**cok zor bir mac daha bizi bekliyor defansımızın cakılı durması gerekir . şeso ve utaka bu macda yedek kalmaları takıma daha yararlı olurlar.90 dak. çıkaramadıkları için.********11-- miz********
1- Bi kere bu maç nazilli kupa maçı gibi olmaz....
2-akhisar son haftalarda ligde düşüş yaşıyor ve sanki bu sene kupaya biraz daha önem veriyor gibi...
3- sahasında iyi bir takım fakat öne geçip golü bulursak tam bizim istediğimiz gibi açık oynayacak bir takım... bu nedenle ben galibiyetle döneceğimize inanıyorum...
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...
Ben bu takımı kesinlikle yeneceğimize eminim hatta o kadar çok eminim ki kelimeler kifayetsiz kalıyor Zaten Geçen sene 2 maçta da bu takıma yenilmiştik çok uyuz olmuştum Akhisara bizi yene yene ligde kaldılar nerdeyse Bu maçıç yeneriz ilk yarı son haftasında da içeride Karabükü yensek ikinci yarıya bomba gibi başlamamamız için hiçbir sebep kalmıyor
Ben bu takımı kesinlikle yeneceğimize eminim hatta o kadar çok eminim ki kelimeler kifayetsiz kalıyor Zaten Geçen sene 2 maçta da bu takıma yenilmiştik çok uyuz olmuştum Akhisara bizi yene yene ligde kaldılar nerdeyse Bu maçıç yeneriz ilk yarı son haftasında da içeride Karabükü yensek ikinci yarıya bomba gibi başlamamamız için hiçbir sebep kalmıyor
bu sene de yene yene ligden dusururuz belkide
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı calipso'a Teşekkür Ediyor...
araya atılan toplara dikkat edersek ve atıf ile rafik şahsi oynamaz ise bu maç bizim diye düşünüyorum ama yine maç oynanmadan kazanılmaz onların ortasahasi bizden daha iyi gibi duruyor