Cevap: Sivasspor Transfer Haberleri 2016-2017
Bu Sezonu bilememde,özellikle Bülent uygungunun dağıttığı takımdan sonraki sezonlardaki transfer politikasını beğenmediğimi syleyebilirim,daha önceki bir yazıda enaz 70 isim saydım boşa alınmış ,oynamamış vs vs..busezonda zaten yönetimin çok ama çok yanlış transfer politikası yüzünden düştük,bunu çok net söylüyorum,sivasspor küme düşecek takım değildi,bi tarafımızı yırttık ,sabahlara kadar acaba ?bir son dak forvet alınırmı?diye sabahladık,transfer yok denilip sivasspor küme düşmeye mahkum edildi ve düştü,hernekadar ben sonuna kadar umutlu kalsamda,birçok taraftar daha 3.haftadan sonra düşeceğimizi öngördü vede yanılmadılar,şimdi ptt ligde şampiyonluk mücadelesi vereceğiz,muhtemel rakiplerimiz özellikle Eskişehir,göztepe bu lige göre iyi transferler yapıyorlar,diğer takımları bir kenara koysak,sivassporun adana ds,eskişehir,göztepe,balıkesir gibi takımlardan enaz 3 tanesini sollaması gerekiyor,açıkcası alınan oyuncular hakkında hiçbir fikrim yok,j.boyeyi biliyorumö,omariyi biliyorum da yeni transferleri görmek lazım,halen takımda gelecekler gidecekler,netleşmedi,şuanda sivassporun enaz 1 ortasaha [atıfın kopyası]1tane forvet[fb li fernadaou gibi ]1 tanede hücuma dönük önlibero[lawal gibi]3 tane yabancı almamız gerektiğine inanıyorum,bu sessizlik hayıra alamet değil,yönetim şunu bilmeliki,sivasspor busene neyapıp edip süper lige çıkmalı,busene transfer yasaklısı,borçlu takımlar rahatlarsa,süperligden düşen takımlarda iyi kadro ve bol parayla düşeceği için sivassporun işi gelecek sezonlar çok zorlaşır ,yönetime gelince destek versek nolur?vermesek nolur,kongre oldu ALLAHIN kulu kimsenin karşısına çıkmadı,koca sivasdan adam çıkmıyor işte zorla değilya,mecburen bu yönetime mahkumuz işte,taraftar olarak kendi aklımca ikazlarımı yapıyorum,gerçi kimsede takmıyorya,ilk 10 hafta oynansın bakalım sivasspor neyapacak daha iyi fikir sahibi oluruz
|