Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TRT'den Kerem Öncel'e yiğidolardan tepki
Alt 22.02.2010, 18:20   #21
bgürsoy
Yiğido

82 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 bgürsoy isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: TRT'den Kerem Öncel'e yiğidolardan tepki

Alıntı:
58_babacan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEYLER LİNK VERİNDE BİZDE MAİL ATALIM YAA.........
telelig@trt.net.tr buyur abi şimdiden eline sağlık
bgürsoy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.02.2010, 18:26   #22
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1599 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Bende bir destan yazayım'da yollayım bakalım okuma zahmetinde bulunacakmı acaba
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.02.2010, 18:47   #23
atabey58
Acemi Yiğido

47 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 572 atabey58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar ben trt yi aradım 03124632330 tepkimi dile getirdim arayıp tepkisini koymak isteyenler arasın lütfen
atabey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.02.2010, 18:49   #24
Rallim58
Gast

TRT'ye giden şikayet ve yorumların değerlendirildiği birim olan aktif hat aracılığıyla da olabilir.

http://www.trt.net.tr/Kurumsal/AktifHat.aspx

Alt 22.02.2010, 19:00   #25
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
TRT Yani Türkiye Radyo Televizyonu Devlet Televizyonudur...
Devletin birinci görevi ayrım yapmaksızın bütün vatandaşlarına eşit bir düzeyde yaklaşmaktır. TRT de devlet televizyonu olduğu için muhakkak ki ne bir ayrım ne bir kayırmaca yapması söz konusu olmaması gerekir...

21.02.2010 23.20 de başlayan ''Tele Lig'' programında sunucunuz Kerem Öncel in yaptığı yorumlarda ye kadar yanlı bir yayın yaptığı aşikardır. Yaptığı yorumlarla Sivassporun Manisaspor karşısında aldığı galibiyete gölge düşürmek istemiştir. Ayrıca Sivasspor Kulübünün yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonunada ağır ithamlarda bulunmuş ve federasyonunda Sivasspor lehine kararlar Verdiği İmasında bulunmuş. Bu mesnetsiz ifadelerine devam ederek haddini aşmıştır...

Sivasspor Taraftarı olarak Tele Lig Programı sunucusu kerem öncel ve programda söylenenlere ses çıkarmayarak düşüncelere katıldığını anladığımız zeki çölü Kınıyorum...

Devlet televizyonunda yanlı ve ithamkar derecede görüşlerde bulunan kişiler bu ekranlarda olduğu sürece TRT Ekranlarına ve Radyolarına sıradan bir vatandaş olarak güvenmiyorum ve hiç bir Sivassporluda güvenmeyecektir...

Tepkilerimizi Başbakanlığın İlgili Kurumlarına ve TRT'ye İletmeye devam edeceğiz. Program sunucularının Sivaslılardan ve Sivassporlulardan özür dileyene kadar bu tepki devam edecektir...

Sivasspor ve Sivas şehri sahipsiz değildir ve hiçbir zaman öyle olmayacaktır. Bu denli çirkin yakıştırmalara kesinlikle sessiz Kalmayacağımızı bilmeniz ve en kısa sürede özürlerinizi dilemenizi bekliyoruz...
Evet Baylar Bayanlar...

Gün Birlik Zamanı...

Takımımız Üzerinde Oynanan Çirkin Oyunlara Sessiz Kalma...Maillerinizle Özür Diletene Kadar Destek Verin.Birleşince Monopoly de Ne Denli Güçlü Olduğumuzu Herkes Gördü.Bir Özür Mesajı Yayınlanana Kadar Her Gün Mail Atıyoruz....Bağlantılar Aşağıda...

stadyum@trt.net.tr

telelig@trt.net.tr

Telefon : 0 312 490 43 43

Telefon : 0 312 490 43 00

Fax : 0 312 491 28 17

Adres: TRT Sitesi Turan Güneş Bulvarı 06540 Or-an Ankara
Alt 22.02.2010, 19:05   #26
Ali Selim
Yiğido

