Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çözümü Tartışalım!
Alt 18.09.2011, 22:40   #21
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Çözümü Tartışalım!

Tamam son kez yaziyorum ara Transfer döneminde Trasnfer sart.

Bir Stoper ÖMER TOPRAK (Sivasli) Bundesliga Oyuncusu transfer edilmelli ara Transferde. Ama Yemin de edilmeli ilk 11'de oynayacagina dair. Yoksa Harun diyebilir Harun Toprak Sivassporda sans bulamaszin diye neyse.

Ömer Toprak, 2 hem yedek hemde ilk 11 de oynacak 2.Forvet. Arti Rasmussen sezon sonu opsiyonuyla alinmali. Ve Riza Hoca tabiki kalmali yani Muhsin Ertugral trasnfer edilmeli.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2011, 22:41   #22
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1299 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
armutaklı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HİKMET KARAMAN transferden anlıyor hiç değilse
herkez hikmet karaman diyor vallaha ama gelmez riza hocadan baska kimse bui takima sahip cikmaz gibi
Alt 18.09.2011, 22:43   #23
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

cözüm birlik beraberlik olmak.

bugün riza hocayi elestirenler sunu anlamari lazim suan itibariyle sivasspor a gelecek hoca yaa büyük para icin gelir yada bir senelik kahramanlik veya macera aramak icin gelir.

su an bizim baskanimiz tutuklu stadta full seyirci yok hatta söyle diyelim gögüs reklami verecek firma bile bulamiyoruz.

2 haftadir hakemlerimiz yeni futbol kurallarini sadece bizim aleyhimize uygulamakta cok cesurlar. yanlis kararlarini konusmaya bile lüzüm yok.

benim düsüncem bizim takim bugün cok büyük kazanc elde etti.daha ligin 2. haftasindayiz vede acikca anlama firsati gördükki biz sadece rakip 11 oyuncuyla mücadele etmeyecegiz onlara 3 tane de hakem ekleyecegiz.

bizde bu oyunu onlarin kuralina oynayacagiz ama hep kazanmanin yolunu arayacagiz.

hayrettin 2. sariyi 2 dk önce haketmisti onu bilecek kurallari iyi kavrayacak gerekirse pskolojik destek alacak

kalecimiz milan öncelikle hakeme itiraz etmek yerine yedigimiz 2 golde hatasini öncelikle bilecek onlari yemeyecek ondan sonra hakeme yanlis karar verdin diye kirmizi görmeyecek cünki kendi 3. gole kadar 2 tane hatali golle maci eskisehire teslim etmisti.

geelim riza hocaya riza hocamiz simdi yapacagi tek sey sadece bizim takimi pskolojik olarak hazirlayacakki sinirlerine ne kadar hakim olursan o kadar basarili olursun.

ben bu maci dönüm noktasi olarak görüyorum birlik beraberligin dönüm maci bugündü allah ta fazla gec olmadi 2. macta böyle sok yasadik sonda yapilmak istenenlerin bugün farkina varma firsati yakaldik.

baris simsege ne kadar kizsam da aslinda tesekkür etmek lazim cünki bi hakem bu kadar salak olur kiymak istedigi takimi anca bu kadar aleni dograr.
cünki gecen haftaki daha profosyenelce yapmisti.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.09.2011, 22:46   #24
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Orta sahanda basmayan, rakibi bozmayan, defansif yönü olmayan oyuncular oynatırsan bunlar kaçınılmaz. Bütün sorunların kaynağı da burasıdır. Hocanın inadını anlamakta zorlanıyorum Keita bu takımda her zaman ilk onbirde oynar. Gerçi onun dışında güçlü rakibi bozacak bir futbolcu da yok gibi orta sahada oynayacak .Keşke Fink'i almış olsaydık çok faydalı olurdu. Arkadaşlarımın da belirttiği gibi orta saha özellikle birbirinin aynı futbolculardan kurulu. Cihan ve Erman gibi iki pres yapmayan oyuncu aynı anda oynayamaz bunu geçen sene de görmüştük ama bu sene ilk onbire monte edilen diğer oyuncular da aynı. Dolayısıyla onların hatasını kapatacak bir oyuncu yok.

Ayrıca hala profesyonelliği idrak edemeyenlere bazı şeyler demekki yeterince ifade edilmiyor. Ya da böyle gelmiş böyle gider deniliyor.

Hocamız futbolculara karşı sahada çok agresif, maçın stresi bir yandan yorgunluk bir yandan , bağırma çağırma ile motive etmeyi bırakın tam tersi etki yapar. Futbolcular maç içinde insiyatif kullanıp bazen hocanın direktifleri dışına çıkıyorlar. Bunlar da spontane şeyler, Örneğin uygun bir pozisyonda kaleye şut almak gibi vs. hoca hemen tepki gösteriyor. Futbolcu yanlış yaptığında bile uygun tavırla o yanlışı ifade etmek lazım.

