Bursalı daum zamanla oturuyor. İlk geldiği zaman oynasak bursayla tarihi farka giderdi. Şimdi bizi biraz zorlarlar. Ama biraz. Taraftarımızın desteği bu maçı aldıracak. Stada gitmeden. Gidince bağırmadan -eğer puan kaybedersek- niye kaybettik puanları demeyin
stadı dolduduruz doldurmasında maça gelecek seyircilerimiz şu maçta olsa bile sakladıkları büyük bayraklar,flamalar içlerine forma,bakıldığında sadece kırmızı,beyaz a bürünmesi lazım şimdi takımımız şampiyonluğa oynadığı kadrodan bile kat kat üstün nasıl bursanın şampiyon olduğu zaman taraftarı nasıl destek verdiğini ibretle izlemiştim işte o çoşkuyu yakalarsak düşünemiyorum vay halimize
bursalıları ben yolcu edeceğim
Iyi ağırlayın
Ancak yanlışlıkla yemek diye puan ikram etmeyin
Bu yıl ancak bursada izleyebileceğim takımı
Benim yerime de tezahürat yapın
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslıadem'a Teşekkür Ediyor...
Çok Zorlu Bir Maç Olacak.. Bizim Avantajımız Taraftar Desteği Ve Kendi Sahamızda Olması. Zorlu Bi Fenerbahçe'ye Yenildi Bursaspor .. Galibiyet İçin Elinden Geleni Yapacak Bizim Karşımızda Ama Bunada Geçit Vermeyeceğiz İnanıyorum..
Bursa maçlarımız genelde dozu yüksek geçmiştir.Sabırlı oynayıp yapacağımız muhteşem paslaşmalar karşısında bize fazla direnebileceklerini sanmıyorum..tiribünlerin büyük bir kısmının dolacağını düşünürsek kesinlikle galibiyete yakın taraf biziz..Maşallah SİVASSPORUM umuza
Bu Konuda etlidöktürek'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Sivasspor kesin kazanır diye düşünüyorum ancak rehavete kapılmayalım ayaklarımız sağlam basarak herseyden önce Antep macını unutmamız gerek takım gercekten iyi futbol oynuyor gözdolduruyor herkes ayakta alkışlıyor.
Ancak şunu unutmamak gerek puan almak için herzaman iyi futbol olması gerekmez yeterki puan almasını bilelim hedefte şampiyonluk varsa gerisi hikaye
Kimse bu takım iyi futbol oynuyor diye UEFA Yada şampiyonlar ligine göndermiyor aldığın pun önemli nasıl aldığını kimse sormaz akili oynayıp Bursa ve Gs yenerek yukarıdaki yerimizi sağlama almak gerek.
Takım iyi hava yakaladı.Bursa'nın puana ihtiyacı var .Hedefi olan 2 takımız .İçimdeki canavar diyor ki: Ömrümün en kolay Sivas - Bursa maçını seyredeceğim...BAŞARILAR YİĞİDOM...
He birde Aatıf cemaati çoğalttı.2 saf olabiliriz
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı ELLİSEKİZ'a Teşekkür Ediyor...