Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal zorlu Başakşehir deplasmanından alınan 1 puanın kendileri için moral olduğunu söyledi.
Maça iyi başladıklarını, 2-0’ı bulduklarını belirten Mesut Bakkal, “Enteresan bir maç. Özetle çok iyi başladık oyuna ve 2-0’yı yakaladık. Sonra penaltı. Sonrasında da direnç gösterdik. İyi oynadığımızı söyleyebilirim.” diyerek, şöyle konuştu:
“Çok fazla anlatacak bir şey yok. Sivasspor olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Oyuncularımız çok iyi oynadı. Gökhan Süzen ve Çağatay çok iyi oynadı. Etkili bir takıma karşı oynadık. 1 puan bizim için moral.
İçeride oynayacağımız 2 tane maçı 6 puanla kapatmamız gerekiyor. Galibiyet hedefiyle çıkmıştık ama olmadı, üzgünüm. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Bizim bundan sonraki 2 haftaya moralli bakmaya neden olacak.”
Neyin morali yahuu. Atın alan üsküdarı geçti, sen hala ince hesaplar yapıyorsun. Futboldan anlayanlara ayıp oluyor bu demeçleriniz.
Bu Konuda KAMER-ÜL ZEMAN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Tabiki beyler moral oldu nerdeyse Sivasspor basaksehiri yenip ligde kalma adına umutlanacaktı buda Mesut bakkalın ve yönetimin moralini bozacaktı o nedenle moral olmustur onlara başka birşey gelmiyor aklıma !!!
1 puana sevindik demeyemi getiriyor tam anlayamadım.
Ee be kardeşim fikstüre bakmasını mı bilmiyorsun yoksa gerçekten bizimle alaymı ediyorsun. Sen 2-0 galipdin 2-0... Nasıl oluyorda 70-80 dakika galipken moral oldu diyorsun anlamıyorum.
Yahu arkadaşlar biz geri zekalımıyız yoksa tipimiz mi öyle gösteriyor anlamadım. MORAL ne yahu.. Şaştım kaldım bu işe... Ne söyleyeceğim ne tarz söğeceğim bir türlü çözemedim...
Bravo sana BAKKAL Hoca vallahi bravo, ne güzel uyuşturuyorsun beynimizi...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
2-0 önde takimin hocasi olarak bir puan moral oldu diyebiliyorsa ve haftalar sona ermek üzereyken terlafisi mümkün olmayan maclarin oynandigi dönemde forma vermedigin oyuncularindan övgü ile söz ediyorsan senin antrenörlügün tartisilir.Sergen´le baslayip,Okan´la süren kötü futbol yapilan transferler ve senin oyunu okuyamaman yani futboldan nasibini almaman SIVASSPOR´u bugünlere getirmistir.
Senin gibi hocalar´a ihtiyac yok artik, sen sahaya sürdügün takimda bazi oyunculari gözetiyorsun.Buda takimin bugünlere gelmesine sebep oldu.Korcan´i beye dayanarak kaleye gecirdin su anda kaybedilen o puanlar kaybedilmemis olsaydi Kayseri bu derece saha kalkamazdi.Senin beceriksizligin ve mac kazanamaman rakiplere moral oldu.
Diyorumya sen bu isi bilmiyorsun Sivas´da görevine son verildi sana gene geri dönüldü buna ben bir anlam veremedim.Aatif´i geldiginde bir kac mac dinlendirseydin olaylar buraya kadar gelmezdi.Bencilligi sayesinde Sivasspor bugünlere geldu.Geriye kalan maclari kazanacak ne sende birikim var ,nede oyuncularinda beceri.
Oysa Sivasspor´un fikstürü kimde var böyle bir takim küme düserse ALLAH SENI AFFETMEZ Mesut Bakkal.Tüm SIVASLI senin ne yaptigini cözmeye calisiyor ama bir anlam veremiyor,Sivas´li senin teknik direktör olusundan süphe duymaya basladi,birseyler basarmak istiyor ve Sivasspor´u bu ligde tutmak istiyorsan önce kendini degistir,sonra bu degisimi futbolcularina yansit.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Umarım mucize gerçekleşir de düşmeyiz. İçerdeki bu iki maçı almak için taraftar desteği şart. Fatih Terim Stadı'ndaki taraftar sayısı maalesef yetersizdi.