Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
eneramo döndü dolaştı en iyi teklifi veren sivasspor olduğu için bizi seçti diye düşünüyorum...Eneramo'nun adı kimlerle anılmadı ki;bizim dışımızda Rusya dan Dinamo Moskova,Spartak Moskova,Fransa dan Lens,Katar ın El arabi,S.Arabistan'ın El -Hilal,İngiltere'nin Birmingham gibi..Bir çok takımlan adı anıldı..Bizim ligden de G.Antep,G.S. ,BJK gibi takımlarla adı geçti..Sonunda da eğer gerçekleşirse bize nasip oldu...İnşallah bu transfer gerçekleşir...Taraftarın çok sitediği bir isim bu oyuncu...Eğer videolardaki gibi performansı olursa taraftar olarak hepimizi mutlu eder...Enramo-Suarez ikilisi nasıl bir forvet olur şimdiden merak etmeye başladım...Sivassporun Enramo-Kamanan-M. Yıldız-Suarez gibi 4 tane güçlü forveti olacak..Bu 4 forvetten acaba hangisi oynayacak şimdiden merak etmeye başladım...
|
Yazi bir arastirma sonucu yazilmis,aydinlatici bir yazi tesekkürler.Yalniz yazinin son bölümünde Eneramoda´nin yaninda oyniyacak forveti tahmin etmek icin müneccim olmaya gerek yok .Ben söyliyeyim M.YILDIZ.Suarez ve Kamanan kizaga cekilecek.Dönüsümlü olarak oyuna girebilirler.