Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasspor Yönetimi Hakkında

Sivasspor Yönetimi Hakkında Sivasspor Yönetimi Hakkında Konular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Baskanimizin Mektubu
Alt 13.07.2011, 11:25   #21
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Baskanimizin Mektubu

sen bizim her zaman mecnun başkanımızsın.her ne kadar kendi çapımızda transfer politikalarını begenmesekte zaman zaman eleştirsekte bu bizim sorunumuz başkalarını ilgilendirmez.en kısa sürede gerçeklerin açıga çıkması dilegiyle rabbim yardımcın olsun sayın başanım
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.07.2011, 11:29   #22
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
akifesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yeni yönetim isteyenlerden biride benim.
yeni yönetim istemek başkanı sevmediğimiz onu hain ilan ettiğimiz anlamına gelmez.

burada bazı arkadaşlar görüşlerini beğenmedıklerını terbiyesiz olarak nitelendıriyor...
Benim güzel bir düşüncem var başkasının düşüncesine tahammül edemeyen tahammülsüzlerle ilgili.

Diyorumki " zaten sallanmakta olan adamı ayrıca sallamaya gerek yok"
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.07.2011, 12:09   #23
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1299 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

buyuk baskan her zaman yanindayiz biraz kendinizi mecnun baskanin yerine koyun adam iftiraya ugramis bu operasyonlari duzenleyenlerin allah belasini versin yaziklar olsun insalllah bir tek sivasspor degil butun takimlar aklanir herkes eskisi gibi isine devam eder
Alt 13.07.2011, 13:18   #24
desire58
Yeni Yiğido

desire58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 desire58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BAŞKANA SAYGIMIZ VE SEVGİMİZ BÜYÜK HERZAMAN SÖYLÜYORUM İNŞALLAH BU OLAYDAN TERTEMİZ ÇIKARIZ SONRADA KİRLETENLERE TEMİZLETMESİNİDE BİLİRİZ.
desire58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.07.2011, 13:22   #25
KaNgAlLıYiGiDoO
Acemi Yiğido

41 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 529 KaNgAlLıYiGiDoO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Biride bendim ama baskani hic bir zaman suclamadim. Yeni yonetim sart. İster camur attilar izi kaldi diyen ister baska sey diyin. Ahmet celebiyi kac kisi biliyordu. Aniden olaylar yasanir yasanmaz resmi sitemizden resmi cikarildi.
Yonetim once korcani suclu ilan edercesine sozlesmesini fesh etti, sonra kalecimiz dedi.
Demokratik bir ulkede yasiyoruz fikir ozgurlugu var lutfen saygi. Bakis acimiz ayni olucak diye birsey yok. Kisiler degil Sivas ve Sivasspor önemli olan...
KaNgAlLıYiGiDoO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.07.2011, 15:07   #26
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1299 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

ben aklanacagina eminim ama insallah sivasspora hizmet etmeye devam eder istifa etmez insallah

senin gibi baskan bulunmaz daha o yuzden degerini bilelim
Alt 13.07.2011, 15:08   #27
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 869 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
buyuk baskan her zaman yanindayiz biraz kendinizi mecnun baskanin yerine koyun adam iftiraya ugramis bu operasyonlari duzenleyenlerin allah belasini versin yaziklar olsun insalllah bir tek sivasspor degil butun takimlar aklanir herkes eskisi gibi isine devam eder
ağzına sağlık kardeşim, benim söylemek istediğimi sen anlatmışsın. mesele başkan seçmek seçmemek değil, mesele 'zor durumdaki bir insana bir tekme de sen atma' meselesidir. bugün sivasspor'u buralara getirmiş bir insan kendi ağzıyla ifade ettiği gibi çocukça suallerle sorgulandı ve tutuklandı diye bir anda silecek misin silmeyecek misin?

'yok yea biz başkanımıza güveniyoz da işte soruşturma bitmesine çok var, yeni başkanı bu yüzden istiyoz' demeyin güzeller, tamamen suçsuz olduğunu düşünen içerideki adama bu karar nasıl koyar hiç düşündünüz mü?

bu arada laflarınız varsa söyleyin, saklamayın..............
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.07.2011, 18:01   #28
redwhite
Acemi Yiğido

redwhite - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 redwhite ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim güzel bir düşüncem var başkasının düşüncesine tahammül edemeyen tahammülsüzlerle ilgili.

Diyorumki " zaten sallanmakta olan adamı ayrıca sallamaya gerek yok"

sivasspor ve yönetimi sapasağlam ayakta felaket senaryoları üretmeye gerek yok ha illa başkan arıyorsanız sonuna kadar osman seçilmiş
Alt 13.07.2011, 18:40   #29
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

ŞU MECNUN BAŞKAN IN AZİZ LE BÜYÜK OTELDEKİ FOTOĞRAFLARI VAR YA BENİM EMNİYETE GÜVENİM 0 ARTIK ALLAHIM Bİ DE TEKNİK TAKİP DEMİŞLER ADINA ŞEHRİ ORTA YERİ O FOTOĞRAFLARI AÇIKÇA ÇEKSENİNZ BAŞKAN SİZE POZ VERİRDİ BİDE BUNA DELİL DİYORLARSA ZEKJALARINDA ŞÜPHEM VAR BU KADAR SAÇMA TEKNİK TAKİP NE DUYDUM NEGÖRDÜM GİZLİ Bİ ŞEY DEĞİL ZATEN ADAMLAR YEMEK YEMİŞ ÇIKIŞTA BİR FOTOĞRAF ÇEKİYOLAR AHA ŞİKE BUNA İNANANLARA TEK KELİME SÖYLERİM

MALSINIZ
Alt 13.07.2011, 18:48   #30
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

biz sana sonuna kadar güveniyoruz zaten mecnun başkan..şike aciz insanların işidir
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
baskanimizin, mektubu