anlamiyorum ya ben farkli bi mehmet izledim yada siz
söyleyinsene tesadüf kalecoinin büyük hatasindan bi gol atti
baska olumlu neyini gördünüz
diyelimki kaleci o hatayi yapmadi gol olmadi
üstelikte mehmet bu kacirdiklarininda kacirdi
o zaman ne olacakti
inanin onun yerinde baskasi olsaydien az bes gol atardi bu macta ve tarihe gecerdi
Bu Konuda sivaslihakan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
3 puani mehmet yildizin sayesinde almis olduk, bu arada sadece mehmet y. gol firsatlarini kacirmadi, diger arkadaslarinda hatalari oldu bircok firsat elden gitti yani . mehmet yildizi tebrik ediyorum, devamida gelir insallah..
ŞUAN MEHMETİN SAYFASINDAYIZ ARKADAŞIM BİLGİLERİN İÇİN SAĞOL.2 GOLÜ DE ATACAKTI.BAK BAKAYIM DÜN PETKOVİÇİ MAÇIN ADAMI VE MAÇIN YILDIZI SEÇMİŞLER.GAZETELER VS...PROĞRAMLARDAKİ YORUMCULAR.DİNLE BAKAYIM MEHMETE NE DİYORLAR.TAMAM İYİ OLACAK ONA İNANIYORUZ.BAŞARILAR DİLİYORUZ.
bu yazi bana miydi? ben burda mehmet yildizciyim demiyorum, sadece Mehmet Yildizi suclamak dogru olmadigini diyorum. mac tek kisilik degil, diger arkadaslar neden suclanmiyor?!
arkadaşlar geçin bunları yaa. ben mehmeti ikinci ligde izlediğim ilk maçtan beri beğenmiyorum. dünkü maçtan sonrada bu fikrim hiç değişmedi. fener kupa maçında olduğu gibi yine beni çıldırttı bu adam gol atma özürlü ve sivassporuma hiç yakışmıyor. dün onun yerinde bi başkası olsa beşiktaşı en az üçlemiştik...
Mehmet yildizin hirsina hayranim sahada elinden gelen herseyi yapiyor Mehmet yildizi ben Vieri,ye benzetiyorum boga gibi rakibine saldiriyor son vurus teknigini gelistirirse gercekten cok iyi bir santrofor kazanmis olacagiz son vurus teknigi cok zayif , cok calismasi gerekiyor Aralarindaki tek fark 5. posizyondan 4 ünü vieri gol yapiyor mehmet yildiz 5 pozisyondan ancak birini gol yapabiliyor .......
Bu Konuda yigido Atilla'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Mehmet Yıldız, bugün oynanan Beşiktaş maçıyla, Yıldız lığını tescil ettirmiş oldu.Önümüzdeki maçlardada dilerim istikrarlı bir başarı grafiği sergiler.
TEMENNİMİZ TRABZON MAÇINDA CIKIŞINI SÜRDÜRÜR GOLLERİ BİZİM İÇİN ATAR
mehmetsiz bir takım oluşturunda bu yapılan hucumların birini yapabilsin sivassporumuz sayın mermerbey 58 rumuzlu kardeşim.anderson varken,wooter balili varken niye bukadar hucumda başarılı değildik.çünkü top tutan ve stoperleri yorup bozan santraforumuz ydoktu.şuanda sivasın tüm hucum organizasyonu mehmet yıldız üzerine.evet gol vuruşu yok ama andersonun varmı,balilinin ki iyimi? birtek wooter var.onunda devamlılığı sorun.mehmet yıldız dan iyibir alternatifimiz yok.onun için elimizdeki değerleri bilelim.