Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Bana herkes deli diyecek eminim ama bir şeyi çok iyi biliyorum ...Sivassporun aldığı mağlubiyetler becerisizlikten daha çok şansızlıktan dolayı oluştu...Çok iyi oynayıp kaybettiği müsabaka sayısı oldukça fazla...Delinin ötesinde divanede diyecekler....Ben başakşehir takımına hayran bir kişi olarak söyylüyorum bunu Antep maçı başakşehir maçından daha zordu...Antebi alan başakşehiride alır...Devam ediyorum bu yıl buyuk olasılıkla B jımnastık sampıyon olacak fb bilmemne beni ilgilendirmiyor...Sivassporumu zuda öyle ...fb sampiyon olacaksa bizde kümede kalmaya oynuyoruz...Buda fb macınıda alabiliriz anlamına geliyokipordans. bunların üzerine bu hafta antep galibiyetini koyun ....Sonrasında sevgili Sivas Halkının takımıımızı ateşlediğini düşünün...Bir kaç hafta evvel burun kıvırdığımız maçları bile net bir şekilde alabileceğimizi düşünüyor ve inanıyorum...İnanınız bunun olmamaısı için hiç bir sepep yok...
|
İnşallah inşallah temennimiz o tabiki. Ama bu uç takım kadro ve futbol olarak bizden ustun takımlar. Hedef macimiz değil elbette savaşacak mücadele edeceğiz ama kaybedersek yıkılacak birşey yok. İki hafta ust uste gençler ve akhisar maçları alındığı zaman haydi kayseri deplasmanina ligde kalmamızı kutlamaya... Olmayacak şey değil olacak. Önce inançla olacak sonra sahada.
Ayrıca yiğit istediği kadar yetenekleri kısıtlı olsun bu takımın en değerli oyuncusudur gözümde. Savaşan mücadele eden orta saha gormeyeli çok olmuştu. Teşekkürler Yiğit. Ara transferinde en verimli oyuncusu omari olmuştur defans göbeği ve sağ bek iyi ziya da biraz kipordans ligin sonuna doğru da olsa defans göbeğinde istikrar yakalanmış olacak. Şimdi yigitin yanına koneyi monte etme zamanı...