Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Bayan Taraftarlar

Bayan Taraftarlar Bayan Taraftarlara Özel

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!
Alt 30.12.2008, 14:20   #1
sasha
Acemi Yiğido

sasha - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sasha ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!

ankara da sivassporlu bayanlar var mı acaba?
hani sivasa oraya buraya gidemesek şehir dısına cıkamasak ta toplanıp maç izlemeye falan beraber gitsek nası guzel olmaz mı?
sasha isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.01.2009, 19:35   #2
slasher//z
Tecrübeli Yiğido

slasher//z - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 232 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 slasher//z FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

slasher//z isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
24 OCAK 09
Alt 24.01.2009, 20:04   #3
slasher//z
Tecrübeli Yiğido

slasher//z - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 232 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 slasher//z FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart 24 OCAK 09

slasher//z isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: 24 OCAK 09
Alt 24.01.2009, 20:30   #4
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: 24 OCAK 09

Alıntı:
slasher//z Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu tür görüntülerin artması en büyük dileğim.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.01.2009, 20:27   #5
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

evt ya bayansız olmaz ya taraftar olmalı ama bızım sivas bayanlarıda gelır inş bayan olmayan yerde berekette olmuyor
esentepeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.01.2009, 20:29   #6
58zarali
Yiğido

58zarali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58zarali ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

fikir süper inşallah başarılı olur
58zarali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.01.2009, 10:14   #7
altar58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 altar58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yönetim bayanları stada çekmenin yolarını kesin bulmalı. küfür azalır kalite artar.haddini bilmeyen varsada illada küfür edecem diyorlarsa onlarda kendine başka yer bulmalı. bayanlara özel ayrıcalık tanınmalıki üniversiteli hanımları stada almalıyız.birçok insan küfür yüzünden çoçuklarını getiremiyor.bunun önlemleri alınmalı.
altar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.02.2009, 09:21   #8
BataNay
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BataNay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Cevap: BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!

Yener şahin,ben sivassporla büyüdüm,nusret abiler,cin ismailler,amigo ihsan,ben o statta büyüdüm,siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama benim yaşım 40 oldu,size çocuk ve bayan taraftar yerlerinin ayrı olması hususunda derinden katılıyorum ama bana lütfen polislerin üst arama işini bahane edip eften püften gerekçelerle gerçekleri perdelemeyin.polis üst mü arayamıyormuş ne arıyor bozuk paramı tamam aldı girerken,içerde su al simit al, al sana onlarca cebine bozuk para millet alışverişte görsün,bumu sizin arayamıyo dediğiniz konu.Her şey ama herşey kişisine göre şekil alır kardeşim insanın içinde karakterinde varsa ki kaldıki buda bir insan psikolojisidir,art niyetli kişi yapacağını her yerde her zaman yapar.siz 15 bin kişiyi hapishaneye girer gibi çıkıştata cumadan çıkar gibi tek kapıdan geçirmeye kalkamazsınız.ben bi aile gördüm çıkışta sanmıyorumki bi daha gelsinler eşleriyle,ingiltereden örnek vermişsin,çok uç örnek,biz öle olsunmu diyoruz,barkot 5 ve 6 kere ancak okuyabiliyor,girişler serbest olmalı öyle bir sistem getirilmeli,akıcı olmalı emniyet kendi işini düşünsün o onların işi,saçma sapan işler;içerdeki büfeleri kapatamayacığına göre girişte neyin bozuk parasını alıyorsunuz.bunu biri izah etsin.aklında art niyet olmayan insanında aklına art niyeti somaktır bu uygulama..serbest bırakın şu milleti serbest..silah yaralayıcı madde arasınlar gerisi boş..statlara kuyrukta beklemeden itişsiz kakışsız girip maçımızı izlemek istiyoruz.istediğimiz bu,insan gibi,medeniler gibi,kavgaya mahal verecek uygulamayla değil.herkese sevgilier..
BataNay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda BataNay'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.02.2009, 21:07   #9
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
BataNay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yener şahin,ben sivassporla büyüdüm,nusret abiler,cin ismailler,amigo ihsan,ben o statta büyüdüm,siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama benim yaşım 40 oldu,size çocuk ve bayan taraftar yerlerinin ayrı olması hususunda derinden katılıyorum ama bana lütfen polislerin üst arama işini bahane edip eften püften gerekçelerle gerçekleri perdelemeyin.polis üst mü arayamıyormuş ne arıyor bozuk paramı tamam aldı girerken,içerde su al simit al, al sana onlarca cebine bozuk para millet alışverişte görsün,bumu sizin arayamıyo dediğiniz konu.Her şey ama herşey kişisine göre şekil alır kardeşim insanın içinde karakterinde varsa ki kaldıki buda bir insan psikolojisidir,art niyetli kişi yapacağını her yerde her zaman yapar.siz 15 bin kişiyi hapishaneye girer gibi çıkıştata cumadan çıkar gibi tek kapıdan geçirmeye kalkamazsınız.ben bi aile gördüm çıkışta sanmıyorumki bi daha gelsinler eşleriyle,ingiltereden örnek vermişsin,çok uç örnek,biz öle olsunmu diyoruz,barkot 5 ve 6 kere ancak okuyabiliyor,girişler serbest olmalı öyle bir sistem getirilmeli,akıcı olmalı emniyet kendi işini düşünsün o onların işi,saçma sapan işler;içerdeki büfeleri kapatamayacığına göre girişte neyin bozuk parasını alıyorsunuz.bunu biri izah etsin.aklında art niyet olmayan insanında aklına art niyeti somaktır bu uygulama..serbest bırakın şu milleti serbest..silah yaralayıcı madde arasınlar gerisi boş..statlara kuyrukta beklemeden itişsiz kakışsız girip maçımızı izlemek istiyoruz.istediğimiz bu,insan gibi,medeniler gibi,kavgaya mahal verecek uygulamayla değil.herkese sevgilier..
valla bu aralar moda oldu ben eski taraftarım demek.bırakın bunları artık ben eski taraftarın da nasıl olduğunu çok iyi bilen birisiyim.öyleki yaş ortalaması 40 olan ve bağıran tek kişi var mı stadda.benden 15 yaş büyüksünüz ama inanın bizi staddan soğutan kişilerde sizin yaş ortalamanıza sahip kişiler.stadda bağırırken "oturun olum göremiyoruz." deyip üzerimize yapışan kişilerde 40 yaşında kişiler.Haklısınız polis bozuk para alıyor ama içerde parayı bozdurmak mümkün sahaya atan kişiyi de ben hiç görmedim.Türkiyenin her yerinde bu böyle girişte alıyorlar ama içerde bozuk para alabiliyorsun.hatta su şişelerinin ağızı açık verilmeli onu dahi yapmıyorlar.girişteki siteminizi anlarım ama çıkarken cuma namazından çıkar gibi demişsiniz abi.hani camilerde de yapılan uygulamadır sıra beklemek istemiyorsan on dakka geç çıkarsın rahat rahat kimse sana bir şey yapmadan sıkıştırmadan çıkarsın.maç izleyecek vakti bulan içerde on dakka oturur paşa paşa rahat rahat çıkar.Girişte ise inanın en büyük rezilliği aileler değil bizler çekiyoruz.adam cüzdanın içine kadar açtırıp baktırıyor.tepeden başlıyor bütün bedeni arıyor...siz eskilerdensiniz genç taraftarın en çok cefayı çektiğini daha iyi bilirsiniz...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2009, 19:14   #10
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

...... Lütfen bayanlar katılın siteye.....

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda gül5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bayanlar, coŞku, katacak, renk, trİbÜne