Cevap: Sivas Webo için devrede
BU transferin olacağına dair inancım 0 farzimisal konuşuyoruz ,olmayan transfer üzerinden konuşmakda doğru değilde,webo içinde demiyorum,ben transfer işine şöyle bakarım herzeman,500 bin € yada futbolcu gerçekten kaliteliyse ,1milyon €verip alır 2 3 yıllık sözleşme imzalarım,1 2 yıl oynatırım ,tutarsa kendini gösterirse 1 milyon € verdiğim oyuncuyu 2 3 5 milyon € paraya satarım,hem kaliteli futbolcudan sahada maxsimum yararlanırım,sonrada parasını misliyle çıkartırım,sivassporun tarihinde böyle bişeyyok ,servet giderken biraz para kazandırdı,bilica kazandırdı,grosecki hiçdeğilse verdiğimiz parayı kazandırdı,bide satılırsa atıftan maddi olarak yararlanırız belki ,vebo açısından bakarsak veboda futbolcumu diyecek halimiz yok,tecrübesinede lafım yok,dediğim şu 1 milyon € gözden çıkarılırsa webodan enaz 10 yaş genç belki ondan daha kaliteli oyuncu alınabilir ,sivasspor için yabancı transferi bukadar çok zor olmamalı,zaten eldeki batuhan öyle pırpır adam değil,alınacak yeni forvet süratli kontratak futboluna yatkın ,deplasmanlarda defansın arkasına atılacak toplara koşup tutacak adam olmalı,webo benim gördüğüm kadarıyla kornerlerde ,duran toplarda hava hakimiyetiyle gol atan ,karambollerde klasını konuşturan golcü,sivassporun oyun sistemine uygun oyuncu değil kanatindeyim ,milanlı genç santrafor Ezekiel Henty alınsa hem ucuz hemde işimizi görecek oyuncu almış oluruz
|