Cevap: Rıza Hoca'dan Terim'e insanlık dersi!
Şimdi penaltı atışı için göreceli görüşüne haizim de aslında başka diğer ciddi konular var ülkemizde. Şöyleki;
Melo denen üzerine forma olan entresan insan hala bu güzelim memleketten yaklaşık 7,5 milyon (eski parayla trilyon) para alıyor. GÖzümüzün içine baka baka bizleri enayi yerine koya koya adam önceden planlıyor kapıyı kilitliyor Allah ne verdiyse giriyor adeta üzerinden otobüs geçmiş gibi şişiriyor adamı. Diğeride 1 hafta sonra sanki rüyasında sopa yemiş gibi sarmaş dolaş. Enteresan. Ve bu adamlar bizim ülkemizde hala ve hala eşşek yüküyle parayı alıyor.
Diğer taraftan Emre Belözoğlu konusu gündemde. Eğer ırkçı bir takım şeyler söylediyse ve en önemlisi bu tespit edilip sabit olunursa cezasını çeker o ayrı. Ama o zokora denen iki bacaklı ve sizin benim gibi nefes alıp oksijen yakan insan, önce karşılıklı meseleyi halledip özürleşip sonrada arkadan vuru iki yüzlülük yapıp, sırf Emre dinine bayrağına bağlı diye ve her an patlamaya hazır bir barut olduğunu bile bile herife ana avrat soy sop iman vb.hakareti savuruyor. Benim ülkemde benim vatandaşıma ileri geri konuşuyor onun mevzusu bile geçmiyor ama benim vatandaşım adeta vatan haini ilan ediliyor.
10 yıl kadar önce nouma adında bir provakatiflikte lisans almış kişi bizim ülkemiz insanlarını aşşağılamak için yapmadığı hareket ve pis davranış kalmıyor, ama şimdilerde adam bizim ülkemizde sanki medyatik başka insan kalmamış gibi basında fink atıp milyonları cebine indiriyor, Türk milletide ona kurban oluyor.
Nasılsa bizim ülkemizde riyakar ve şahsiyetsiz olmak bedava ama delikanlı olmak parayla...
Bu yazım ne fenerbahçe, ne Emre nede bir başkasının yazısıdır. Bu yazı Türk milletinin bazı milli duygularını hiçe sayanlar ve bundan nemalananların yazısıdır. Anlayana....
Sürçü lisan ettimse affola.