Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Irkçı Tezahürata Tepkisiz Kalma !
Alt 29.01.2009, 23:15   #281
uhud85
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 103 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 uhud85 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Irkçı Tezahürata Tepkisiz Kalma !

TFF yi lanetle kınıyorum..istanbul takımlarını kayırıyor..GS nin ırkçı tezavratlarına saha kapatma cezası vermezlerse oza amn bizde 4 eylül de ozaman baroşa ırkçı tezavrat yapalım
uhud85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2009, 23:18   #282
uhud85
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
submarıneyıgıdo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
LÜTFEN SİVASLIYIM DİYEN OKUSUN
ARKADASIM KLAVYEDE DELİKANLILIK YAPMAK KOLAY GELSENE SİVASA GELDE İNSANLIK GÖR ANADOLU İNSANININ MERTLİGİNİ GÖR CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIGI SİVASI GÖR ÖLE GÖRÜSECEGİZ FALAN VS BUNLAR BOŞ LAFLAR BUNU SİZDE COK İYİ BİLİYOSUNUZKİ ARTIK CİNCON KUPADA YOKTUR NEKADAR TIRSDIGINIZI TAHMİN ETMEK HİÇDE ZOR DEGİL İLK MAÇDA ALDINIZ BOYUNUZUN ÖLÇÜSÜNÜ SERVET DEGİL 10 SERVET OLSADA O KOMAYA GİRMİŞ FELÇ OLMUŞ SAG KANADINIZI HANİ SALI GÜNÜ ANA AVRAT KÜFÜR ETTİGİNİZ TOP CAMBAZI VARYA YİNE DELİP DELİP GECECEKTİR EMREDE SENİN GİBİ SEGREDECEKTİR BUNU KABULLEN ÇIKTINIZ VE KARŞINIZDA TAŞ GİBİ BİR SİVAS BULDUNUZ VE EZİLDİNİZ ÇIKIPTA BİR TANE YONETICINIZ ŞU ERDEMLİGİ GOSTERMEDİ SİVASSPOR BİZİ EZE EZE YENDİ DİYEMEDİ YOK KARDI YOK ÇAMURDU YOK SOGUKDU ASLANIM BURASI SİVAS HAVASI SERT İNSANIN MERT OLDUGU ŞEHİRDİR SONRA YOK KURAL HATASI VARDI YOK PENALTIYDI YOK HAKSIZ ATILDI HANİ SEN GALATASARYDIN HANİ SEN ASIRLIK ÇINARDIN O ZAMAN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERİP SİVASI VE BALİLİYİ SAMİYENDE ALKIŞLICAKTINIZ AMA NAPTINIZ KÜFÜRLERLE YOLLADINIZ GEÇEN SENE BURDA BİZDEN ŞAMPİYONLUGU ALDINIZ NE OLDU OTOBUSUNUZUN CAMIMI KIRILDI YOKSA SİVASI ESKORTLARLAMI TERKETTINIZ SİVAS İNSANI ANADOLU İNSANI YİNE BUYUKLUGUINU GOSTERİP SİZİ ALKIŞLAYIP SİVASSPORUDA TRİBÜNLERE ÇAGIRDI KARDEŞİM .KUPA MACININ RÖVANŞINDADA AYNI TABLOYU GORECEKSİNİZ ÇİÇEKLERLE UGURLANACAKSINIZ AMA SİZDE UTANMA VARMI BİLMEM HİÇMİ DÜŞÜNMEYECEKSİNİZ HİÇMİ UTANMAYACAKSINIZ HİÇ MERAK ETMEYIN EN UFAK KÜFÜRE MARUZ KALMADAN GİDECEKSİNİZ SİVASDAN AMA NE ACIKİ AMA NE YAZIKKİ KUPDAN ELENMİŞ OLARAK AYRILACAKSINIZ CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIGI SEHRİMİZ OLAN SİVASIMIZDAN........

