Cevap: Transferde Adı Geçenler
Benimmerak ettiğim bir husus var;Rıza hoca 50 civarinda oyuncuyu yardımcılarım izledi dedi..Hayal kafenin adını verdiği oyuncular bu liste içinde mi dışında mı?Rıza hocanın yardımcılarının yardımcıları yerli mi,yabancı mı oyuncu izlediler;Bu oyuncular alıncaksa Rıza hocanın yardımcıları Yurt dışına gidip onca zahmete katlanıp niye oyuncu izlediler?Gerçekten gelen bilgiler çok şaışrtıcı..Sivasspor bahsedilen oyuncularla kesinlikle ilk ilk 8 e oynayamaz;Eğer şaşıtmaca yapılıp aynı Faty gibi oyuncular alıncaksa o zaman belki diyorum..Yabancılardan Keita,Ramoviç,Kamener,Agbetu,İ vanovs gönderilecekler arasında olduğuna göre sivasspor da şu anda Sandro,Enaramo,Grosecki, Rada ,Navratil olmak üzere 5 yabancı var;Fty de sayarsak 6 tane ediyor..Geriye kaldı 4 yabancı..Acaba sivasspor yabancı hakkının tamamını kullanacakmı?Kasımpaşa dan 2 tane oyuncu alınacağısöyleniyor;Bunlar kim acaba?Aklıma Ümit milli takımızda oynayan Sivas ta da Lichtectain e gol atan gurbatçi forvet Şahin ve diğer gurbetçi forvet Halil geliyor...Konyaspordan Polonyalı kalecileri ve santraforları da listede mi acaba?Bence Rıza hoca yine sağ gösterip sol vuracak;yardımcıları 3-4 aydır yurt dışında oyuncu izliyorlar;bence sivasspor 3-4 tane daha yabancı transferi yapacak..Yardımcılarının boş boşuna dışarıya gittiğini düşünmüyorum..Sürprizleri hazır olalım..Takımdan M. Yıldız,Sedat ,Abdurrahman,Murat S.ve 4 yabancı gidiyor.Bizimde en az gidenlerin yerine 9-10 tane oyuncu almamız lazım..Kimlerin alınacağını şimdiden merak etmeye başladım...İnşallah gelenler gidenleri aratmaz..Başkan çok iddialı demeçler veriyor demekki transferler de ona göre yapılacak...Bekleyip göreceğiz....
|