Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Bayan Taraftarlar

Bayan Taraftarlar Bayan Taraftarlara Özel

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!
Alt 26.01.2009, 10:14   #271
altar58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 altar58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!

yönetim bayanları stada çekmenin yolarını kesin bulmalı. küfür azalır kalite artar.haddini bilmeyen varsada illada küfür edecem diyorlarsa onlarda kendine başka yer bulmalı. bayanlara özel ayrıcalık tanınmalıki üniversiteli hanımları stada almalıyız.birçok insan küfür yüzünden çoçuklarını getiremiyor.bunun önlemleri alınmalı.
altar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2009, 19:14   #272
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

...... Lütfen bayanlar katılın siteye.....

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda gül5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2009, 14:17   #273
sasha
Acemi Yiğido

sasha - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sasha ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ankaradaki sivassprolu bayanlar bana mesaj atsınlar maçları beraber izleyelim
sasha isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda sasha'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2009, 17:22   #274
sevogul
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sevogul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öncelikle bugünkü 3.2.2009 Fortis kupası maçı için Canım Sivassporumu kutluyorum.Avrupa Fatihi dediler dediler ve Kupa getirdik Türkiye'ye dediler.Herkesi küçük gördüler.Anadolunun bağrından kopan kendi imkanlarıyla biryerlere gelmeye çalışan canla başla taraftarıyla bu günü bize yaşatan SİVASSPOR'A VE BÜLENT UYGUN'A,MECNUN ODYAKMAZ 'A SONSUZ TEŞEKKÜRLER......SONNNNNSUZZZZ ZZ.
Ve biz bayan taraftarlara Tribünlerde özel yer ayırırlarsa yalnız bırakmayacağız
Yiğidolarımızı....Özellikle bu tür maçlarda evde duramadım heyecandan..
Emeklerinize sağlıkkkk.
sevogul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sevogul'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2009, 17:44   #275
bahadır erdem
Tecrübeli Yiğido

bahadır erdem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 bahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISI

SEVGİLİ BACILARIM;

HAREKETİNİZ TAKDİRE ŞAYAN.

SİZİN TRÜBÜNLERDEKİ VARLIĞINIZ,HEM TARAFTARA OLUMLU KATKI YAPACAK,

HEMDE DİĞER ANADOLU TAKIMLARINA GÜZEL BİR ÖRNEK OLUŞTURACAKTIR
.

BENCE YÖNETİM BİR KARAR ALIP HANIM TARAFTARLARIN BİLET FİYATLARINI

YARI YARIYA İNDİRMELİ.

SİVAS'I TANIMAYAN,KABA,CAHİL VE YOBAZ GÖREN İNSANLARADA İYİ BİR

DERS VERMİŞ OLURUZ.
Alt 03.02.2009, 21:35   #276
BataNay
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BataNay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!

