Bu haftasonu Hacettepe teknik direktörü Osman Özdemir'in ardından Denizlispor teknik direktörü Ali Yalçın da istifa ettiğini açıkladı.
Yalçın, maçın ardından yaptığı açıklamada, Sivasspor'un çok iyi bir futbol oynayarak galibiyeti hak ettiğini belirtti.
Sivasspor'u tebrik eden Yalçın, kırmızı-beyazlı ekibe şampiyonluk yolunda başarılar diledi.
Sezon başında çok genç bir kadro kurduklarını, bu kadroyla yola çıktıklarını ifade eden Yalçın, sezon içerisinde inişler çıkışlar yaşanabileceğini belirterek, "Son haftalarda aldığımız mağlubiyetler, hele hele bugünkü maçta aldığımız bu yenilgi, verdiğimiz pozisyonlar beni çok derinden yaraladı, üzdü" dedi.
Kendisine sahip çıkan, destekleyen başta kulüp başkanı Ali İpek ve yönetim kurulu olmak üzere tüm Denizli camiasına teşekkür eden Yalçın, "Yeni bir heyecan, yeni bir aktivite gelmesi için de canım kadar sevdiğim Denizlisporumdan istifa ediyorum. İnşallah hayırlısı olur" dedi.
"KİMSEYLE SORUNUM YOK"
Sivasspor maçının ardından görevi bıraktığını açıklayan Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, istifasının kendi kararı olduğunu belirterek, ''Kimseyle sorunum yok'' dedi.
Ali Yalçın, yaptığı açıklamada, kendisinin ardından görev alacak yeni teknik direktörle takıma heyecan geleceğine inandığını söyledi.
Kulüp başkanı, yönetim kurulu ve Denizli basınına teşekkür eden Yalçın ''Kimseyle bir sorunum yok. Herkese çok teşekkür ediyorum'' dedi.