Cevap: Çare Asker Bülent...
ŞUNU herkes bilmeliki,sivassporun şartlarını,şehrin herşeyini bilen 2 hoca vardır ,biri bülent uygun,diğeride rıza hocadır,ancak şartlar ayrılmamıza neden olmuştur,bülen hocanın sivasspordan sonraki hocalık serüveni pekde başarılı değil,yanii sivasspordan başka takımlarda dırrık tutturamadı,bu sivasspordada başarısız olacağı anlamına gelmez elbetteki,zaten sivasspora geleceğinide düşünmüyorum,sivasspora verdiği hizmetleride inkar etmiyorum,gelirse niye geldin dememde çok zor,şimdi bakalım neolacak bilmiyorum,sivassporun süperlige çıkmasında emeği olmuş ,süperligde tutmuş,şampiyonluğa oynatmış hocayı yolladık,hemşerimiz diye rıza hocaya sahip çıktık,kümede kaldık,avrupaya hakemler yüzünden gidemedik,adamı yolladık,sivasspora tarihinin en iyi futbolu oynatmış,avrupaya götürmüş [uefa]almadı ,bu hocaya r.carlosa istediği forveti ve sol açığı almadık ,yollamak zorunda kaldık,sergen hocaya takımı emanet ettik,oda ümiti ve batuhanı fiilen bitirip ,adam gibi sol açık ve forvet almayarak sivassporu ligin dibine bırakıp yolladık,okan buruk belki kendi kurmadığı takımı aldı ancak ,oynattığı futbol sergen hocaya rahmet okuttu,bu saatten sonra takıma faydası olmayacaktır,genel olarak diyorum,basına ,taraftara futbolcusunu hedef gösteren ,aptal salakgibi hakaret sözcükleriyle hitap eden hiçbir hoca bu meslekte başarılı olamaz,bülent defol,rıza defol,r.carlos defol,sergen defol,okan s..r git diyenler bakalım şimdi hangi hocayı kurtarıcı olarak görecek merak ediyorum
|