Cevap: 4 Eylül Belediyespor - Eleme
Öncelikle 4 eylülsporu yarıfinale çıktıklarından ötürü kutluyorum,aslında bu tip maçlarda 2.golü bulamazsan sıkıntı oluyor,ve 2.golü bulamayınca, gölcük baskı kurdu aradığı golüde buldu,ilk yarının ilk 30 dakkasında aslında 4eylül garantileyebilirdi,penaltı ve enaz 2 tane net kurtarış yapan serkan demirkola ayrıca teşekkür ederim ,giden turu aldı resmen,futbolcular belki heyecandan ,bu maçın ağırlığını kaldıramadı final maçı önceside bana güven vermedi,rakimizin denizli olmasına sevindim,nedenide şudur,2 takımıda denizli ve diyarbaKIRI hem canlı ,hemde tvden izledim diyarbakırın gıcık bir oyun anlayışı var,gol atmak bayağı zor ,zaten ligdede bu şekilde en az yenilen takım,ayrıca finaldede diğer şehirli insanlarında ,sivas düşmanı şehirin insanlarıda destek olabileceği için,final maçını yönetecek hakemde diyarbakır yenilir elenirse ,olay çıkmasın diye ne edip edip diyarbakırı 2.lige çıkartabilirdi,ayrıca emirin büyük yerdende gelme ihtimali fazla olduğu için ,4 eylül takımının şansını az görürdüm,denizlinin rakibimiz olmasına sevindim,tarafsız sahada oynananacak,büyük ihtimalle ankara olabilir ,şimdi iş
futbolcularda ,belediye,valilik ve tüm stk lar bu maç için otobüs desteği vermeli,ben finali 4 eylülün kazanacağına ,2.lige çıkacağına inanıyorum başarılar diliyorum.
|