YA ALLAHAŞKINA VARSAYALIM EVET ŞİKE VAR YA SEN SAVCI BUKADAR DÜRÜST SEN APO YU AS DA GÖREYİM HANGİ MAÇTA ŞÜPE YOK ACABA MERAK EDİ YORUM DÜRST OLUN KURBAN BİZMİ YOK ÖYLE YEMEZLER
Bu Konuda tekdoktirin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
DÜRÜST OLAN TÜM SIVASLI LARA SESLENİ YORUM SIVASI SIVAS YAPAN BAŞKAN DIR MİLLETVEKİLLERİ DEİL BU ÜLKEDE HERŞEY BÖYLE YÜRÜ YOR TAMDESTEK MECNUN BAŞKANA DÜRÜST OLALIM BAŞKANI SATMAYALIM
Bu Konuda tekdoktirin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Sivasspor düsecek, yillarca temizlenmeyecek bir leke ile karsi karsiya ama bazilari hala baskan derdinde. bu takimin adi sivasspor mecnunotyakmazspor degil bunu kimse unutmasin.
__________________ Aynı hatalari tekrar yapıp farklı sonuç beklemek deliliktir.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 50sekiz'a Teşekkür Ediyor...
Ben şahsen hala BAŞKANA inanıyorum..Herkes bişeyler diyor ama benim içim rahat..Sizlerde gaza gelipte lütfen Başkan'ı yargılamayın.Az sabır..Ben o emniyetten çıkarken Adliye'ye götürülürken rahat tavrını göz önünde bulundurarak SUÇSUZLUĞUMUZ ANLAŞILACAK demesini kendine inanarak bekliyorum..
TEMİZ BİR ligde mücadele etmeyi tüm herkes gibi bizlerde istiyoruz ligler kurulduğundan beri herzeman bu ligin kirli olduğundan bahsedilir kimse kimsenin hakkıyla şampiyon olduğuna inanmaz kimse kimsenin hakkıyla düştüğüne inanmaz herkes kafalarına göre dedikoduyla konuşurdu şimdi güya kanun çıkarıldı ve bu kanunun uygulanması için ibret olsun diye kurban aranıyordu fb ve sivas en uygun kurban olarak seçildi beni sivastan başkası ilgilendirmiyor sivasspor asla soyunma odası basmamıştır,paramız yokki onu bunu satın alalım teşvik gönderelim hiçbirzaman medyada 4 5 sayfa yer ayrılmadı hiçbirzaman başbakan cumhurbaşkanı düzeyinde takımımız ziyaret edilmedi hiçbirzaman tffde sivası temsil edecek çaycı bile bulundurulmadı spor kamuyu yıllardan beri sivassporun adının böyle işlerle anılmadığını bilirler sonucu bizi ilgilendirmeyen bir maç için hakkıyla oynadığımız halde takımımızın üzerine oynanan bu alçakça iftira şüphe çamur atma furyasını kınıyorum ben savcının yada medyanın kendi kendilerine delil diye ortaya koydukları şeylere inanmıyorum TEMİZ birligin bu şelkilde oluşturulamıyacağına inanıyorum.
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bizim bu maçlarda şikeden maddi kazanç sağladığımız söylenemez yapmışlarsa fenere kıyak olsun diye yapılmışdır. birde şu var kıyakçılığın sonu ayakçılık sonumuz bank asya bu kesin. lig temizlenirken sivassporun içide temizlenmeli hele hele tribündeki fener şak şakçıları tamamen dezenfekte edilmeli. yeni sezonda tribünde sadece kırmızı beyaz olmalı. tekrar süper lige çıkmak için canımızı dişimize takmalıyız