bugün galibiyeti bize hediye eden futbolcularmıza teknik heyete teşekkür ediyor onlarla sivasımızla gurur duyuyoruz.ben sivasspor yönetimine şunu diyeceğim,stat girişlerinde bugün ve her zaman içeri girerken elimizde biletimiz dakikalarca kuyruk bekliyoruz,kapılarda turnike görevlileri bileti okuturken çileden çıkmamak mümkün değil elbette o kadar kuyruk olur;okumuyor bandrolleri 5 ve 6.denemeden sonra barkot okuyucu ancak izin veriyor..bunu düzeltin ve sıra öyle bir hal alıyorki,çocuklar,bayanlar,has talar,yaşlılar ne yapacaklar o sıkışma esnasında,ben çocuk değilim bayan değilim hasta değilim ama yemin le diyorum utanıyorum o şekilde stata girmeye,nefesim kesildiğini hissettim bi an.Sonra maç çıkışı aaaaaaaaaa !!! durum gene aynı bir tel örgü ve 3 tane turnike camii kapısı gibi bir çıkış,12.000 kişi burdan çıkacak,eşiyle kızıyla çocuğuyla hastasıyla genciyle yaşlısıyla,yazıklar olsun eyyy yetkililer girerken hapishaneye girer gibi hissettiriyorsunuz bizleri bari çıkarken insana yakışır bir durumda çıkalım.demekki bir acil çıkış durumu olsa millet hep ezilecek oracıkta.yönetimmi bakar bekçimi bakar müdür beymi bakar polis mi bakar vatandaş mı bakar,kuşbakışı halkın nasıl içeriye girdiğini ve çıktığını bi gözlemlesin sonrada çaresini ertesi hafta yoluna koysun...halkı maça geldiğine pişman etmeyin..rezillik yaşatmayın bizler sivas halkı bunu haketmiyor..
BataNay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda BataNay'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2009, 22:01   #277
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sevgili batanay sende kendince haklısın ama bu sorun sadece sivasda yok bütün stadlarda var.4 eylül nou camp değil ki 10 dakikada dolsun 10 dakikada boşalsın.o turnikelerden o kadar geç geçişler olmasa içeri giren 15bin kişiyi polis nasıl arayacak.Hatta o kadar hızlı ki geçişler onlara göre doğru düzgün arama da yapılmıyor.barkot ise ben kendi adıma söylüyorum şu ana kadar 4 eylül dahil hiç bir stadda sorun yaşamadım.sanırım siz beceriksiz bir görevliye denk gelmişsiniz.

Gönül istiyorki 4 eylülde bayan ve çocuklara ait bir tribün olsun.Bursa bunu yapıyor bizde yapabilir.Orda rahatca maçlarını izleyebilirler.İnşallah bu da olursa sorunlar hallolur.

sanırım ilk defa maça geldiniz.yoksa stadda girişte sorun yaşadığınız için maça geldiğinize pişman oluyorsanız.bizim çektiğimizi rezillikleri çekseniz heralde sivassporu da tutmayı bırakırdınız.Bence biraz daha sevgi her şeyin ilacı...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.02.2009, 09:21   #278
BataNay
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BataNay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Cevap: BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!

