Cevap: BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!
Yener şahin,ben sivassporla büyüdüm,nusret abiler,cin ismailler,amigo ihsan,ben o statta büyüdüm,siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama benim yaşım 40 oldu,size çocuk ve bayan taraftar yerlerinin ayrı olması hususunda derinden katılıyorum ama bana lütfen polislerin üst arama işini bahane edip eften püften gerekçelerle gerçekleri perdelemeyin.polis üst mü arayamıyormuş ne arıyor bozuk paramı tamam aldı girerken,içerde su al simit al, al sana onlarca cebine bozuk para millet alışverişte görsün,bumu sizin arayamıyo dediğiniz konu.Her şey ama herşey kişisine göre şekil alır kardeşim insanın içinde karakterinde varsa ki kaldıki buda bir insan psikolojisidir,art niyetli kişi yapacağını her yerde her zaman yapar.siz 15 bin kişiyi hapishaneye girer gibi çıkıştata cumadan çıkar gibi tek kapıdan geçirmeye kalkamazsınız.ben bi aile gördüm çıkışta sanmıyorumki bi daha gelsinler eşleriyle,ingiltereden örnek vermişsin,çok uç örnek,biz öle olsunmu diyoruz,barkot 5 ve 6 kere ancak okuyabiliyor,girişler serbest olmalı öyle bir sistem getirilmeli,akıcı olmalı emniyet kendi işini düşünsün o onların işi,saçma sapan işler;içerdeki büfeleri kapatamayacığına göre girişte neyin bozuk parasını alıyorsunuz.bunu biri izah etsin.aklında art niyet olmayan insanında aklına art niyeti somaktır bu uygulama..serbest bırakın şu milleti serbest..silah yaralayıcı madde arasınlar gerisi boş..statlara kuyrukta beklemeden itişsiz kakışsız girip maçımızı izlemek istiyoruz.istediğimiz bu,insan gibi,medeniler gibi,kavgaya mahal verecek uygulamayla değil.herkese sevgilier..
|