Cevap: efsane demirspor bankasyada!!!
Adana Demirspor'un Bank Asya Ligine gelmesinden çok ben taraftarına hayran oldum. Yoksa yorumlardaki arkadaşlar gibi gelmesini isteyip istemem ile alakalı değil benim duygularım. Gelen ağam, giden paşam. SİVASSPOR'um geldi ya o yeter bana. Yeter ki SİVASSPOR Süper Lig'den gitmesin alt liglere gerisi benim için önemli değil. Kalıcı olalım önemli olan o.
Burada örnek almamız gereken dünkü taraftarlar. Adamlar 2. Ligden Bank Asya 1. Lige çıkıyor, kilometrelerce uzaktan 100 otobüs ile geliyor, keza Fethiyespor taraftarları da öyle bizler ağzımızın içerisindeki stada yürüyerek gelmiyor, gelsek de doğru dürüst destekleme, tezahürat yapmıyoruz. Taraftarlık bilincimiz gelişmedi halen 2. Lig, 3. Ligdeyiz taraftar olarak takım Süper Ligde olsa ne yazar. Destek lazım destek.
Bu arada şu da dikkatimden kaçmadı. Bizler stada girerken (affedersiniz biraz kaba olacak utanmasalar donumuza kadar arayacaklar) küçük bayrak sopalarını alırlar, gazeteleri toplarlar vs. vs. gerek Adana gerek Fethiye taraftarları o meşaleleri maytapları nasıl içeri alıyorlar aklım ermiyor. Federasyonun, emniyetin, güvenlikçilerin (ve hatta Sivasspor yönetiminin) biz Sivasspor taraftarıyla alıp veremediği nedir çözemiyorum. Yeni sezonda yönetimden bu konuda ve stada giriş çıkışlarda daha radikal kararlar almasını bekliyorum.