Cevap: Sivası Şampiyon Yapacağım
evet 2 yıl üst üste şampiyonluğun kapısını araladık, ancak bize yedirmediler,bunu çok iddalı diyorum sivasspora yedirmediler ,bu ülkede anadolu takımlarının şampiyon olması öyle kolay değil ,hernekadar bursa olduysada trabzonun sayesinde olmuştur,ayrıca şampiyon olmak için iyi kadro yetmiyor,mhk de ,tff de sözü geçen adamın olacak,medyadan destek göreceksin,diğer büyütülmüş takımlarla başabaş oynayacak iyi kadro kuracaksın,taraftarın adam gibi adam olacak,öyle yarıştaki rakiplerin trübünlere geçip sivasa küfreden deyyus insanın olmayacak ,gs ye şampiyonluğu kaptırdığımızda,bjk ye şampiyonluğu kaptırdığımızda çok iyi biliyorumki gs nin bjk nin şampiyon olması için dua eden çok sivaslı geçinen pislik vardı,ayrıca bu ligde anadolu takımlarının şampiyon olması için enaz 3 4 tane kardeş takımın olacak ,şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda sadece kayserispor yol verseydi 2 şampiyonluğu kaptırmazdık,trabzonspor gibi birtakım yıllardır şampiyon olamıyor,çünkü bu ligde hazedilmiyor dost olduğu tek takım yok ,burası çok önemli , elbetteki sivassporumuzun şampiyon olmasını çok istiyorum ,dediğim şartlar yerine gelirse tabikii,yoksa elin adamları 15 puan geriden gelip sanada 5 puan takarlar bilmem anlatabildimmi?r. carlosa bu yolda başarılar diliyorum
|