Yıldırım görevini yaptı!
Alt 28.01.2013, 16:18   #1
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bülent Yıldırım görevini yaptı!

SİVASSPOR’DA İYİ OYNAMADI

baştan söylemeniz gereken bölümü sonda söylemişsiniz..
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Bülent Yıldırım görevini yaptı!
Alt 28.01.2013, 16:23   #2
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 520 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bülent Yıldırım görevini yaptı!

Takımda hal kalmamış formsuzluk var sanki oyuncular sabaha kadar uyumadan maça çıkıyolar
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 28.01.2013, 15:21   #3
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

artık sabrım kalmadı kim ne diyorsa desin. bir takım taç bile kullanamıyorsa, iki tane pas yapamayacak hale geldiyse o takımın teknik direktörünün miyadı dolmuş demektir. birşey yapamadığı gibi bi de futbolcularla kavga edip kadroya almıyor. al gördük dün ne olduğu. vakit çok geç olmadan hikmet karamana teklif götürülmeli. adam antepte memnun değil. antep krizde futbolcuları berbat durumda. teklif götürülse redetmeyeceğini tahmin ediyorum. çok iddalı söylüyorum hikmet hoca bu kadroyu en az ilk 5 e oynatır. OLMUYOR OLMAYACAK RIZA HOCA KUSURA BAKMA.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2013, 15:23   #4
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

birileri sürekli seyirciye yükleniyor. efendim stat dolmuyormuş. yahu kardeşim bu seyirci statta doldurdu. yer kalmadı her yer ana baba günü oldu zamanında. şimdi bakıyorsunuz takımda istikrar yok.olmadık takımlara olmadık şekilde yeniliyorsunuz. takım yürüyor koşmuyor. takımda ruh yok heyecan yok istek yok. sivas halkını futboldan soğuttular. yani biz neden şampiyonluğa oynayan bir takım olmayalım. biz neden sürekli yenilen bir tAKIM olalım. bu bizlere revamı. seyirciyi suçlayarak hoca pohpohlamak işin kolayı. sağ kanat yol geçen hanı. kötü 1461 maçında utandım uğur nal topladı. neden bir önlem alınmıyor.hoca takıma yenimi geldi. futbolcu aldı aldıklARI eski öğrencisiydi takıma zarar verdi. takım iyi top oynamıyor koşmuyor çıkıp benmi oynayayım. hoca değilmi sorumlusu. bir öğrenci bişey bilmiyosa yanlışları çoksa sorumlusu kimdir öğretmeni değilmidir. teknil direktörlük hocalık öğretmenlik değilmidir. bu takım kaç tane penaltı atamadı. boş kaleye vuramadı bu antremanlarda neler yapılıyor acaba. ancak paralarını alsınlar başka bişey düşünmesinler. ben başkanı eleştiremiyorum. ona çok şey borçluyuz. ancak rıza hoca ya bu işi doğru yapıyorsa yapsın yada onurlu bir şekilde gereiğini yapsın. biz sürekli yenilen aşağılanan bir takımı istemiyoruz. tff sitesinde ne yazıyordu biliyormusunuz mersin attı sivas baktı. revamı bu bize. son sözüm şu ya sev işini iyi yap ya terket...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2013, 16:24   #5
MEVLUTHOCAOGLU
Yiğido

97 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 573 MEVLUTHOCAOGLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
birileri sürekli seyirciye yükleniyor. efendim stat dolmuyormuş. yahu kardeşim bu seyirci statta doldurdu. yer kalmadı her yer ana baba günü oldu zamanında. şimdi bakıyorsunuz takımda istikrar yok.olmadık takımlara olmadık şekilde yeniliyorsunuz. takım yürüyor koşmuyor. takımda ruh yok heyecan yok istek yok. sivas halkını futboldan soğuttular. yani biz neden şampiyonluğa oynayan bir takım olmayalım. biz neden sürekli yenilen bir tAKIM olalım. bu bizlere revamı. seyirciyi suçlayarak hoca pohpohlamak işin kolayı. sağ kanat yol geçen hanı. kötü 1461 maçında utandım uğur nal topladı. neden bir önlem alınmıyor.hoca takıma yenimi geldi. futbolcu aldı aldıklARI eski öğrencisiydi takıma zarar verdi. takım iyi top oynamıyor koşmuyor çıkıp benmi oynayayım. hoca değilmi sorumlusu. bir öğrenci bişey bilmiyosa yanlışları çoksa sorumlusu kimdir öğretmeni değilmidir. teknil direktörlük hocalık öğretmenlik değilmidir. bu takım kaç tane penaltı atamadı. boş kaleye vuramadı bu antremanlarda neler yapılıyor acaba. ancak paralarını alsınlar başka bişey düşünmesinler. ben başkanı eleştiremiyorum. ona çok şey borçluyuz. ancak rıza hoca ya bu işi doğru yapıyorsa yapsın yada onurlu bir şekilde gereiğini yapsın. biz sürekli yenilen aşağılanan bir takımı istemiyoruz. tff sitesinde ne yazıyordu biliyormusunuz mersin attı sivas baktı. revamı bu bize. son sözüm şu ya sev işini iyi yap ya terket...
aynen katılıyorum sözün özü diyecek lafım yok
MEVLUTHOCAOGLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MEVLUTHOCAOGLU'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2013, 19:12   #6
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Buradan Türkiye Futbol Federasyonuna ve M.Hakem Kuruluna çağrıda bulunuyorum;Allahınızı Kitabınızı seviyorsanız Bülent YILDIRIM'ı Sivasspor maçlarına vermeyin.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2013, 16:20   #7
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 520 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Acilen teknik ekipte değişiklik yapılması gerekiyor.
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda RsT4'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2013, 20:12   #8
EsEnTePeLi
Acemi Yiğido

