--->: SIVASSPOR PAF 2007/2008
Arkadaşlar bugün bazı gazetelerde ve internet sitelerinde sivassporun paf takımından 4-5 oyuncuyu yeni sezonda kampa davet edeceği haberini okudum.açıkcası bu habere çok sevindim.ben bu takıma ve oyuncularına çok güveniyorum.bu takımın içinden en az 2-3 tane yıldız oyuncunun çıkacağına gönülden inanıyorum.bu takımın sezon başından beri çok maçını gerek tribünden gerekse; fb,gs.bjk.maçlarını tv den izledim.bu takımdan göze ençok batan oyuncular kalecimiz,3 numara(sol kanat oyuncusu),orta sahadan 6 ve 8 numaralar,forvetten 7 ve 10 numaralı oyuncular.10 numaralı oyuncu Serkan gol kralı oldu.7 numaralı oyuncumuz genç.bir.,bjk.g.s,fb,trab.spor tarafından çok beğenilmiş.diğer oyuncularımız da bazı 1.,2. lig takımlarının transfer listesindeymiş.umarım bu takıma gerekli önemi veririz.çünkü bu takım ülkemizin tüm üst düzey takımlarını(4 büyük takım dahil) yendi.sivassporun 3 büyuklerle yaptığı maçları gözönüne alırsak ne kadar büyük bir iş yaptıklarını anlarız.bu oyuncular Türkiye de ki tüm üst düzey takımların iştahını kabartıyor.Aman dikkat sürüden ayrılan kuzuyu kurt kaparmış.ben sivassporun yerinde olsam 3-4 oyuncu hariç pafa yaşı tutmayan tüm oyuncuları 2.,3, lig takımlarına 1-2 yıl kiraya verir;bu oyuncuları oynadıkları takımlarda sürekli izlerdim. 1-2 yıl içinde gelişme gösteren oyuncuları tekrar takıma alırdım.diğerlerini ya tekrar kiraya verir ya da başka takımlara satar kulübe para kazandırırdım.umarım bu oyunculardan uzun yıllar yararlanırız.
|