Ali Selim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

87 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ali Selim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Adam neredeyse ağlayacaktı sivasspor yendi diye herşeyi konuşuyor
kırmızı kartlatı isaacı mehmet yıldızı pekş neden mehmet topuzun cezasına kimse laf yapamıyor birilerinden mi korkuyorlar acaba. elimizden geldiğince mail atalım telefon edelim yani sivasın gücünü gösterelim bu takım sahipsiz değil arkadaşlar TAM DESTEK HEP DESTEK

Ali Selim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Ali Selim'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.02.2010, 19:11   #27
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar ilk önce dünkü programı izlemeyen arkadaşlar için bilgilendirme yapmak gerekirse;
Telelig programında spiker yorumcu Kerem Öncel(Zeki Çöl değil) önce manisa nın oyuncu isaac 'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonu, ardından da mehmet yıldızın kırmızı kart gördüğü pozisyonu gösterdi ve dediki;
Kırmızı kart gören isaac'ın neden 3 maç ceza aldığını anlamadığını ve mehmet yıldızın ise 2 maç cezasının 1 maça indirildiğini(mehmet yıldızın kırmızı kart gördüğü pozisyonu defalarca yayımlayarak) ve bu karşılaşmada oynadığını söyledi.
Anlaşılan bayağı bir zoruna gitmiş bu durum arkadaşlar.Bizlerin de yapacağı tek şey maillerimizde tepkilerimizi dile getirmek.Ben bir adet protesto maili attım.Sizlerden de bekliyorum arkadaşlar.
Ayrıca bu programda sivassporumuzun maçlarının neden son maç olarak gösterildiğini de bu olayla beraber anlamış olduk.Lütfen maillerinizde bu konuyu da göndeme getirin arkadaşlar.Şimdiden tşkler...
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kasko'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.02.2010, 19:13   #28
bekçi
Yiğido

30 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bekçi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bgürsoy arkadşım yazını okudum çok güzel ilk iş olarak trt'ye mesajını attım .duyarlılığın için teşekkürler bravo her yiğido bizler gibi olsa çok güzel olacak..yazılarının devamını dilerim.
bekçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.02.2010, 19:15   #29
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
kasko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ilk önce dünkü programı izlemeyen arkadaşlar için bilgilendirme yapmak gerekirse;
Telelig programında spiker yorumcu Kerem Öncel(Zeki Çöl değil) önce manisa nın oyuncu isaac 'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonu, ardından da mehmet yıldızın kırmızı kart gördüğü pozisyonu gösterdi ve dediki;
Kırmızı kart gören isaac'ın neden 3 maç ceza aldığını anlamadığını ve mehmet yıldızın ise 2 maç cezasının 1 maça indirildiğini(mehmet yıldızın kırmızı kart gördüğü pozisyonu defalarca yayımlayarak) ve bu karşılaşmada oynadığını söyledi.
Anlaşılan bayağı bir zoruna gitmiş bu durum arkadaşlar.Bizlerin de yapacağı tek şey maillerimizde tepkilerimizi dile getirmek.Ben bir adet protesto maili attım.Sizlerden de bekliyorum arkadaşlar.
Ayrıca bu programda sivassporumuzun maçlarının neden son maç olarak gösterildiğini de bu olayla beraber az da olsa anlamış olduk.Lütfen maillerinizde bu konuyu da göndeme getirin arkadaşlar.Şimdiden tşkler...
aynen valla benimde zoruma gitti e mail attim ama okumadi ama haftaya kesin ama kesin yazacagim biz sizi adil bildik adil sandik adil dusuncemizde kalin yigidoya haksizlik yapmayin diye yazacagim
acikcasi bizim takim hakkinda konusmasinlar hic onemli degil
ama kotu sekildede yorumlamasinlar ben bunu istiyorum
cunki inaniyorum ki gun gelecek mecbur konusulucagiz turkiye ve europa yolunda buna inaniyorum ben !
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.02.2010, 19:18   #30
bekçi
Yiğido

30 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bekçi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bravo arkadaşım çok güzel yazı yazmışsın devamının gelmesi dileğiyle
bekçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler