Alıntı:
arkia Nickli Üyeden Alıntı
gardasim sana helal olsun bu sitede senin gibi yigitleri görmek ne güzel ama...hic merak etme sen 3 gün daha yazarsan hemen yasaklanirsin burada adet böyledir takima hocaya destek verdinmi yasaklarlar dikkat et gardasim..allah senin isini gücünü rast getirsin.icinde bir zerre olsun haysiyeti serefi onuru olan insan sivasspora hizmet edenlerine edepsizce hakaret ve küfür etmez....
|
Bak şimdi üstad sitemizdeki tüm yöneticilere bir şeyler bulaştırıyorsunuz, ondan sonra da burada ona rağmen bile bile yorum yazıyorsunuz. Kimsenin mesajını şimdi sildikmi, silmedik. Hatta ''şerefsiz toplumsunuz'' dediler sana bana ona, onu bile silmedik. O zaman arıza ya arkadaşın Türkçesinde var yada anlayanlar çok geniş... Bende eleştiriyorum Rıza Hocayı, Hayrettini ''KENDİMİ''.... Dediğim gibi madem hoşunuza gitmeyen bu sitede size ters gelen bir şeyler varsa yazmazsınız olur biter. Bu sitenin akışındaki kurallar sabittir. Yorum ve eleştiri silinmez, Siyasi propagandalar, karşılıklı hakaretli atışmalar, sövmeler, kişilik hakkına saldırılar silinir. Bu hakaretler ve sövmeler sana da yapılsa silinir. Gül kızında silinir, senin eski nickinle yazdığın şeylerde silinir. Eğer yasaklanacak bir durum varsa kurallara göre uyarı ve işlem yapılır. Neden zorunuza gidiyor bu durum... Yine diyorum beğenmezseniz yazmazsınız olur biter. At ile deve değil ya...