Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bilica Fener`de
Alt 08.06.2009, 12:24   #21
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bilica Fener`de

FENA TAKAS DEĞİL, YASİNDE İYİ OYUNCU DEFANSTA, YAŞIDA GENÇ DAHA 2YILDA PARLATIR ONUDA SATARIZ, 1.5 MİLYON USD BİRAZ AZ GİBİ AMA İYİDİR TAŞ YERİNDE AĞIRDIR ZAMANI DEĞİL ŞİMDİ, BAKIN MEMED YILDIZI İSTEYEN BİLE YOK, ADNAN POLAT GS MAÇLARI ÖNCE MEMEDİ KAFALADI 2 METREDEN TOPU İÇERİ İTEMEDİ ADAM ŞİMDİ , ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAMAK İSTİYORUM BURALIYIM DEYİP DEMEÇ VERİYOR, UMARIM DİĞERLERİNE DERS OLUR İSTANBUL TAKIMLARI TAKINTISI
Alt 08.06.2009, 12:26   #22
acid1907
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 acid1907 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar bilica fenere ucuz gıtmemıs bence yasınde ıyı bır futbolcu dusunsenıze fenerbahce servet cetini bedavaya bıze vermıstı galatasaraya ertesı sezon ne kdr paraya sattık bunlarıda unutmamız lazım champıonlar ligine eger gittiysek bunda fenerbahcenın katkısı cok buyuk bir yandan besiktası yenmesı son macta trabzonu yenmesı bunları lutfen unutmayalım arkadaslar
acid1907 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 12:30   #23
abdulhadi
Acemi Yiğido

23 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 abdulhadi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben bilica yı 1.5 miyon dolara ve fenerin artığı yasin karsılığında FENER 3 PEŞKEŞ çeken sivasspor yönetimi ni kınıyorum.yazıklar olsun .bizi bu takımdan soğutmayın. amacınız nedir?? siz luganuyu veya eduyu isteğin bakiimm verirler mi 1.5 milyon doalara. yazıklar olsun sivasspor yönetimi ve bülent uygun. SİZE GÜVENMİYORUZ... bu transfere müsade edenler ŞAMPİYONLUĞUN 8ESİKTAS A GİTMESİNEDE MÜSADE ETMİŞTİR...
abdulhadi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 12:37   #24
byturkhs
Yeni Yiğido

byturkhs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 byturkhs Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
abdulhadi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bilica yı 1.5 miyon dolara ve fenerin artığı yasin karsılığında FENER 3 PEŞKEŞ çeken sivasspor yönetimi ni kınıyorum.yazıklar olsun .bizi bu takımdan soğutmayın. amacınız nedir?? siz luganuyu veya eduyu isteğin bakiimm verirler mi 1.5 milyon doalara. yazıklar olsun sivasspor yönetimi ve bülent uygun. SİZE GÜVENMİYORUZ... bu transfere müsade edenler ŞAMPİYONLUĞUN 8ESİKTAS A GİTMESİNEDE MÜSADE ETMİŞTİR...
%100 katılıyorum sana abdulhadi. bu yönetim anlayışı bizi geriye götürür. şampiyonlar liginde ilk turda elenmek istiyorlar heralde. birde BASIN IN BAŞINDA Kİ KİŞİYİ SEN YÖNETİME BASIN SÖZCÜSÜ YAPARSAN BUNLARIN HATALARINA HİÇ KİMSE SES ÇIKARMAZ HİÇ KİMSE YAZMAZ. BÖYLECE BU TAKIM 3 BÜYÜKLERİ KÖLESİ HALİNE GELİR. BURSASPOR Bİ SERCAN A 6-7 MİLYON EURO İSTERKEN BİZ BİLİCA GİBİ KALİTE TOPCUYU PEŞKEŞ ÇEKELİM FENER E. YAZIKLAR OLSUN SİZE. BÖYLE YAPACAKSANIZ DEFOLUN GİDİN YÖNETİMDEN HOCALIKDAN. BİZ ŞEREFİMİZLE 3. LİGDE DE OYNARIZ.
byturkhs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 12:41   #25
Tex
Acemi Yiğido