kusura bakma kardeş ben o nasipsizlerin sülalerini sıradan geçmedikçe rahatlayamam..rahatlayana kadar küfr edecem analarına kadar..ama eğer olurda sivasım daha ilk dakkalardan golleri sıralar turu garantilerse işte ozaman küfr etmeyi bırakabilirim
Alt 29.01.2009, 23:30   #283
kangal06
Tecrübeli Yiğido

kangal06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 kangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bunların "baros" u da vukuatlı zaten ırkçılık konusunda biz nonda'ya kalıbını bilmem naaptığımın zencisi dedik mi hiç, ama eminim baros içinden diyordur balili geçen seneden beri Türk vatandaşlığına geçmek istediğini söyleyen, maç öncesi İstiklal Marşı'na eşlik eden bi adamdır. Niye Balili ye "helal olsun" u değil de küfürü tercih ettiniz? Çünkü korktuğunuz yükselen değer Sivasspor adına gol attı, sıkıştınız dimi mutlak goller kaçırsa "helal olsun" olurdu ama yazık onlara da acıyorum ve hak veriyorum sen o kadar para harca transfer yap şike yap, Anadolu'dan bi takıma iki kere üst üste rezil rüsva ol onlar da haklı abarttık biz de
kangal06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2009, 23:44   #284
uhud85
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
kangal06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bunların "baros" u da vukuatlı zaten ırkçılık konusunda biz nonda'ya kalıbını bilmem naaptığımın zencisi dedik mi hiç, ama eminim baros içinden diyordur balili geçen seneden beri Türk vatandaşlığına geçmek istediğini söyleyen, maç öncesi İstiklal Marşı'na eşlik eden bi adamdır. Niye Balili ye "helal olsun" u değil de küfürü tercih ettiniz? Çünkü korktuğunuz yükselen değer Sivasspor adına gol attı, sıkıştınız dimi mutlak goller kaçırsa "helal olsun" olurdu ama yazık onlara da acıyorum ve hak veriyorum sen o kadar para harca transfer yap şike yap, Anadolu'dan bi takıma iki kere üst üste rezil rüsva ol onlar da haklı abarttık biz de
HAKLISIN KARDEŞ ÇOK İYİ TESPİT ETMİŞSİN ALKIŞLIYORUM SENİ..EĞER BALİLİ FORMDA OLMSAYDI EMİNİM BU KADAR ELEŞTRİ ALMAZDI.BUNUN SEBEBİ BALİLİYİ SİNDİRMEK MORALİNİ BOZMAK VE BU ŞEKİLDE SİVASSPORU DURDURMAK..AMA ALLAHIIN İZNİYLE EMELİNE ULAŞIMIYACAKSINIZ..SİVASSPORUM TAM GAZ GİDİYOR VE GİDİCEK
Cevap: Böyle Taraf Tutana Yazıklar Olsun...
Alt 29.01.2009, 23:45   #285
Can Ustunel
Yeni Yiğido

Can Ustunel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 Can Ustunel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Böyle Taraf Tutana Yazıklar Olsun...

Alıntı:
davulcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam sen hep böyle ben sivaslıyım ben sivassporluyum diyosunda ne işin var galatasaraylıların içindelanet olsun senin içindeki gs sevisine
Davulcu kardeşim bugüne kadar ben hiç sivassporluyum demedimki bugünden sonra diyim.memleketim sivas tuttuğum takım galatasaray hiç inkar etmedim herzmanda söylerim şuanda bu sitede sadece sivası tutanların sayısı bi elin parmaklarını geçmeyecek kadar illaki farklı bi takımı tutarlar ha dersenki madem gs lisin ne işin var bu sitede ben bu sitenin 2005 yılından beri 200 kişiyken üyesiydim ama elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim sonra 2007 de tekrar giriş yaptım.ama hain değilim hee onuda söyliyim şuanda en çok istediğim gs nin değil sivasın hem turkiye kupasını hemde şampiyonluğu alması başka hiç bi isteğim yok
Can Ustunel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Can Ustunel'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.01.2009, 23:49   #286
uhud85
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Can Ustunel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Davulcu kardeşim bugüne kadar ben hiç sivassporluyum demedimki bugünden sonra diyim.memleketim sivas tuttuğum takım galatasaray hiç inkar etmedim herzmanda söylerim şuanda bu sitede sadece sivası tutanların sayısı bi elin parmaklarını geçmeyecek kadar illaki farklı bi takımı tutarlar ha dersenki madem gs lisin ne işin var bu sitede ben bu sitenin 2005 yılından beri 200 kişiyken üyesiydim ama elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim sonra 2007 de tekrar giriş yaptım.ama hain değilim hee onuda söyliyim şuanda en çok istediğim gs nin değil sivasın hem turkiye kupasını hemde şampiyonluğu alması başka hiç bi isteğim yok
kardeş bak..bende koyu bi fenerliydim ama SİVASIM bu şekilde ilerlerken ben nasıl olurda feneri tutabilirm..başkanımız ODYAKMAZIN bir sözü vardır çok hoşuma gider.derki;"BİR GÖNÜLDE İKİ TANE SEVGİLİ BULUNMAZ" diye..kendini kandırma yani ya gs lisin ya sivassporlusun..bunun kararını vicdanında vermen lazım.eğer zaten bunu başarırsan bizde bir trabzon gibi büyük takım oluruz
Alt 30.01.2009, 01:44   #287
rebelife58
Acemi Yiğido

