21.03.2016, 08:55
|
|
Yiğido
62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: Maçın Ardından
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
Bir maçta eğer takım gol pozisyonuna giremiyorsa,şut çekilemiyorsa,rakibe boyun eğiliyorsa,hoca eleştirilebilir,bu mağlubiyette mesut hocanın zerre kadar suçu yok,geldiğinden beri takımın oyunundaki değişimi görmemek nankörlük olur,golüde mesut hoca atacak değilya,trabzon deplasmanında %80 gol ihtimali olan 6 7 pozisyon buluyorsan ,kaleciyle karşı karşıya 3 net pozisyon buluyorsan atcaksın ,yoksa atamayana atarlar kuralı işler,özellikle 1.devrenin sonuna doğru 1 2 gol atılsaydı,bugün Trabzonspor camiası fena karışırdı,hem rakibide matematiksel olarak işin içine çekerdik,hami hocayı gönderirlerdi,bu moralsizlikle 6-0 6-1 skorlarının rövanşıda alınırdı,sergen giderkende sivasda böyle üstün oynamıştık,mesut hocada trabzonda iyi oynattı takımı,sıkıntı takımdaki bazı oyuncuların vurdumduymaz ve beceriksizliğinde,yılların tecrübesi atıf,tanese,hasan,burhan,böyle net pozisyonları harcamamalı,1 ts galibiyeti sivassporu kesin ligde bırakırdı olmadııı maalesef,kalan haftalar için umudumu koruyorum,milli arada inşallah toparlanmış olarak döneriz,bursa,antep,akhisar,ge nçler,başakşehir maçlarını kazanırsak ligde kalacağımıza yürekten inanıyorum,diğer kayseri bjk,fb maçlarından bile galibiyet çıkartacağımıza inanıyorum ,forvetsizliğin,sol açıksız<lığın ceremesini çekiyoruz,devre arasında şöyle at gibi 2 zenci alınsa bugün 30 puanda olurduk,yönetim ve okan hoca bozuntusu sağolsun ne yapalım .
|
Ağzına sağlık gardaşım.Koca AFRİKA da bulamadılar AT gibi zenci..