Kısacası benim en önemli gördüğüm eksik orta sahada, mücadele eden oyuncular monte edilirse şansımız olur.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mishka'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.09.2011, 22:52   #25
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardesim yemin ederim seni koysak takimin basina daha iyi isler yaparsin vallaha
Estağfurullah! Hasbelkader burada yorum yazıyorsak, yapıcı,hayırlı,düzgün, yolgösterici olsun sözlerimiz diye uğraşıyoruz. Hepsi bu! Ha bir de hiç bitmeyecek Sivasspor sevgimiz...
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.09.2011, 22:55   #26
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Transfer forumunda konu actigimda orataligi ayagi kaldirip kadro yeterli,yonetime güveniyorum,rıza hoca işini bilir diyenler cıksın simdi cozum onerisinde bulunsun!
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2011, 22:55   #27
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

tek suçlu rıza hocadır ve bu takımı o oluştordu.ancak rıza hocayı göndermek çözüm degil .çünki ligdeki en kötü takım sivasspordur.bu takıma hocadan çok kaliteli oyuncular lazımdı.transfer sezonu kapanmadan taraftar olarak buradan avazımız çıktıgı kadar haykırdık takıma kaliteli oyuncular alın diye .biz söyledikçe rıza hoca çıktı bu takım ilk 8 için oynayacak diye milletle dalga geçercesine konuştu.biz bunu gördük ama rıza hoca görmedi yada görmek istemedi.artık ben bu takım için hiç bir kurtuluş yolu görmüyorum.şimdiden bank asyada görüyorum bu takımı.çünki ligin en kötü transferini yapan en kötü takımı sivasspordur.iyi futbol ve iyi sonuç iyi ve kaliteli oyuncularla alınır.maalesef sivassporda iyi ve kaliteli maçın kaderini etkileyecek 1 tane bile oyuncu yok.sıradan oyuncular alırsan sıradan takım olursun şimdi bizim oldugumuz gibi.biz göndermesek dahi rıza hoca 8.haftayı görecegini zannetmiyorum
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2011, 22:57   #28
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1051 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

bir kere rıza hoca acilen oyun şablonunu değiştirmeli ve ister 4-4-2 ister 3-5-2 oynatsın ama illa çift forvet oynamamız lazım deplasmandaki maçalr için tek forveti anlayabilriz ama artık rıza hoca geçen seneden beri süregelen bu formatı değiştirmeli...bazı efendilere güzel cezalar kesmelisin hocam uğur kavuk mesela alternatifi yok falan deme çıakr muhammet ali atam oynasın..hayrettin mesela sırıtna 58 giymekle sonsuz kredisi olduğunu sanıyor kes onu koy ziyayı sakat mı al pa ftan adam cihan yılmaz kadro dışı bırakılacak ilk adam...grosicki gideceğim diyorsa istedğin praayı getirdiği anda yolla yok oynacağım diyorsa adam gibi antremanını yaptır...

oyun şablonu değişmeli, mutlaka çift forvet oynamalıyız...en iyi savunma ileri uçtan başlar...
Alt 18.09.2011, 22:59   #29
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mishka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Orta sahanda basmayan, rakibi bozmayan, defansif yönü olmayan oyuncular oynatırsan bunlar kaçınılmaz. Bütün sorunların kaynağı da burasıdır. Hocanın inadını anlamakta zorlanıyorum Keita bu takımda her zaman ilk onbirde oynar. Gerçi onun dışında güçlü rakibi bozacak bir futbolcu da yok gibi orta sahada oynayacak .Keşke Fink'i almış olsaydık çok faydalı olurdu. Arkadaşlarımın da belirttiği gibi orta saha özellikle birbirinin aynı futbolculardan kurulu. Cihan ve Erman gibi iki pres yapmayan oyuncu aynı anda oynayamaz bunu geçen sene de görmüştük ama bu sene ilk onbire monte edilen diğer oyuncular da aynı. Dolayısıyla onların hatasını kapatacak bir oyuncu yok.

Ayrıca hala profesyonelliği idrak edemeyenlere bazı şeyler demekki yeterince ifade edilmiyor. Ya da böyle gelmiş böyle gider deniliyor.

Hocamız futbolculara karşı sahada çok agresif, maçın stresi bir yandan yorgunluk bir yandan , bağırma çağırma ile motive etmeyi bırakın tam tersi etki yapar. Futbolcular maç içinde insiyatif kullanıp bazen hocanın direktifleri dışına çıkıyorlar. Bunlar da spontane şeyler, Örneğin uygun bir pozisyonda kaleye şut almak gibi vs. hoca hemen tepki gösteriyor. Futbolcu yanlış yaptığında bile uygun tavırla o yanlışı ifade etmek lazım.

Kısacası benim en önemli gördüğüm eksik orta sahada, mücadele eden oyuncular monte edilirse şansımız olur.
Keita antrenmanlara çıkıyor. Sanırım bir-iki hafta içinde hazır olursa ilk 18'e alınır.
Orta sahamız defansla hücum arasındaki bağlantıyı kuramıyor. O bölgede lider oyuncumuz yok. Sorumluluk almıyorlar. Halbuki gerek Erman,Cihan,Kamil,hatta Cerny orta sahanın ortasında oyunu iki yönlü oynayıp pas alışverişini kurabilirler.
Rıza Hocamızın bu oyuncuları sen sağ kanatsın ,sen forvet arkasısın diye ayırmak yerine bir BLOK olarak görev vermesi
gerekiyor.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2011, 23:05   #30
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Kurt yaslaninca cakallar dalga gecermis baskanimiz yokya bundan firsat biliyorlar tum art niyetler uzerimizde ben takima ve oyuna hic kizmiyorum cunki sivassporu sahipsiz buldular vuran vurana ayni posizyonlari defalarca gorduk sivas disinda tum takimlarin lehine verildi bu daha ilk haftadan belli oldu cinayet islememek icin kendimi zor tutuyom haksizliga gelemiyorum sivaslinin bu duruma el koymasi sart

Etiketler
asin, benİ, benİm, Çözümü, suçlu, tartışalım