Yener şahin,ben sivassporla büyüdüm,nusret abiler,cin ismailler,amigo ihsan,ben o statta büyüdüm,siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama benim yaşım 40 oldu,size çocuk ve bayan taraftar yerlerinin ayrı olması hususunda derinden katılıyorum ama bana lütfen polislerin üst arama işini bahane edip eften püften gerekçelerle gerçekleri perdelemeyin.polis üst mü arayamıyormuş ne arıyor bozuk paramı tamam aldı girerken,içerde su al simit al, al sana onlarca cebine bozuk para millet alışverişte görsün,bumu sizin arayamıyo dediğiniz konu.Her şey ama herşey kişisine göre şekil alır kardeşim insanın içinde karakterinde varsa ki kaldıki buda bir insan psikolojisidir,art niyetli kişi yapacağını her yerde her zaman yapar.siz 15 bin kişiyi hapishaneye girer gibi çıkıştata cumadan çıkar gibi tek kapıdan geçirmeye kalkamazsınız.ben bi aile gördüm çıkışta sanmıyorumki bi daha gelsinler eşleriyle,ingiltereden örnek vermişsin,çok uç örnek,biz öle olsunmu diyoruz,barkot 5 ve 6 kere ancak okuyabiliyor,girişler serbest olmalı öyle bir sistem getirilmeli,akıcı olmalı emniyet kendi işini düşünsün o onların işi,saçma sapan işler;içerdeki büfeleri kapatamayacığına göre girişte neyin bozuk parasını alıyorsunuz.bunu biri izah etsin.aklında art niyet olmayan insanında aklına art niyeti somaktır bu uygulama..serbest bırakın şu milleti serbest..silah yaralayıcı madde arasınlar gerisi boş..statlara kuyrukta beklemeden itişsiz kakışsız girip maçımızı izlemek istiyoruz.istediğimiz bu,insan gibi,medeniler gibi,kavgaya mahal verecek uygulamayla değil.herkese sevgilier..
BataNay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda BataNay'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.02.2009, 20:20   #279
sevogul
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sevogul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kardeşim doğru yazmışın.. Ben hiç maça gelmedim biliyosun ve eğer böyleyse şimdiden gerildim yani.
Sivassporun başarısına ortak olmak bizimde hakkımız..Ama bu evde oturmakla olmuyo.Stadyumda en kısa zamanda yerimizi istiyoruz.Bilet fiyatları hiç önemli değil helal olsun Yiğidolara ama lütfen rahat edelim..
sevogul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.02.2009, 21:07   #280
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BataNay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yener şahin,ben sivassporla büyüdüm,nusret abiler,cin ismailler,amigo ihsan,ben o statta büyüdüm,siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama benim yaşım 40 oldu,size çocuk ve bayan taraftar yerlerinin ayrı olması hususunda derinden katılıyorum ama bana lütfen polislerin üst arama işini bahane edip eften püften gerekçelerle gerçekleri perdelemeyin.polis üst mü arayamıyormuş ne arıyor bozuk paramı tamam aldı girerken,içerde su al simit al, al sana onlarca cebine bozuk para millet alışverişte görsün,bumu sizin arayamıyo dediğiniz konu.Her şey ama herşey kişisine göre şekil alır kardeşim insanın içinde karakterinde varsa ki kaldıki buda bir insan psikolojisidir,art niyetli kişi yapacağını her yerde her zaman yapar.siz 15 bin kişiyi hapishaneye girer gibi çıkıştata cumadan çıkar gibi tek kapıdan geçirmeye kalkamazsınız.ben bi aile gördüm çıkışta sanmıyorumki bi daha gelsinler eşleriyle,ingiltereden örnek vermişsin,çok uç örnek,biz öle olsunmu diyoruz,barkot 5 ve 6 kere ancak okuyabiliyor,girişler serbest olmalı öyle bir sistem getirilmeli,akıcı olmalı emniyet kendi işini düşünsün o onların işi,saçma sapan işler;içerdeki büfeleri kapatamayacığına göre girişte neyin bozuk parasını alıyorsunuz.bunu biri izah etsin.aklında art niyet olmayan insanında aklına art niyeti somaktır bu uygulama..serbest bırakın şu milleti serbest..silah yaralayıcı madde arasınlar gerisi boş..statlara kuyrukta beklemeden itişsiz kakışsız girip maçımızı izlemek istiyoruz.istediğimiz bu,insan gibi,medeniler gibi,kavgaya mahal verecek uygulamayla değil.herkese sevgilier..
valla bu aralar moda oldu ben eski taraftarım demek.bırakın bunları artık ben eski taraftarın da nasıl olduğunu çok iyi bilen birisiyim.öyleki yaş ortalaması 40 olan ve bağıran tek kişi var mı stadda.benden 15 yaş büyüksünüz ama inanın bizi staddan soğutan kişilerde sizin yaş ortalamanıza sahip kişiler.stadda bağırırken "oturun olum göremiyoruz." deyip üzerimize yapışan kişilerde 40 yaşında kişiler.Haklısınız polis bozuk para alıyor ama içerde parayı bozdurmak mümkün sahaya atan kişiyi de ben hiç görmedim.Türkiyenin her yerinde bu böyle girişte alıyorlar ama içerde bozuk para alabiliyorsun.hatta su şişelerinin ağızı açık verilmeli onu dahi yapmıyorlar.girişteki siteminizi anlarım ama çıkarken cuma namazından çıkar gibi demişsiniz abi.hani camilerde de yapılan uygulamadır sıra beklemek istemiyorsan on dakka geç çıkarsın rahat rahat kimse sana bir şey yapmadan sıkıştırmadan çıkarsın.maç izleyecek vakti bulan içerde on dakka oturur paşa paşa rahat rahat çıkar.Girişte ise inanın en büyük rezilliği aileler değil bizler çekiyoruz.adam cüzdanın içine kadar açtırıp baktırıyor.tepeden başlıyor bütün bedeni arıyor...siz eskilerdensiniz genç taraftarın en çok cefayı çektiğini daha iyi bilirsiniz...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bayanlar, coŞku, katacak, renk, trİbÜne