EsEnTePeLi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 65 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 564 EsEnTePeLi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Söylemek istediğim tek şey bu takım mersindeki deplasman tribününü dolduran bizlere layık değil. Bu futbolcular bu şehri haketmiyor. İnsanda ruh olur tamam oynayamayabilirsin ama mücadele et be bunu yap bari. EN BÜYÜK TARAFTAR FUTBOLCULAR SAHTEKAR !
EsEnTePeLi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı EsEnTePeLi'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.01.2013, 10:49   #9
MEVLUTHOCAOGLU
Yiğido

97 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 573 MEVLUTHOCAOGLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

değerlendirilecek bir maç varmıydı acaba ben göremedim gören varsa söylesin
MEVLUTHOCAOGLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MEVLUTHOCAOGLU'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.01.2013, 13:05   #10
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ben macı seyretmedim.Özetlere baktım.Hakem falan diyorlar ama maç özetlere göre 8-0 lık macmış.Onu gördüm.Bizim takım 5 forvetle oynamış yine.Tek atak yapamamış.Merak edenler acsın baksınlar yorumlarıma.Bugünkü 3-0 ın benim için hiç süpriz olmadığını görürler.Şimdi bazı yorumcular diyorki,Rıza hoca bilmiyorda siz mi biliyorsunuz futbolu.Evet artık kesin diyebilirim ki ben futboldan ondan çok anlıyorum.Ben yönetsem takımı en azından futbolcularla daha iyi dialog kurarım.5 haftadır diyoruz ki ya presli hücum oynat yada yapamıyorsan derli toplu defansif oynat şu takımı.Yok onun bildiği Grociskiyi 70 de çıkarıp Pedrieli oyuna almak.Gerci bu macta neyseki 6 forvetle oynamadığı için böyle bir değisikliğe luzum görmedi.Uğuru çıkarttı Mehmeti bek oynattı.Erhan bize gelirken bekti.Bizde ihtiyac halinde bile bek oynamadı bir mac hariç.Gecen hafta daha dedik ki bu Uğur iyiniyetli ama kasları gitmiyor artık.Gördünüz golleri.Reinoch u bugün her takım istiyor.Bi bizim teknik olmayan direktör istemiyor onu.Yorumunu dinledim.Gülerek Antalyadaki hakem seminerini anlattı bize mactan sonra.Kopmuş artık oda.Psikolojisi bozulmuş yani.Böyle durumlarda insanlara tıbben hava değişimi önerilir.Ben kemdisine hem kendisi hem de takım için aynısını öneriyorum.Alternatif arayanlar dünyada hiç teknik direktör kalmadığını düşünüyorlarsa bence çok yanılıyorlar.

Dün bu yorumu yapmışız bugün Reinoch kadro dışı imiş.Melo Fatih hocayı itiyor o sorun yapmıyor.Bizim Rıza Gestapo kesiliyor.Kim sorumlu olacak Sivasspor bunca emek ve mücadeleden sonra 2. lige düşerse.Rıza kadar başkan da sorumlu olur.Ona göre.Haa bize ne düşecekse düşsün diyorsanız ,koltuklarınızdan çok geç olmadan hemen kalkın o zaman.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
acİl, beklİyoruz, bülent, çözüm, değerlendirelim, değişikliği, gİdİyoruz, görevini, istiyoruz, kan, maçı, nereye, quo, sivassporda, tablo, utanilacak, vadİs, yaptı, yıldırım