Cevap: Sergen Yalçın'ın yerine Okan Buruk
Tekrar etmekte fayda var,yönetim sergenle devam kararı aldı,sergenin daha önce sivasspora gelmesini istemeyen taraftar olarak,yönetimin adam gibi sol açık ,ortasaha ve forvet alıp r.carlosla devam etmesini isteyen biri olarak ,şuanda sergenle devam kararının doğru olduğu kanatindeyim,evet sezon başından beri istediğimiz sonuçları alamadığımız ,galibiyet sevinci yaşıyamadığımızda ortada,böyle bir istatistikle hiçbir hocayı hiçbir takımda barındırmazlar normalde,ancak berabere kaldığımız maçlarda galibiyeti kaçıran taraf hep sivasspor olmuştur,bireysel hatalar ve bencillik yüzünden beraberlik serisi aldık,ve oynadığımız eskişehir ve mersin takımları hariç ,diğer takımların hepside güçlü takımlar, 1 mağlubiyetleri olan takımlar,alınan sonuçları normal buluyorum,düzelmeyecek bişey yok,adı geçen hocaların hiçbiri sergenden daha faydalı olacağını sanmıyorum ,hocanın geleceğinin, alınacak beraberliğe yada mağlubiyete bağlı olmasınıda doğru bulmuyorum,kasımpaşa bize hertürlü ters gelen takım,sivası yenebilir ,beraberede kalabiliriz ,yenebilirizde ,alınacak serii 2 3 galibiyet sivassporu rayına oturtur,bu hafta şunu göreceğiz ,futbolcular sergeni yollayacakmı? ,yoksa adam gibi oynayıp hocalarıyla birlik beraberlik içinde olacaklarmı ?umarım milli maç arası iyi değerlendirilmiştir
|