Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 23.08.2005, 18:04   #1
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1332 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Balili Sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun..İnşallah Sivassporda çok güzel goller atacak...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.09.2005, 11:16   #2
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

BALİLİ TRANSFERİ TAMAM Sivasspor Yöntimi tarafından her konuda anlaşılarak takıma kazandırılan Balili önceki gün resmi sözleşmeyi imzaladı.

Kayserispor’dan alacağını tahsil edemediği nedeniyle Sivasspor’a imza atmayan Balili’nin bu sorunu önceki gün çözülürken, İstanbul’da düzenlenen törenle Balili resmi sözleşmeyi imzaladı. Balili’yi transferin son gününde remsen kadrosuna dahil eden Sivasspor Yönetimi böylece rahat bir nefes almış oldu. Sivasspor Yönetimi, önceki gün İstanbul’da yapılan törenle Balili’yi 2 yıllığına renklerine kattı.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.09.2005, 19:05   #3
GuNaY
Gast

Alıntı:
yildizeli Nickli Üyeden Alıntı
sivas orta saha saglam olmalı bazı eksıkler var
.............

Alt 28.10.2005, 15:25   #4
osman_589
Yeni Yiğido

osman_589 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 osman_589 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hasan KABZE;
Hem Sivaslı da
osman_589 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.10.2005, 19:31   #5
58hayati
Tecrübeli Yiğido

58hayati - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58hayati isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

GARDAŞ BEN BİREZİLYA FALAN NE O ÖYLE FUTBOLCU AVI GARDAŞ GARDAŞ BİZİM YÖNETİM ASLINDA BJK DEN ATIYORUM VEYSEL FB DEN SEMİH GİBİ KADROYA FGİREMEYEN OYUNCULARI ALSA VEYA BUSENE İÇİN KİRALASA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN TÜRKİYEDEN FTB CU BULMALARINDAN YANAYIM BİR ÖNERİ SADECE
58hayati isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.10.2005, 19:41   #6
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bence Ankaragücünden önce davranıp İlhan mansız ı almamız lazımdı forvetimiz bu kadar kötüyken ilaç gibi gelirdi hala şansımız var Bence Devre arasında İLhan Mansız Ankaragücünden kesinlikle transfer edilmeli
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.10.2005, 21:44   #7
emreOKOCHA
Acemi Yiğido

emreOKOCHA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 emreOKOCHA FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58hayati Nickli Üyeden Alıntı
GARDAŞ BEN BİREZİLYA FALAN NE O ÖYLE FUTBOLCU AVI GARDAŞ GARDAŞ BİZİM YÖNETİM ASLINDA BJK DEN ATIYORUM VEYSEL FB DEN SEMİH GİBİ KADROYA FGİREMEYEN OYUNCULARI ALSA VEYA BUSENE İÇİN KİRALASA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN TÜRKİYEDEN FTB CU BULMALARINDAN YANAYIM BİR ÖNERİ SADECE
sen semihi cok iyi bi futbolcu sanııyon ama o cocuk tam bi fiyasko .fb de nasıl oynuyor hatta nasıl oynamıyor (!)ki bence oynamaması lazım.sadece ümit milşi takımda 2tane golu var o kadar.sen genclerbirligi-gs macını izlediysen bvenim yazımdaki futbolcuyu gormussundur.ADI DA ISAAC PROMİSE!ama veysel e bise demem kafa toplarında etkili.sen yattaranın nereli oldugunu ve trabzona ne kadara geldigini biliyomusun ?200 bin dolara trabzona geldi suleyman youlayı genclerbirligi 150 bin dolara baktı.genclerbirliginin sitesinde yazıo.bjk ye 1.5milyon euro ya satıldı.ALİŞEN ZAMANINDA JAY JAY OKOCHAYI 1 milyon daolar aldı aziz yıldırım 20 milyon dolara sattı.bu işler bole kardes!sen didier drogbayı şimdi chealsedan tanıyon nerden tanıyacaktın marsilya fildişi sahillerine gidip DROGBAYI KESFETMESEYDİ??? sevgilerle jay jay okocha
emreOKOCHA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.10.2005, 21:50   #8
muRTix1
Yiğido

muRTix1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 muRTix1 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

haklısın ceycey kardeş veyseli alabilirsek süper bence çok etkiiki şans bulduğu zaman affetmez bizim futbolcularda süper iyi para eder 2 sezon sonra bu arada emre msn açsana ya
Alt 04.11.2005, 14:00   #9
emreOKOCHA
Acemi Yiğido

Standart İŞTE SİVASSPORUN TRANSFER POLİTİKASI!

ARKADASLAR BEN bolca sivassporun transfer politikası hakkında görüşlerimi yaptım ama fazla degerli bulunmadı galiba(!)ama su an da bu futbolun gercegi.su anda biz de kac tane yabancı var bildigim kadarıyla 5 cunku dennys gonderildi peki direk olarak oynayan kac tane yabancımız var anderson ve fran sergio bazende kalla direk oynuo.eger yabancı transfer yapıosan ki sen bu oyuncuya 300-400 bin euro para ödüyosun bu oyuncunun yedek klubesinde beklemesi dogru olmaz !sen nicin o kadar parayı verip yedek klubesine oturtuyosun!hep dedim ve hala diyecem bu konuda transferin babası GENÇLERBİRLİGİDİR!OLE Bİ BASKANI VAR Kİ!!!!YA bu adam tam bi futbolcu avcısı bu adam nasıl yattarayı goremedi ve genclerbirliginde oynatamadı hayret!yıllardır beri genclerbirligi hem sportif anlamda kazanıyor (yani yabancısı iş yapıyor)hemde para kazanıyor!size ornekleri:njitap geremi :5 milyon dolara REAL MADRİDE..SULEYMAN YOULA BJK YA 1.5 MİLYON EURO YA ..ZAMANINDA KONA MOSHEU İKİLİSİNİ ELELRİNDE COK İYİ PARAYA SATTILAR..MBAYO YU MALATYA SPORA COK İYİ PARALARA GONDERDİLER.Kİ BUNLARI ALDIKLARI PARALAR COK İYİ BİLİYORUM SİVASPORUN VERDİGİ PARALARDAN FARKLI DEGİL!yani anlatmak istedegim yanlıs yapıyoruz!afrikanın köşelerinde futbolun sihirbazları yasarken biz ingiliz futboluc alıyoruz veya avrupalı..3 hafta once size GENÇLERBİRLİGİNDE OYNAYAN ISAAC PROMİSE DEN SOZ ETTİM HOLLANDADA DÜZENLENEN dünya gencler ŞAMPİYONASINDA NİJERYA TAKIMIN KAPTANLIGINI YAPTI YAŞI 17Dİ.VE O TAKIMDA ORTA SAHANIN ORTASI OYUNUYODU.ve ilhan cavcav onu buldu takımına getirdi ve 300 bin euroya genclerbirligine transfer etti ve gecen hafta gs defansına ne çektirdiğini herkes gördü ve bunu attıgı gollede kanıtladı ŞİMDİ ŞU HABERE Bİ BAKIN VE BU İŞLER NASIL YÜRÜYOMUS Bİ GÖRÜN!AMA YAZIDAKİ SON PARAGRAFI İYİCE DİKKATLİ OKUYUN!!!!görüşlerinizi bekliyorum sevgilerle jay jay okocha!!!!:p
Alt 04.11.2005, 14:02   #10
emreOKOCHA
Acemi Yiğido

http://www.superspor.com/detail.php?...ori=29&go=8678 işte bu linke bi tıklayın ve özellikle son paragrafı bi görün!!!