Hamdallah işi yılan hikayesine döndü... Benimde bildiğim henüz bu transferin kapanmadığı yönünde..
Şayet Grosicki'ye gelen teklif ciddi olursa Hamdallah işi kesin olur..
İkinci bir olay ise ; Pedriel'i isteyen birkaç PTT lig takımı var.. Sezon sonuna kadar ya kiralanacak yada satılacak.. Bu iki durumdan ortaya çıkacak sonuç Hamdallah transferini netleştirecek..
Ama şu gerçek ki Hamdallah ile Sivasspor prensipte kesin anlaştı..
Ben bu transferin kapandığını düşünüyordum.Eğer kapanmadıysa ve ikinci olay gerçekleşirse bizim takımın ofansı çok dehşet olur
Rıza Hoca biraz önce sipastv ye açıklamalarda bulundu...Bir soru üzerine de Hamdallah transferinde umutların bitmediğini;bu oyuncuyu almak için uğraştıklarını açıkca söyledi...Hamdallah şu anda milli takımda ve milli takımda Ambrabad ın bile yedek kaldığı ortamda o oynaması fazla ihtimal verilmeyen bir oyuncu..F.B. nin istediği Belhanda nın bile yedek kaldığı bir takımda Hamdallah sadece 22 kişilik kadronun içinde bir oyuncu..Fas milli takımında şu anda Milan da oynayan golcü Al Arabi gibi müthiş forvetler var...İnşalllah bu oyuncuyu kadroya katıp transferi kapatabiliriz..
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Insallah Hamdallah gelir benim arab arkadaslar dedi zaten eger Sivasspor Hamdallahi aldiysa cok iyi is basarmis dedi. Adamlara anlattigim icin simdi Türk kupa maclarinda tek 4 Büyükler degil Sivassporu da izliyorlar bende gidip beraber bakmaya calisiyorum... En önemlisi cok genc ve yetenekli oldugu..