erman da dahil bir süre sonra takımda taşlar yerine oturduğunda daha iyi olacak erman akşam süperdi tabi diğer oynayanlarda ayrıca bülen hocanın petkoviç ve yasini kadroya almamasıda takdire şayan dı
Erman , Sivassporun bu sene yaptığı en önemli transferlerden biridir. Çok yetenekli bir futbolcu dün akşam bunu birkez daha göstermiş oldu. Takımda ki taşlarında yerine oturmasıyla Sivassporda büyük işlere imza aracağına eminim.
ta erman iyi oyuncu gibi ama çalıma girdiği hiç bir mücadelede rakibi geçmedi hep kaptırdı topu..adam eksiltme özelliği biraz daha iyi olsa çok harika bir oyuncu olur
__________________ JOSE MOURİNHO:"Dünyanın en iyi teknik direktörü ben değilim,ama benden daha iyi teknik direktör de dünyada yok."
erman da dahil bir süre sonra takımda taşlar yerine oturduğunda daha iyi olacak erman akşam süperdi tabi diğer oynayanlarda ayrıca bülen hocanın petkoviç ve yasini kadroya almamasıda takdire şayan dı
kardeş sana katılıyorum dünkü kadromuz uğur dışında güzeldi cihana ikinci lig topçusu diyenler utanmıştır herhalde biraz yasinin bence bu takımda yeri yok ayrıca murat sözgelmezle ilgili de birşey söyleyeceğim ankette de murat-sedat oynasın demiştim tam görev adamı bu m.sözgelmez helal olsun daha iyi olacağız inşallah