Alıntı:
Okka Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi hocam kime neye hizmet ettiğinizi anlamış değilim. Buyurun aday olun diye denildiği zaman sizleri sahada gorelim. Dünyanın en kolay işi muhalefet etmektir. Çünkü hiçbirşey yapmadan bastakilerin hata yapmasını beklersin. Yönetim son iki uç yıldır hatalar yapıyor. Buyurun fırsat elinizde ancak seçime aday çıkmazsa tüm sivasin vebali uzerinizdedir bilesiniz
|
Benim Adım Can, soyadım Alemdar.
Senin adına baktığımız da KİNG diye girmişsin. Bu açıklamamdan sonra veya bu saat itibari ile belki Adını Soyadını yazacaksın ama doğru mu? yoksa yanlış mı? yazarsın bilemeyiz.
Sayın başkan Mecnun Otyakmaz sporcu yakınlarından ve kendisine Hırsız diyen bir grup üyelerinden bahsetmektedir. Benim hatamı, açığımı kollayan kişiler bunlar diyor. Taraftarların diğer eleştirilerini ise normal karşılıyor. Bizde kendisi ile Hırsız diyen taraftarları kınıyoruz. Bahsettiği bazı aileleri de tahmin edebiliyoruz. Adımı kullanmadığına göre beni de normal karşılıyordur heralde. Ben bırakmasını söylüyorum. Başarılı bulmuyorum. Sinirleniyorsam da sebebi budur. Arşivlere baktığınız da 2014 yılında yine istifaya çağırıyorum. Ben başarısız buluyorum.