artık içimden sivasspor gelmiyor delice bir düşünceymiş devrimler yapmak anadoluda lider olmak türkün doğasında olan zayıfı güçlendirmek 1 numara yapmak değerlerine sahip çıkmak vatanına sahip çıkmak bunların hepsi boş laf palavraymış bir kızı seversin ömrünü verirsin onun için her şeyi yaparsın ölümü göze alırsın hep o mutlu günü hayal edersin onun hayaliyle yaşarsın ama ne hikmetse bir türlü sevenler kavuşmaz.
bende seni bir genç kız gibi sevdim SİVASSPORUM belki şimdi çok sinirliyim çok kızıyorum belki duygularım dumura uğradı ama seni yine seveceğim.
bu sevgi hiç bitmeyecek benim gönlümde hep sen olacaksın senin yerini nice şampiyonluklar yaşamış başka kulupler almayacak sen saf duyguların tertemiz duyguların entrikalardan habersiz gönülleri fetheden milyonlarca yiğidin sevgililisin.
seni bu durumlara düşürenler gün gelecek tarih önünde hesap verecek ama ben seni hep seveceğim TEK AŞKIM SİVASSPORUM
MEHMET YILDIZ ADINA COK UZULDUM SIVAS YENI MEHMETLER BULUR AMA MEHMET GALATASARAYDA HARCANIRSA COK UZULURUM YAZIK OLUR AMA SUNU DA SOYLIYIM KIMSE AHLAYIP VAHLAMASIN BULENT UYGUN BU ISIN USTASI O BIZLERDE DAHA IYI BILIR KENDISINE GUVENIMIZ SONSUZ......
İlk önce Mehmet YILDIZ için hayırlı olsun diyorum.Her futbolcunun olduğu gibi onunda büyük takımlarda oynama hedefleri vardı hayırlı olsun.Ama eğer ki gerçekten transfer doğru ise Sivas ve Sivasspor için hayırlı olacağını hiç zannetmiyorum.İlk yarıyı lider tamamlayan bir takımın lig sonunda şampiyonluk hedefine gerçekten ulaşmak istiyorsa!!! bırak futbolcu satmayı mevcut kadrodaki eksiklikleri görerek takviye yapması gerekirken takımı sırtlayan olmazsa olmazlarından olan Mehmet YILDIZ ı satmasını akıllara ziyan olarak görüyorum.Büyük takım olma yolunda ilerleyen Sivassporumuza hiç yakışmadı.Yönetim çok büyük ve telafisi olmayan yeri doldurulamayacak bir hata yapmıştır.Mehmet YILDIZ üzerinden para kazanılarak futbolcu maaşlarımı ödenecek yoksa Mehmet YILDIZ dan daha kaliteli bir futbolcumu alınacak,yoksa...!.Mehmet YILDIZ ın Sivasspora olan misyonu bitmemişti.Anadoludan bir şampiyon çıkarmak için ahkam kesenler; bu şekilde mi şampiyon çıkacak sen elindeki en büyük silahını rakibine ver sonra şampiyonluk yalanlarınızla milleti uyutun.Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.