Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647
|
Cevap: Hoşbulduk Ptt 1. Lig
Sivassporun en son 2.ligden düştüğünü kaç kişi hatırlıyor?bugün yaşı 30-35 olan kimse hatırlamaz,bizim taraftar profilimiz böyle travmalara alışık değil,aslında gerçeği konuşmak lazımsa sivassporun düşmesi toplasan 100 bin kişiyi geçmeyecek bir kitle haricinde kimsenin umrunda da değil,daha acısını söyleyim,nufusunda sivas yazanların ,bu şehirde aç karınlarını doyuranların ,toprağını ekip biçip bu şehre zerre kadar hayrı olmayanların enaz %80 i üzülmedi hatta sevinenler oldu ,bugün türkiyenin enaz %95 i sivassporun düşmesini kutluyor ,düşmeye düştük te,ben sezon başından beri bu takımı küme düşüren,taa ilk hafta takımın bu ligde kalmıyacağını öngören tüm taraftarlara teşekkür ediyorum ,harbiden adamsınız ,boşuna 40 yıl futbol izledim,heyecan yaptım,matematik,istatistik,ma ntık,pskoloji,ne varsa hesap ettim,hepsi boşa gitti.ptt ligine düşen hemen ertesi sezon geri çıkıyor diyede bişey yok,malatya,diyarbakır,van,erz urum,yozgat,istanbul,ordu,siir t,manisa,aydın,çanakkale,zongu ldak,1461 ts,akçaabat,erciyes,giresun,ad ana,altay,adana ds,karşıyaka ,Göztepe,sarıyer,bakırköy,zeyt inburnu,vs....,bunların çoğu bi düştü gidiş o gidiş,efendim bursa döndü,karabük döndü,antalya döndü,rize döndü,kayseri döndü filan,bu takımların arkalarında büyük destek var,kurumlar var,siyasi güçleri var,sivasda kim var?şimdi ptt ligde nasıl kalıcı oluruz?ve nasıl vakit kaybetmeden geri çıkarız bunun muhasebesini yapmak lazım
|