Cevap: Herkes Sivasspor'u Konuşacak
Arkadaşlar eleştiri yapılır ama burada kırıcı olmamak lazım.Geçen sene hatırlayın hepimiz 2. devre başlamadan sitedeki transfer haberlerini bekledik.Adam gibi 2 tane transfer yapılsaydı şu anda belkide ilk ikideydik.Ben bu sene şu ana kadar yapılan transferleri bomba olarak görüyorum. Serdar hariç.İyi çıkabilirde elimizde patlayabilirde... Neden Ahmet Arasa,Abdülkadire şans verilmiyor???Rengifosu,oldonis i!!!!Kaleci-stoper-orta saha-golcü lazım... Bunu sağır sultan da biliyor.Yönetim de! Carlos bana göre ilk sezonunda bazı hatalar hariç iyiydi.Ama onun iyi olması tek başına bişey ifade etmez.En az iki tane yerli yabancı farketmez kaliteli ismi duyulmuş kaleci alınmalı.Yırtıcı forvet alınmalı.iyi bir oyun kurucu alınmalı...Küme düşen takımlar kadarda mı paramız yok.Elazığ- Mersin-Kayseri...fazla saymaya gerek yok...Başarı istiyorsak hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız.Taraftar gerekeni yapıyor kardeşim.Kimse taraftara laf atmasın.Ama daha iyi organize tezahurat filan yapılabilir.Ancak bu seferde eğer yönetim iyi transferler yapmazsa bunun vicdanen sorumluluğunu alamayacaklardır.Şerefli sivassporun şerefli taraftarı olmaktan gurur duyarız.
|