Bu yarışmayı bu sezon iyi bir yerde bitiremedim 103.oldum artık önümüze bakacağız yeni sezonda hedefim ilk 20 olacak inşallah ayrıca yarışmada ilk 3 sırayı paylaşan arkadaşları tebrik ederim her şeyden önemlisi bize zamanının büyük bölümünü ayıran bu yarışmayı tertipleyen myway kardeşimize çok ama çok teşekkür ederim asıl sen bize hakkını helal et kardeşim 700 kişiyle uğraşmak her arkadaşımızla ayrı,ayrı ilgilenmen kolay değil emeğine sağlık
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı altuntas58'a Teşekkür Ediyor...
41. oldum boş geçtiğim 2 yada 3 hafta var onları boş geçmeseydim dereceye girebilirdim............kazana n arkadaşları tebrik ediyorum........yarışmada emeği geçen arkadaşlarada teşekkürler................
öncelikle MUSTAFA KARDEŞİMİZE, SİTE YÖNETİMİNE,DERCEYE GİREN ARKADAŞLARIMIZA VEDE YARIŞMAYA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLER...
ÇOK ZEVKLİ VE ÇEKİŞMELİ GEÇTİ YARIŞMA...
KADERİM SİVASSPOR GİBİ OLDU, UZUN Bİ ARA LİDERLİĞİ SÜRDÜRDÜK SİVASSPORUMUZ GİBİ AMA OLMADI YARIŞMAK ÇOK ZEVKLİYDİ...SENEYE İNŞALLAH...SAYGILAR
bu güzel yarışmada emeği geçen herkese çok teşekkürler.birinciliği elde eden emre abimide kutluyorum.finalleride inş en güzel şekilde geçer.halil kardeşimede teşekkürler.inş senin katılmanla bir daha ki seneye çok daha güzel bir zirve mücadelesi olacak.
geçen yıl 6. bu yıl 2. olduk. artık önümüzdeki sene tek bir heder var oda ilk 100de yer almak
__________________ başarılar sivasspor, şampiyon sivasspor...