rebelife58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 rebelife58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

aynen katılıyorum daha sivaslı sivassporu tutmazsa biz anadoludan nasıl bekleriz sivası desteklemesini bırakın 3 büyükleri onların devri kapandı.
bundan sonraki yeni 4 büyük şu şekilde SİVAS,TRABZON,KAYSERİ,ANKARA
vatana millete hayırlı olsun
rebelife58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009, 03:13   #288
Fenerli60
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Fenerli60 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Degerli Arkadaslar

Irkciliga karsi baslatgiginiz bu protesto icin sizleri kutlarim.

Biz yurtdisinda yasayan insanlar olarak böyle durumlarla cok karsilasiriz.
Biz Türk Halki olarak irkciliga karsi tepkimizi göstermezsek bize irkcilik yapanlara nasil agzimizi acabiliriz......

Ayrica Bülent hocaya yapilan Küfürleri de kiniyorum.

Küfür eden Gs lilar gecen seneyi cok cabuk unutmus olsa gerek....

Bi Fenerli olarak bu sene Sivasin Sampionlugunu görmek isterim
Fenerli60 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Fenerli60'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: IRKÇILIĞA VE KÜFRE HAYIR; TFF GÖREVE !
Alt 30.01.2009, 10:52   #289
behsat58
Yeni Yiğido

behsat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 behsat58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Ausrufezeichen Cevap: IRKÇILIĞA VE KÜFRE HAYIR; TFF GÖREVE !

arkadaşlar forumlarda anketlerde takımımızı destekleyelim bu Galatasarıyın yaptığı oyuncularıyla taraftarlarıyla yaptıkları büyük terbiyesizlik büyük ahlaksızlıktır UEFA ve TFF görevini yapmalıdır bu durum için en ağır cezayı vermeleri gerek biz güller ile karşılıyoruz onlar ise bizi ana mıza bacımıza küfür ederek bunların yaptıkları büyüklük değildir o hal ve davranışlarıyla ne kadar küçük bir klub oldunu gösterdiler Burdan sesleniyorum arkadaşlar takımımızza en yüksek maddi manevi desteğimizi verelim böle kendilerini bilmez kişilere ezdirmeyelim kendimizi galatasaray diyor yok lincol yok yok server yok yok meira yok Biz diyormuyuz hayrettin yoktu sedat yoktu diyormuyuz geçen sezon lincolu yerden yere vuruyorlardı busene baheneleri hazır lincol olsa dağıtırdık bu işler 15 milyon $ adam almakla bitmez aldığın futbolcular iyi oynıya bilir ama takım ruhu yok Sivasspor'da takım ruhu fazlasıyla var Buzlu sağada biz oynayamadık diyorlar MOhammed in dizleri Kan için kazanma hırsı ile bunu görmezden geliyorlar EN BÜYÜK SİVASSPOR BUNU HERKEZ BİLSİN YENİLİPDE MAZERET YARATMASINLAR ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
behsat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda behsat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.01.2009, 11:24   #290
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1169 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Can Ustunel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kendi adına konuş, burdaki binlerce Sivasspor sevdalısı hakkında yanlış tespitlerde bulunma.Kusurluysan aynı kusurun başkalarında da olduğunu düşünme..

Bu saçmalıklarını da orda burda söyleyip ele güne karşı güldürme!

Etiketler
irkçı, kalma, tepkisiz, tezahürata