Ya tranzonluların kafasının çalışmadığı tezi bir kez daha kanıtlanmıştır adam siyasi emelleri için kulübü kullanıyor yok şöyle taraftarız yok böyle adamız diyen bir yığın müsvedde de açıp ağzını bakıyor bu herif de oy peşine dolanıp milletvekilliği için birilerinin bi yerlerini yalıyor sonra çıkıp sağa sola atıyor. En adi işlerin döndürüldüğü kulübün başına geçip namuslu maduru oynuyor.
Bunlara siz şike yaptınız diyince olmuyor ama herkese sallamayı biliyr bunun gibi zavallıları kaale almamak gerekiyor 2 gün sonra muradına erince ne kulip kalır ne futbol.
bu adamın aklıyla arası yok bunlar kendilerini anadolunun tek takımı tek desteklenmesi gereken kulübü olarak görüyorlar kimseye saygıları yok.saygı beklemek için saygı duyacaksın seveceksinki sevilesin bu adamlar bu basit kuralları dahi bilmiyor bence buadam kültürsüz cahilin biri muhatap alınmamalı derim.SEVGİDE SERBESİYET SAYGIDA MECBURİYET VARDIR.derdi dedem ona bunu ögretmek gerek
Trabzonun bütün gelirlerine 2016 yilina kadar Temlik konmus ve 180 Milyon Borclari varmis.
Gündem degistirmek icin Fenerbahce ve Sivasspora salliyip duruyorlar,
bilmiyorlarki Trabzon Iflas etmistir.
düne kadar apdullah yiğit fenerbahçenin bize yaptığı ayıp diye bir yazı yazdı kimse ağzını açıpta fenerbahçeye bir kelime söylemedi.
ama ne hikmetse bir anadolu kulubu senle ilgili birşey söyleyince ne namusları kalıyor nede şerefleri.
sayın başkan doğru söylemiş hem fenerbahçenin arka bahçesiyiz hem galatasarayın hemde beşiktaşın
sivasda sivassporu tutan bir avuç insanız siz trabzonspor camiasına söveceğinize adamları örnek alın adamlar şehirlerini satmıyor istanbul kuluplerinin yalakası değil.
ben bize itham edilen o fenerbahçe maçında ne şerefiszler gördüm fenerbahçe formasıyla fener trübününe giden sivaslı.
gerçekler acıdır ben başkanın sözlerine hiç takmıyorum zira gocunacak yaram yok
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...