Cevap: Cezali Aydin Karabulut
LİG başından beri sol tarafımız bomboş,ziya tek başına orayı savunamıyor,önünde oynayan kim olursa olsun defansa ziyaya yardıma gelmiyor rakipler adeta o bölgede maden buluyor ,geçen sezon utakayıda ,atıfıda,burhanıda ,gol pozisyonlarına cicinyoyla aydın sokuyordu ,sezon başından beri çektiğimiz sıkıntıların artık bitmesi gerekiyor,evet tabiki önce disiplin gerekir,ancak şuanda sivassporun böyle lüxsü yok,haftalar azalıyor,2 3 maç kazandık diye , kurtardığımızıda kimse düşünmesin kazandığımız maçlar bana göre ligin en rezil topunu oynayan takımlarına karşıydı ve futbol şansı &hakem şansıda yanımızdaydı ,önümüzde çok zorlu maçlar var, bu maçların daha kolay geçmesi için aydının affedilmesini istiyorum,sivasspor enaz 15 puan daha kazanmadan bu yılı kurtarmış sayılmaz,tek şansımız alttaki takımların atak yapamamasıdır,sivassporun hem ligde kümede kalma mücadelesi yaptığını,hemde kupada mücadele ettiğini düşünürsek ,takıma büyük ivme kazandıracağına inandığım AYDIN ın affedilmesini ,değerli başkanımız ve sergen hocadan bekliyorum .
|