Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?
Kimseye hayal satmak istemem ,eskişehir mağlubiyeti hepimizin canını sıkmış sivassporumuzu ateşin içine atmıştır,ancak fixtüre baktığımızda sivassporun kazanabileceği çok maçlar var,hermaçta böyle şanssızlıklar yaşayacak değiliz,gençlerbirliğinin fixtürü bizden daha zor,ayrıca ligde ilginç şeylerde oluyor,17 maçta 2 galibiyeti olan takım üst üste maçlar kazanıyor,rakiplerimiz olacak takımlara haybeden puanlar hediye edilip yukarı çıkartılıyor,[akhisar-kayseri]ne hikmetse hakem hataları ençok sivas maçlarında meydana geliyorvs vs...sivasspor bitti demeden bu iş bitmez,geçmişte 2.ligdede ,süperligdede buna benzer durumlar yaşadık,antalyayı ,osmanlıyı ,gençleri halaaa yakalama şansımız var,bunun içinde 2 3 maçı üst üste kazanmamız gerekiyor da ,bunu okan hocayla başaracağımıza inanmıyorum,bu mağlubiyette en büyük pay beykan,ve okan hocanındır,takımı pskolojik olarak bu maça hazırlasaydı,beykanın agresifleştiğini gördükten sonra oyundan alabilseydi bambaşka sonuç olurdu,neticede rakiplerimize nefes aldırdık,o yetmezmiş gibi eskişehiride işin içine soktuk,2 li averajı verdik,her ne olursa olsun,alttaki 2 takımın kesinlikle kurtaracaklarına inanmıyorum,sivasspor kazanmaya başladıkça kurtulduk diyen takımlarında korkacağına inanıyorum,yeterki mhk ve tff sivassporun üstüne oyun oynamasınlar,sivassporun puan farkını açmaması gerekiyor,gelecek hfta olası bir osmanlı galibiyeti sivassporu tekrardan hayata döndürür,ben son haftaya kadar bu yarışın süreceğini düşünüyorum,ancakk şunu demeden edemeyeceğim,sivassporu hayata döndürecek ,maç kazandıracak forvet alınmadı daha, texserayla bu iş yürümez,şu takıma gereksiz mali yük bindiren futbolculardan biran evvel kurtulup ,kuveke gibi ,rodegella gibi bir forvet almalıyız yoksa işimiz gerçekten yaş,yönetimin inatları yüzünden zaten buralardayız ,son sözüm ne olursa olsun SİVASSPOR Düşmez ben öyle inanıyorum .
|