Tex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 Tex FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar bizim takımdaki oyuncuların menajerliğini kim yapıyor bilen var mı?
Tex isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 12:50   #26
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
zamanında 500 milyara serveti satmışlardı bilicaya 5 milyon euro teklif vardı rusyadan 1.5 milyon dolar ne 5 milyon euro ne yasin fenerden ayrıldı diye fenerliler göbek atıyor ayrıca bu transfer işlerinde büyük dolaplar dönüyor sivassporda denetim mekanizması yok başkan teknik direktör başarılı diye kimse dokunmuyor mehmet yıldızı satmak için bir ay uğraştılar herkes farklı telden çaldı gerçek rakamlar ortaya çıkmıyor sonrada 2.lig oyuncularıyla devam ediyoruz
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 13:10   #27
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1269 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Bu nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum. Hangi kulup hangi hoca Blica gibi bir oyuncunun gitmesini ister ? Blicaya Sivassporun verdiği paranın 3- 4 katı para ile Fenerbahce teklif yapmış oyuncuda normal olarak kabul etmiş...

Gitmek isteyen oyuncuyu takımda tutamazsın. Bu her zaman böyle olmuştur. Kulubumuz Blica konusunda kulube olağan üstü kar sağlamıştır. Hatırlayın Blica 1 yıllık sözleşme imzalamıştı ama buoyuncu büyük bir fedakarlık gösterip Sivasspor ile 1 yıllık daha sözleşme imzalayıp kulube para kazandırmıştır. Şimdi nasıl olurda böyle ağır ithamlarda bulunursunuz ?

Lütfen biraz saygı sanırım bu kadarını hem yönetimimiz hemde hocamız hakediyor...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 13:19   #28
abdulhadi
Acemi Yiğido

23 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 abdulhadi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu nasıl bir düşüncedir anlayamıyorum. Hangi kulup hangi hoca Blica gibi bir oyuncunun gitmesini ister ? Blicaya Sivassporun verdiği paranın 3- 4 katı para ile Fenerbahce teklif yapmış oyuncuda normal olarak kabul etmiş...

Gitmek isteyen oyuncuyu takımda tutamazsın. Bu her zaman böyle olmuştur. Kulubumuz Blica konusunda kulube olağan üstü kar sağlamıştır. Hatırlayın Blica 1 yıllık sözleşme imzalamıştı ama buoyuncu büyük bir fedakarlık gösterip Sivasspor ile 1 yıllık daha sözleşme imzalayıp kulube para kazandırmıştır. Şimdi nasıl olurda böyle ağır ithamlarda bulunursunuz ?

Lütfen biraz saygı sanırım bu kadarını hem yönetimimiz hemde hocamız hakediyor...
bu nasıl bi düşüncedir biliyomusunuz, takımını yönetiminden ve hocasından daha fazla seven ve daha fazla başarısını isteyen bi tarafdar düşüncesidir. bilicaya bu ligde bütün takımlar almak ister ve daha fazla paraya. shaktar 4.5 verirken, ruslar 5 verirken sen fenere niy veriyosun kardeşim. AYRICA BÜLENT UYGUN SAYGIYI HAKETMİYOR. ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİĞİ AKŞAM ÇIKTI TRT DE KIKIR KIKIR GÜLÜYOR.BEN ÜZÜNTÜDEN DIŞARI ÇIKMAZKEN O BİDE UTANMADAN DİYORKİ BEN İNÖNÜYE BJK NİN STADINA GİDECETİM KUTLAMALARA DİYOR. GÖRÜYORMUSUNUZ HOCADA Kİ DÜŞÜNCESİZLİĞİ
abdulhadi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 13:23   #29
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Tex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bizim takımdaki oyuncuların menajerliğini kim yapıyor bilen var mı?
sevgili kardeşim ben bişeyler biliyorum ama. sanki bülent uygun diye dıymuştum.yalan değilse..
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 13:29   #30
alemdargokhan
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alemdargokhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çok ucuza gitmiş. . .

başkan yine fener tarafını konuşturmuş!!!
alemdargokhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bilica, fener`de