Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Yukarida yazilanlari senin cahilligine veriyorum.Hayirli haberleride bu sitede cok paylastim demekki karsilasmamamissin.Ben 1967 ´de Sivasspor´un maclarini stadyumdan seyrediyordum,sen daha dünyada yokken.Sayet sucumuz varsa küme düsmek bizim icin hayirlarin en büyügü.Yarin ligler basliyacak deplasman maclarinda sikeciler diye aleyhimizde tezahurrat yapacaklar,düssek gene ayni tezahurratlara muhattap olacagiz.Benim yasimda bir insan icin bunlari duymak bir yikim olur.Sen bunlari hissedemezsin.Sivasspor´un kümede kalmasi ve FB´nin bir alt lige düsürülmesi tek arzum.
|
Değerli abimiz...
Belki çok doğru düşünüyorsunuz ama diğer düşüncede de biraz haklılık payı var... Siz takımımızın gururunu düşünerek bu yargıya varıyorsunuz tabiki haklısınız. Ama yarın bankasyada yada 2. lig kırmızı gurupta (Allah korusun adı bile kötü) da aynı şekilde tavırlar olmayacakmı. Hatta özellikle takımımıza bu söylemlerde ve tezahüratlarda bulunmak için bile gelen kişiler olmayacakmı. Yani bu işin maalesef sonucu bu. ama birde madalyonun başka tarafından düşünmemiz gerekiyor. Ligde şu ana kadar töhmet altında kalan 6-7 takım var. Bunların hepsi şike ile adı geçiyor. Bunları burada saymama gerek yok. Bu sayı göreceksiniz 10-12 yi bulacak. Düşen takımlarıda saymıyorum. Şimdi onlar bize karşı ne yüzle tezahüratlarda bulunacaklar. ''KELİN KÖRE LAFI VARMIŞ'' demezlermi...
Onun için ne olursa olsun kim ne derse desin gün yüzüne çıkmadan bu tarz kelamlardan uzak durmada fayda var. Biz suçsuz olduğumuzu sonuna kadar biliyoruz ve inanıyoruz. Hiç değilse inanmak istiyoruz. Ama şu durumda Yok düşeceğiz yok gururumuz var demek gereksizdir diye düşünüyorum. Şimdilik günümüzü yaşamakta fayda var. Galiba arkadaş bu şekilde demek istedi. Ama biraz bodoslama dalmış o ayrı
Ayrıca akif arkadaşın Foto dizaynıda güzel olmuş. Ellerine sağlık..
Tekrardan diyoruzki...
Dobrý den, Milan Černý